Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk 5+5 de duydum ama derinden geliyordu sabredemem diyosan git ama bence ppazartesiyi bekle derimHanimlarr benim gibi cleaxs igne olan varmi.buarada benimde bugun aazdaolsa migdem bulaniyo aslinda erken dahaa 5+4 deyim.bide bisi danixacagim acaba yarin doktora gitsem kalp duybilurmiyim.erken duyan oldumu
canım bana 5+5 de gittiğimde haftaya gel kalp atışı için dedi doktorHanimlarr benim gibi cleaxs igne olan varmi.buarada benimde bugun aazdaolsa migdem bulaniyo aslinda erken dahaa 5+4 deyim.bide bisi danixacagim acaba yarin doktora gitsem kalp duybilurmiyim.erken duyan oldumu
Oyle yapayim dimi.aslinda haftaya cuma randevu verdi ama iste sabirsizlik en iyisii bekelyim ben heembebek hem kalbi duyarom ins.simdii gitsem kalbi duyamsam nasilda yine haftayi bekliycem hemde buyuk stresle saollBen ilk 5+5 de duydum ama derinden geliyordu sabredemem diyosan git ama bence ppazartesiyi bekle derim
Tesekkur ederim vazgectimm yeniden en iyisii haftaya cumayii beklemekkkcanım bana 5+5 de gittiğimde haftaya gel kalp atışı için dedi doktor
Canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı görünüyor fakat benim hesapladığıma göre 6+2 yiz biz.5+4 olduğunu ultrasonda doktorun mu söyledi.Ben de cumartesi gideceğim ilk defa doktora. Hem keseyi hem de kalp atışını göreceğimi düşünüyorum inşallah...Hanimlarr benim gibi cleaxs igne olan varmi.buarada benimde bugun aazdaolsa migdem bulaniyo aslinda erken dahaa 5+4 deyim.bide bisi danixacagim acaba yarin doktora gitsem kalp duybilurmiyim.erken duyan oldumu
Nasıl o kadar çıkabiliyor o zaman 10 gün küçük mü çıktı ultrasonda? Geç döllenmede daha ufak çıkıyor bildiğim kadarıyla.Bende ultrasona gore duzenledim 10 gun fark var.
Sat a gore yaptim canim. 7 ocak.Canim sen takvimini sat ina goremi yaptin yoksa dogum tarihini doktormu soyledi.
Benimde aynı sayılır 1 gün büyük çıktı ultrasonda. Bakalım haftaya perşembe yine göreceğim. Herhalde değişmez.Bende ikisi de aynı olduğu için sorun yok :)
canım bu hafta deil de geçen hafta çok oldu baya şiddetliydi hatta zaman zaman doktor normal dedi7.Haftasında olan arkadaşlar kasık ağrısı ceken var mı ,birşeyler batıyor gibi oluyor bazen..
geç döllenmede on güne kadar fark çıkabiliyor adet döngüsü 35 gün ve üstünde olanlarda özellikle yumurtlama zamanından kaynaklanıyor benimki de bir hafta geç olmuşNasıl o kadar çıkabiliyor o zaman 10 gün küçük mü çıktı ultrasonda? Geç döllenmede daha ufak çıkıyor bildiğim kadarıyla.
Evet 10 gun geri gozukuyor sat a gore dogum tarihi 15 ekim.usg ye gore 24 ekim.4+4 kese 6.95mm di.normalde de yumurtlamam gec olur.doktora 10 gunluk farki sordugumda normal dedi.2 hafta sonra ne olur bilemem.Nasıl o kadar çıkabiliyor o zaman 10 gün küçük mü çıktı ultrasonda? Geç döllenmede daha ufak çıkıyor bildiğim kadarıyla.
Ilerleyen zamanlarda degisebilir.bebis arayi kapatabilir.bi kac kişiden duymustum.geç döllenmede on güne kadar fark çıkabiliyor adet döngüsü 35 gün ve üstünde olanlarda özellikle yumurtlama zamanından kaynaklanıyor benimki de bir hafta geç olmuş
canım hiç önemli degil ki sagliıklı olsun da bizimkiler geri kalacak diye birşey yokIlerleyen zamanlarda degisebilir.bebis arayi kapatabilir.bi kac kişiden duymustum.
Aynen canim suan tek dusundugum saglikli olmasi.insallah pit pitlarini da duyarim.ilk gebeligim kimyasaldi ustune 1 yil bekledim simdi tekrar mucizem geldi.herkeste oldugu gbi bi tedirginlik var.canım hiç önemli degil ki sagliıklı olsun da bizimkiler geri kalacak diye birşey yokgeç olmuşlar miniklerimiz başka fark yok tabi farkı kapatabilirler de onu bilemem
![]()
bende cumartesiyi iple cekiyorum hiç belirti olmazsa acaba içerde ne oldu karnım agrısa bişey mi olcak dua ederek kurtuluyorum canım inşaalah iyi olur bebışlerimizAynen canim suan tek dusundugum saglikli olmasi.insallah pit pitlarini da duyarim.ilk gebeligim kimyasaldi ustune 1 yil bekledim simdi tekrar mucizem geldi.herkeste oldugu gbi bi tedirginlik var.
Kan ilacı içen kimse yok mu?
canım inşallah zaman hemen geçer sağlıklı doğar bebişlerîmiz bian önce hissetmek istiyorum onu haftalar geçmek bilmiyor daha 8. haftaya yeni girdikBende hemen karnim buyusun tekmelerini hissediyim istiyorum.simdi hic hamile gni durmuyorum.![]()
canım 5+3 de gittim ben 0,85 cm sadece kese gördük ultrasona göre 4 buck haftalık dedi doktor 1 hafta sonra yine gittim bu sefer yolk sacıda bebegide gördük kesemde 1 buck cm olmustu ultrasna göre 6 bucuk haftalık cıktımCanım kaçıncı haftanda göründü senin bebiş? Ben 5+0 gittim kontrole karından baktı ama sadece keseyi gördük 0.54cm. Senin kesen kaç mm di bebeği gördüğünüzde?