• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar bacılar dün sorun vardı sitede giriş yapamadım ondan öncede yorgundum bu hafta işte giremedim sizi ihmal ettim nasılsınız özledim hepinizi
İyi akşamlar 🌆 hoşgeldin 🤗 iyiyiz çok şükür buralarda takılıyoruz 😁 sen nasılsın son gelişmelerin neler oldu 🥰

Selam kızlar, bende 18 inde Şişli memorial ile ilk randevumu oldum çok detaylı baktılar taze transfere uygunsun dendi. Regliyi bekliyoruz iğneler için o da bugün yarın inşallah 😅

Selam kızlar, bende 18 inde Şişli memorial ile ilk randevumu oldum çok detaylı baktılar taze transfere uygunsun dendi. Regliyi bekliyoruz iğneler için o da bugün yarın inşallah 😅
Aleyküm selam 👋 canım çok sevindim senin adına inşallah çok güzel geçer sürecin amin 🤲💕

Yok kuzum merak etme ayrıca sen bişey demedin ki zaten bilemezsin de😅 merak etme aştim ben onu, üzülmüyorum yani Rabbim onun sabrını verdi🙏 hiç sorun yok merak etme🩵
Gerçekten çok mahcubum 😰 ne diyeceğimi de bilemiyorum. normalde dikkat ederim böyle şeyleri ama kaçırmışım demek ki 🤦‍♀️ rabbim şimdiki bebişine uzun ömürler versin 🤲🤲 doğsun da annesini avutsun pıtırcık 🥰🥰

Back
X