2015 Ekim Anneleri

Canım benım 5+1 de 6mm keseydi 6+1 de 3cm kese 2,6mm bebeğimdi ilkte bebek görünmüyor zaten sıvı dolu oluyor ve ilkten kesenin yeri ve koyuluktan boş ya da dolu biliyolar sen doktoruna güven iyi düşün

Mide bulantılarım bugünde kötü premesis içicem mecburen yine. Öğlende sadece kaşarlı tost yiyebileceğim gene.

Canım. Uyanır uyanmaz elma falan ye soğuk ve hafif yumuşatıyor çok su içme ac karna krakersiz gezme boş kaldığı an çıkarıyoruz dikkat et bende sen gibiyim

Çorba ve yoğurtta güzel tutuyo canım kaç gündür elma yogurt corba kraker :)

Benim mide bulantımı başlatan çorba oldu canım ya ezogelin çorbası içmiştim o mahfetti beni ama bu ara tel şehriyeli terbiyeli tavuk suyuna çorba istiyor canım.

Yaaa bende mide bulantısı falan yok.. Iştahım açıldı bide daha fazla uyumaya başladım. Daha erken mi acabaa.. 5+4 oldum..

canım benim 5+5 de 1.5 cm keseydi yolk sac var dedi doktor

cok ayrıntılı düşünme canım dediklerini yap doktorun moralini bozma hiçbirşey olmaz allahın izniyle

Slm anneler karlı ve elektriksiz bir gün geçirdik halada gelmedi eltimlere geldim usumemek icin

Canım benım 5+1 de 6mm keseydi 6+1 de 3cm kese 2,6mm bebeğimdi ilkte bebek görünmüyor zaten sıvı dolu oluyor ve ilkten kesenin yeri ve koyuluktan boş ya da dolu biliyolar sen doktoruna güven iyi düşün

canım benim 5+5 de 1.5 cm keseydi yolk sac var dedi doktor

Önümüzdeki hafta gitsem anca görürüm o zaman , sabırla bekleyeceğim demekki , teşekkür ederim hanımlar , içimi rahatlattınız çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…