2015 Ekim Anneleri

gözünaydın canım
darısı bugün bana inşallah heyecanla bekliyorum bende

Aminn canim insallah saglikla kucaginada alirsin.

Bende tiroid ilacimi içtim hemen bi kaç tane cubuk kraker attım ağzıma biraz geçti
sabah uyaninca çok iğrenç oluyor gerçekten Tatlı sakız çiğnemek iyi geliyor bana dene istersen canım

Günaydın güzel anneler ben geceleri uykuyu kaybettim uykuyu çok seven bir insandim ama bikaç gündür gözüme uyku girmiyor neden bilmiyorum sabaha kadar dönüp duruyorum

Canım doktorum aniden kesmeyelim dediği için mecburen devam ediyorum. 14'ünde doktora gitmiştim 24'üne kadar 10 gün daha aynı dozda devam 24'ünden sonra teke düşür sonra 26'sında 5 dakka göreyim seni dedi doktorum.

mrb cnmm.ben daha 5.haftamın içindeyim.açıkcası ne yalan diyeyeim cok keyıflı gecmıyor su sureclerım.pztsı doktora gıdıcm daha bebegın kalp atıslarınıda duymadm.pztsı onun ıcın gıdıcm hayrılısı olsun.mıde bulantım olup kusuyorum ben arada ama bazende asırı bulntı olup kusamıyrm yemek yıyemıyrm halsızlık cok oldu.kalp carpıntısıda oluyo arada cok keyfım oldugu soylenemz ama napalım bı surec bunlar yapack bırsey yok sabırla beklıycez:)

Ben de progesteron yükselmeli hatta düşüşü bebeğin düşmesine sebep olur diye biliyorum , doktor bana progestan verdi o kanlanma için, günde 3 kere içiyorum. Acaba bu doktorun haftaya gel demesine aldırmadan bugün yarın başka doktora da gitsem mi ben , belki o farklı birşey söyler , off çok kararsızım

git canım için rahatlar en azından hem belki biraz daha büyüdüğü için gözükür bu sefer. Bende evde olan progesteronu içiyorum dünden beri 200mg daha önceki düşüğümde vermişti yarın tekrar gidince soracam beta hcg normal yükseliyor ama progesteronum yükselirken düştü bu sefer. Belkide yanlış ölçtüler bazen oluyor demişllerdi hastanede bakalım nasip.

Ben yarın gideyim o zaman başka bir hastahaneye.. Progestanı içmen iyi olmuş bence , rabbim güzel haberlerle karşılaştırsın inşallah..

Canımm korkma bende 8,5 mm iken göremedim keseyi gördük tek 1 hafta sonra gittigimde 11 bucuk dedi yolk sacıda gördük bebişide endişeye mahal yok :) henüz cok ufak ondan

Kızlar

Bugün dr konrtolüm var öğlende...

Sorunsuz sıkıntısız geçiririz inş. kontrolümüzü ve görürüz inş. bebişimizi

Canımm korkma bende 8,5 mm iken göremedim keseyi gördük tek 1 hafta sonra gittigimde 11 bucuk dedi yolk sacıda gördük bebişide endişeye mahal yok :) henüz cok ufak ondan

Aaa , bak bu çok güzel moral oldu işte Birdahaki sefere inşallah görebiliriz , doktor bir hafta sonra gel dedi ama ben bekleyemeceğim sanırım o kadar :))

Kızlar doktor ufak kist var ama zsrarsız dedi var mı böyle birşeyle karşılaşan. Zamanla büyür mü ?
Canım bendede var, gebelik kistiymiş. Doktorum endişelenmene gerek yok dedi. Gebelikte olabiliyormuş galiba.. Kaçıncı haftanda gittin kontrole? Ben 5+0...

Aaa , bak bu çok güzel moral oldu işte Birdahaki sefere inşallah görebiliriz , doktor bir hafta sonra gel dedi ama ben bekleyemeceğim sanırım o kadar :))
Pazartesinden erken gitme sen yinede bakarsın kalbinide duyarsın :) ben hafta bası gördüm bebegi bı sefer kalp atısları icin heycanlıyım :) yarın gidecegim ins minik pıtı ptılar karsılar beni

Pazartesinden erken gitme sen yinede bakarsın kalbinide duyarsın :) ben hafta bası gördüm bebegi bı sefer kalp atısları icin heycanlıyım :) yarın gidecegim ins minik pıtı ptılar karsılar beni

İnşallah canım , sesi videoya filan çek sonra açar açar dinlersin :))

Canım kaçıncı haftanda göründü senin bebiş? Ben 5+0 gittim kontrole karından baktı ama sadece keseyi gördük 0.54cm. Senin kesen kaç mm di bebeği gördüğünüzde?

Canım ben 6+5im 1hafta önce yanma varsı 4-5gündür zorlanıyorum artık bişey yiyemiyorum :) herkeste aynı olacak değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…