• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Teşekkür ederim inşallah herşey yolundadır. Benim ilk haftalar belirtilerim çok oldu iki gün önceye kadar bulantım da oluyordu şimdi kalmadı. İnşallah vücudum alıştığı içindir. 😳
bende de ayni sende ki gibi belirtim kayb oldu ama zaten cok da yokdu. yarin ya sonraki gun kontrole gideceyim

Günaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
Ben de dayanmaya çalışıyorum bayramdan sonra mecburen söylemem gerekecek gibi görünüyor iş yerlerinde bu meselelerden hiç hoşlanmıyorum özelimiz sonuçta ama çalışırken çok zorlanıyorum masa başı olmasına rağmen saklamak bize yuk oluyor

Ben de dayanmaya çalışıyorum bayramdan sonra mecburen söylemem gerekecek gibi görünüyor iş yerlerinde bu meselelerden hiç hoşlanmıyorum özelimiz sonuçta ama çalışırken çok zorlanıyorum masa başı olmasına rağmen saklamak bize yuk oluyor
bizim işyerindeki meraklılar da ne zaman beni görse çocuk soruyordu. en son dedim ki büyük bi yatırım yaptık şuan çocuk yapamayız :D ava giderken avlandılar hahahahha şimdi büyük yatırım nedir diye içi içini yiyor hepsinin ahahahha

çok haklısın canım ben de çok sıkıntılı süreçler geçirdim ama transferime gittiğim günden beri çok emindim hep bebeğimizi alıp gelicez dedim ve hala öyle diyorum sağlıkla büyüyoruz diye, burda esmalar paylaşmıştım haftama göre o esmalardan da okuyorum beni rahatlatıyor, bizi güçlü tutacak tek şey dua ve inanç rabbim zaten gerisini hal yoluna koyar 🙏
İnşallah bu günleri kucağımızda bebeklerimizle birbirimize hatırlatıp gülümseyerek hatırlayacağız. Esmaları nerde paylaşmıştın ben kaçırmışım galiba

günaydın canım iyiyim şükür sen de iyisindir inşallah , bence iyi yapmışsın nazara gelme bırak sonra öğrensinler ikiz olduğunu , benim işyerinde sadece yöneticim ve departman arkadaşlarım biliyor henüz IK ya haber vermedim bayramdan sonra haber veririm muhtemelen IK'ya da .
Ben resmi kurumdayim yasal olarak 10 . Haftada hamile olduğumu bildirmem gerekiyor sanirimm bayram sonrası haber veirriiz inşallah

Ay zaten her daim idrar yolu iltihabı eksik olmayan biriyim 🤦

Canım karından baktı ultrasonda gözükmedi hiç, sadece kanlanma var dedi. Beta 353 çıktı. Dış gebelikte böyle 30 gibi düşük mü kalıyormuş ki? Allah bir daha sınamasın sağlıkla al kucağına inşallah 💕
Evüt canım dış gebelikte hcg düşük değerde çıkıyormuş, artım çok az oluyor,artım olsa bile dengesiz bir artıp azalıyor, in şe Allah bizde öyle olmaz, Allah hakkımızda hayırlısı etsin, amin🌸

Günaydın. Dün yaşadığım üzüntünün üzerine bugün Devlet hastanesi randevum vardı. Dün yaşadığım olumsuzluklardan bahsetmemeyi tercih ettim. Karından ultrasonla baktı. 6.5 mm kese görüldü. Küçük bir kese ama zaten yeni bir gebelik dedi. 10 gün sonra bir daha bakarız dedi. Sat'a göre 5+1 haftalık olması lazım. Bu doktorda zaten 4,5-5 haftalık gibi dedi. İnşallah en kısa zamanda bebeği de görüp kalp atışı duyarız hepimiz 🙏
Benimde yarin desene bende kese icini goremeyecem

Benimde yarin desene bende kese icini goremeyecem
Herkesin farklı. Daha küçükken görüp daha büyükken göremeyen var. Ama bazı doktorlar insanı çok korkutuyor. Herşey normal bile olsa insana bir sorun varmış gibi hissettiriyor. Zaten duygularımız inişli çıkışlı, Zaten evhamlıyız. Ayy şu ilk üç ayı bir sağ salim devirsek delirmeden 🥹
İnşallah sen görürsün💙

Herkesin farklı. Daha küçükken görüp daha büyükken göremeyen var. Ama bazı doktorlar insanı çok korkutuyor. Herşey normal bile olsa insana bir sorun varmış gibi hissettiriyor. Zaten duygularımız inişli çıkışlı, Zaten evhamlıyız. Ayy şu ilk üç ayı bir sağ salim devirsek delirmeden 🥹
İnşallah sen görürsün💙
özellikle son dönemlerde özel doktorlar aldıkları ücretin hakkını vermek için midir nedir çok emin olmadıkları durumlarda bir sorun varmış gibi konuşup tedavi etme eğilimindeler sanki. beni çok rahatsız ediyor bu durum. iki senedir 5-6 farklı kadın doğum doktoruna gitmişimdir, bir türlü içim rahat bir şekilde birine güvenemedim. şimdi gebelik takibi için birini bulmam gerek, nasıl yapıcam bilmiyorum valla 😳

