gözünaydın canımMerhaba kızlar şimdi kontrolden geldim çok şükür bebişimide gördüm kalbi pır pır atıyor Allahım şükürler olsun doktor hiç bir ilaç vermedi hafif bulantılarım var sadece.
6+2 olmuşuz bugun 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım:)
darısı sabırsızlıkla bekleyenlerın başına :)
Aminn canim insallah saglikla kucaginada alirsin.Merhaba kızlar şimdi kontrolden geldim çok şükür bebişimide gördüm kalbi pır pır atıyor Allahım şükürler olsun doktor hiç bir ilaç vermedi hafif bulantılarım var sadece.
6+2 olmuşuz bugun 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım:)
darısı sabırsızlıkla bekleyenlerın başına :)
Bende tiroid ilacimi içtim hemen bi kaç tane cubuk kraker attım ağzıma biraz geçtiO tadı hiç deme, beni bütün yiyeceklerden soğuttu. O tattan kurtulmak için sürekli ağzıma birseyler atmak istiyorum ama bir dakika sonra yine aynı acı tat. Limon yiyorum beş dakika sonra yine aynı, maden suyu içiyorum üç dakika sonra yine aynı
amn cnm senınde guzel hbrlerini bekliyoruz inşlh :)gözünaydın canım
darısı bugün bana inşallah heyecanla bekliyorum bende
Canim konu ile alaksiz olacak ama estrofm icin konusmustuk hatirlarsan ben kalp sesini duyunca biraktim sen yavas birakcam dedikten sonra eylul anneleri sayfasina yazdim herkes bir kerede kalp atisi duyunca birakmis aksi birsey cikmadi 3gun oldu cok sukur bir sorun yasamadim haber vereyim dedim kalp sesinden sonra hic kullanan biri denk gelmedi paylasmak istedim
merhaba canım bende aynı durumdayım kafamı kaldırasım gelmiyo midem de kötü kokulardan çok etkilenmeye başladım ama kusamıyorum senin bebişin kaç haftalık canım bende bişey yok gibiydi bu hafta kötü oldum
yolk sacı biz geçen hafta 5+1'de gördük canım ama bekle belki küçüktür ondan doktorun normal kabul etmiştir bu durumu hemen telaş yapma, bende de kese yanında 3mm'lik kanlanma var ama önemli değil dedi banada hiç bir şey vermedi doktorum ben dün gittim hatta cuma gününe gel kalp atışlarına bakalım dedi. Mesela progesteronum düşmüş ama adam normal dedi yükselmesi gerek diye biliyorum ben oysa.
İltihap olabilir ileride bebegede sıkıntı yapar sonra Allah muhafaza drnzla paylasın bu problemi ona göre idrar testi isteyecektirBende bazen koku ve kaşıntı olabiliyor ama rengi sarı. Sorun mu var acaba
git canım için rahatlar en azından hem belki biraz daha büyüdüğü için gözükür bu sefer. Bende evde olan progesteronu içiyorum dünden beri 200mg daha önceki düşüğümde vermişti yarın tekrar gidince soracam beta hcg normal yükseliyor ama progesteronum yükselirken düştü bu sefer. Belkide yanlış ölçtüler bazen oluyor demişllerdi hastanede bakalım nasip.Ben de progesteron yükselmeli hatta düşüşü bebeğin düşmesine sebep olur diye biliyorum , doktor bana progestan verdi o kanlanma için, günde 3 kere içiyorum. Acaba bu doktorun haftaya gel demesine aldırmadan bugün yarın başka doktora da gitsem mi ben , belki o farklı birşey söyler , off çok kararsızım
git canım için rahatlar en azından hem belki biraz daha büyüdüğü için gözükür bu sefer. Bende evde olan progesteronu içiyorum dünden beri 200mg daha önceki düşüğümde vermişti yarın tekrar gidince soracam beta hcg normal yükseliyor ama progesteronum yükselirken düştü bu sefer. Belkide yanlış ölçtüler bazen oluyor demişllerdi hastanede bakalım nasip.
Canımm korkma bende 8,5 mm iken göremedim keseyi gördük tek 1 hafta sonra gittigimde 11 bucuk dedi yolk sacıda gördük bebişide endişeye mahal yok :) henüz cok ufak ondanAklıma birşey takıldı kızlar , gözümü açar açmaz koştum geldim buraya , ben 17 şubatta doktora gittiğimde 5+3 tüm ve kese 9,64 mm idi ama içinde yolk sac yoktu , internette bir yazı okudum kese 10,00 mm olduğunda yolk sac görünmelidir diyor. Sizlerde kaç mm iken görünmüştü , boş gebelik olmasından korkuyorum
Canımm korkma bende 8,5 mm iken göremedim keseyi gördük tek 1 hafta sonra gittigimde 11 bucuk dedi yolk sacıda gördük bebişide endişeye mahal yok :) henüz cok ufak ondan
Kızlar
Bugün dr konrtolüm var öğlende...
Sorunsuz sıkıntısız geçiririz inş. kontrolümüzü ve görürüz inş. bebişimizi
Canım bendede var, gebelik kistiymiş. Doktorum endişelenmene gerek yok dedi. Gebelikte olabiliyormuş galiba.. Kaçıncı haftanda gittin kontrole? Ben 5+0...Kızlar doktor ufak kist var ama zsrarsız dedi var mı böyle birşeyle karşılaşan. Zamanla büyür mü ?
Pazartesinden erken gitme sen yinede bakarsın kalbinide duyarsın :) ben hafta bası gördüm bebegi bı sefer kalp atısları icin heycanlıyım :) yarın gidecegim ins minik pıtı ptılar karsılar beniAaa , bak bu çok güzel moral oldu işteBirdahaki sefere inşallah görebiliriz , doktor bir hafta sonra gel dedi ama ben bekleyemeceğim sanırım o kadar :))
Pazartesinden erken gitme sen yinede bakarsın kalbinide duyarsın :) ben hafta bası gördüm bebegi bı sefer kalp atısları icin heycanlıyım :) yarın gidecegim ins minik pıtı ptılar karsılar beni
Canım kaçıncı haftanda göründü senin bebiş? Ben 5+0 gittim kontrole karından baktı ama sadece keseyi gördük 0.54cm. Senin kesen kaç mm di bebeği gördüğünüzde?Pazartesinden erken gitme sen yinede bakarsın kalbinide duyarsın :) ben hafta bası gördüm bebegi bı sefer kalp atısları icin heycanlıyım :) yarın gidecegim ins minik pıtı ptılar karsılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?