- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
Ben limon sikiyorm su ile karistiriyorum geciyor. Gecmezse limonlu maden suyu yada sade maden suyu Geciriyor. Fark ettim ki dub yediklerime bagli oluyor.O tadı hiç deme, beni bütün yiyeceklerden soğuttu. O tattan kurtulmak için sürekli ağzıma birseyler atmak istiyorum ama bir dakika sonra yine aynı acı tat. Limon yiyorum beş dakika sonra yine aynı, maden suyu içiyorum üç dakika sonra yine aynı
Kizlar ben crinone jel kullaniyorum. Doktorum daha etkili dedi. Ayrica progestan gibi yan etkileri yaomiyormus.Ben de progesteron yükselmeli hatta düşüşü bebeğin düşmesine sebep olur diye biliyorum , doktor bana progestan verdi o kanlanma için, günde 3 kere içiyorum. Acaba bu doktorun haftaya gel demesine aldırmadan bugün yarın başka doktora da gitsem mi ben , belki o farklı birşey söyler , off çok kararsızım
Ayni olayi ben de yasiyorum. Gunduz calisiyorum bakamiyorum. Aksam sok geciriyorumtaze anneler sizi takip etmek çok zor. birde yoğun iş temposu olunca 150 sayfa var okumam gereken .m ümkün değil bitirmekumarın herkes ve bütün minikler sağlılıkdır. bulantısız rahat günler
Annem bizde canım dün geldi ben işteyim o yapacak akşama içeceğim.Bünyeler aynı sanırım yedim sende ye bol limonlu terbiyele iyi gelir :)
Bende crinone jel kullanıyorum ayrıca proluton iğne. Kese etrafında hiç kanama alanı yok dedi doktorum. Rahim ağzı da tamamen kapalı dedi. Bu iki ilacın müthiş bir şey olduğunu düşünüyorum.Kizlar ben crinone jel kullaniyorum. Doktorum daha etkili dedi. Ayrica progestan gibi yan etkileri yaomiyormus.
ultrasonda da 7 haftalık çıktı sat a görede 7 dr a görede benimkisi.Kızlar siz gebelik takviminizi ultrasonda çıkana göre mi yoksa sata göre mi yaptınız? Ben ultrasonda çıkana göre düzenledim.
7.haftada gittim canım. Doktor önemli birşey değil dedi ama birde kanama var progestan verince endişe etyim açıkçası.Canım bendede var, gebelik kistiymiş. Doktorum endişelenmene gerek yok dedi. Gebelikte olabiliyormuş galiba.. Kaçıncı haftanda gittin kontrole? Ben 5+0...
bence gözükür kesin olsun dersen cmt gidebilirsinKızlar selam napiyosunuz? Nasıl gidiyorbirşey soracagim size internete gore 5+1 günlüğüm beta HCG 1130 ama ben kesemi göremedim sali günü .yarin tekrar gideceğim sizce gözükür mü?
ultrasona göre düzenledim arada bir hafta fark var benimKızlar siz gebelik takviminizi ultrasonda çıkana göre mi yoksa sata göre mi yaptınız? Ben ultrasonda çıkana göre düzenledim.
ultrasonda da 7 haftalık çıktı sat a görede 7 dr a görede benimkisi.
ultrasona göre düzenledim arada bir hafta fark var benim
Bende 6+0 olmam gerekirdi ama keseyi dun gorebildim bugun keseye gore 4+5 im gec dollenme sanirim insallah oyledir.bildigim kadariyla 1500 den sonra vajimal usg den gorulebilir.Kızlar selam napiyosunuz? Nasıl gidiyorbirşey soracagim size internete gore 5+1 günlüğüm beta HCG 1130 ama ben kesemi göremedim sali günü .yarin tekrar gideceğim sizce gözükür mü?
Bende ultrasona gore duzenledim 10 gun fark var.Kızlar siz gebelik takviminizi ultrasonda çıkana göre mi yoksa sata göre mi yaptınız? Ben ultrasonda çıkana göre düzenledim.
Canım sen karından ultrasondamı gördün dunBende 6+0 olmam gerekirdi ama keseyi dun gorebildim bugun keseye gore 4+5 im gec dollenme sanirim insallah oyledir.bildigim kadariyla 1500 den sonra vajimal usg den gorulebilir.
Hayir vajinal bakti doktor aradi durdu zaten saklanmis kenara son anda gorduk.sende gorursun endise etme.olmasada haftaya kesin görürsun.Canım sen karından ultrasondamı gördün dun
Bende ikisi de aynı olduğu için sorun yok :)Kızlar siz gebelik takviminizi ultrasonda çıkana göre mi yoksa sata göre mi yaptınız? Ben ultrasonda çıkana göre düzenledim.
Sağol cnm inşallah...Hayir vajinal bakti doktor aradi durdu zaten saklanmis kenara son anda gorduk.sende gorursun endise etme.olmasada haftaya kesin görürsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?