İnşallah sen görürsün💙
İsminizdeki 2328in bir anlamı var mı acaba

1fafeyla 1fafeyla konyada devlette bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
Devlette değil ama tıp fakültelerinden devam etmenizi öneririm . Şehir hastanesine de gittim gerekli ilgiyi alakayı göremedim. Arkadaşlarım meram tıp selçuklu tıp gibi yarı özel yada devlet olan doktorlarla devam ettiler ve hepsi memnun kaldı. En azından üniversite hastanesi olduğu için ister istemez yoğun ilgi oluyor üstünüze. Devletten devam etmediğim için de iyi bir doktor ismi bilmiyorum 🤷‍♀️

Güzel hamişlerim 2025 Haziran anneleri grubunda okuduğum bir yoruma istinaden sizlere bir bilgi paylaşmak istedim. Hamilelik haftasına göre okunabilecek Esma-ül Hüsna'ların bir listesini paylaşacağım. Kendisinden izin aldım mesajını paylaşmak için. Okumak isteyen olursa değerlendirmesi için 😍🙏 kendisine tekrar teşekkür ederim @Lightning

"Ebced hesabı demek şöyle oluyor, her Arapça harfe tekabül eden bir sayı var, bir ismin ebcedini hesaplamak da o sayıların toplamıyla elde edilmiş oluyor. Listenin içinde 99 Esma'nın haricinde, Kur'an'da geçen ya da alimler tarafından tespit edilmiş Allah'a ait başka esmalar da yer alıyor. Bazı harfler özel Arapça seslere sahip, mesela peltek se, ya da hırıltılı hı sesi gibi. Esmaların okunuşunun hepsini bilmiyorsanız, Google'a yazarsanız nasıl yazıldığını ve nasıl okunması gerektiğini daha net anlayabilirsiniz. Her gün her gün okunması gereken zikirler değil, bazıları 1000 küsürlü sayılar var. Günlük değil, 1 hafta içinde o sayıyı tamamlamanız yeterli, her gün tekrar en baştan başlayıp bitirmeniz gerekmiyor. Bu sayılar haftalık sayılar, böyle olunca daha kolay okunabiliyor. Ebced sayıları şifre olduğu için bir eksik bir fazla bile okumamakta gayret edin inşaallah. Soracağınız başka şey olursa tekrar yazabilirsiniz. Allah kabul etsin.

5. Hafta: 68 el-Muhyî, 812 el-Habîr
6. Hafta: 213 el- Bâri, 46 el- Velî, 47 el- Vâlî
7. Hafta: 136 el- Mü’min , 161 el-Mâni
8. Hafta: 56 el-Mübdi, 336 el- Musavvir
9. Hafta: 391 eş- Şâfiy, 526 eş-Şekûr
10. Hafta: 113 el- Bâkî, 310 el-Müyessir
11. Hafta: 180 es-Semî, 104 el- Adl
12. Hafta: 731 el-Hâlik, 731 el- Hallâk, 211 el- Fâlik
13. Hafta: 341 en-Nâsır, 621 el-Müsteân
14. Hafta: 86 el-Bedî, 158 el-Muhsin
15. Hafta: 662 el-Mütekebbir, 170 el- Kuddûs,
16. Hafta: 73 el-Celîl, 1100 Zü’l celâli ve’l ikrâm, 744 el- Muktedir, 90 el- Melîk
17. Hafta: 998 el-Hafîz, 707 el –Vâris
18. Hafta: 78 el- Hakîm, 68 el-Hakem
19. Hafta: 211 es- Sâni, 137 el-Vâsi
20. Hafta: 83 el- Cemîl, 206el-Cebbâr
21. Hafta: 117 el-Kaviyy, 14 el-Vehhâb
22. Hafta: 103 el-Müneccî, 55 el-Mucîb
23. Hafta: 114 el- Câmi, 142 el-Kâim
24. Hafta: 184 el-Mukaddim, 846 el-Muahhir, 111 el-Kâfî
25. Hafta: 88 el-Halîm, 150 el-Alîm, 1190 Allâmü’l-ğuyûb
26. Hafta: 302 el-Basîr, 1106 es-Zâhir, 62 el-Bâtın
27. Hafta: 312 er-Rakîb, 131 es-Selâm
28. Hafta: 434 Rabbü’l-âlemîn, 145 el-Müheymin
29. Hafta: 134 es-Samed, 116 el-Mükevvin
30. Hafta: 305 el-Kâdir, 156 el-Afüvv, 1286 el- Gafûr
31. Hafta: 159 el-Mukît, 67 el-Muhît, 490 el-Mümit
32. Hafta: 202 er-Rabb, 204 en-Nâfi, 1001 ed-Dârr
33. Hafta: 129 el-Latîf, 202 el-Berr, 48 el-Mâcid, 500 el-Metîn
34. Hafta: 232 el-Kebîr, 541 el-Müteâl, 110 el-Aliyy
35. Hafta: 258 er-Rahîm, 286 er-Raûf, 20 el-Vedûd
36. Hafta: 18 el-Hayy, 156 el-Kayyûm
37. Hafta: 94 el-Azîz, 270 el-Kerîm
38. Hafta: 66 el-Vekîl, 829 Zü’l-eman
39. Hafta: 308 er-Rezzâk, 298 er-Rahmân, 72 el-Bâsıt
40. hafta: 14 el-Vâcid, 489 el-Fettâh"

Altta da ebced hesabı yapılırken her harfe tekabül eden sayılardır, isteyenler bakabilir.

Eki Görüntüle 3559175
T terapotikbiri canım bu paylaşımdı

Back
X