- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Canım benım 5+1 de 6mm keseydi 6+1 de 3cm kese 2,6mm bebeğimdi ilkte bebek görünmüyor zaten sıvı dolu oluyor ve ilkten kesenin yeri ve koyuluktan boş ya da dolu biliyolar sen doktoruna güven iyi düşünAklıma birşey takıldı kızlar , gözümü açar açmaz koştum geldim buraya , ben 17 şubatta doktora gittiğimde 5+3 tüm ve kese 9,64 mm idi ama içinde yolk sac yoktu , internette bir yazı okudum kese 10,00 mm olduğunda yolk sac görünmelidir diyor. Sizlerde kaç mm iken görünmüştü , boş gebelik olmasından korkuyorum
Canım. Uyanır uyanmaz elma falan ye soğuk ve hafif yumuşatıyor çok su içme ac karna krakersiz gezme boş kaldığı an çıkarıyoruz dikkat et bende sen gibiyimGünaydınlar bende bulantılı bir sabah geçirdim gene. Yataktan kalkarken sorun yok, dişimi fırçalıyorum makyajımı yapıyorum saçlarıma fön çekerken başlıyor. Bugün bir anda ter basmaya başladı nasıl mutfağa gidip torba aldığımı bilemedim. Hemen mutfak kapısını da açtım, soğuk iyi geliyor.
canım kistim yok ama miyomum var şimdilik zararsız ama büyümüş doktor onun bebekle ilgisi yok dediKızlar doktor ufak kist var ama zsrarsız dedi var mı böyle birşeyle karşılaşan. Zamanla büyür mü ?
Çorba ve yoğurtta güzel tutuyo canım kaç gündür elma yogurt corba kraker :)Mide bulantılarım bugünde kötü premesis içicem mecburen yine. Öğlende sadece kaşarlı tost yiyebileceğim gene.
Çorba ve yoğurtta güzel tutuyo canım kaç gündür elma yogurt corba kraker :)
Canım. Uyanır uyanmaz elma falan ye soğuk ve hafif yumuşatıyor çok su içme ac karna krakersiz gezme boş kaldığı an çıkarıyoruz dikkat et bende sen gibiyim
canım benim 5+5 de 1.5 cm keseydi yolk sac var dedi doktorAklıma birşey takıldı kızlar , gözümü açar açmaz koştum geldim buraya , ben 17 şubatta doktora gittiğimde 5+3 tüm ve kese 9,64 mm idi ama içinde yolk sac yoktu , internette bir yazı okudum kese 10,00 mm olduğunda yolk sac görünmelidir diyor. Sizlerde kaç mm iken görünmüştü , boş gebelik olmasından korkuyorum
Yoğurt ve kraker benimde içim dışım.Çorba ve yoğurtta güzel tutuyo canım kaç gündür elma yogurt corba kraker :)
cok ayrıntılı düşünme canım dediklerini yap doktorun moralini bozma hiçbirşey olmaz allahın izniyleDoktorun ağzından lafı cımbızla alıyoruz resmen , işini iyi yapıyor ama hiç bir açıklamada bulunmuyor , diğer doktorlar da böyle mi bilemiyorum. Kese yanında kanlanma var dedi bol su iç istirahat et haftaya gel dedi gönderdi bu kadar
dikkat et canım kendine elektrik gelene kadar da gitme eve istanbul da mısınSlm anneler karlı ve elektriksiz bir gün geçirdik halada gelmedi eltimlere geldim usumemek icin
Bünyeler aynı sanırım yedim sende ye bol limonlu terbiyele iyi gelir :)Benim mide bulantımı başlatan çorba oldu canım ya ezogelin çorbası içmiştim o mahfetti beni ama bu ara tel şehriyeli terbiyeli tavuk suyuna çorba istiyor canım.
Canım benım 5+1 de 6mm keseydi 6+1 de 3cm kese 2,6mm bebeğimdi ilkte bebek görünmüyor zaten sıvı dolu oluyor ve ilkten kesenin yeri ve koyuluktan boş ya da dolu biliyolar sen doktoruna güven iyi düşün
canım benim 5+5 de 1.5 cm keseydi yolk sac var dedi doktor
Teşekkür ederim en yakın zamanda doktoruma danişıcam.İltihap olabilir ileride bebegede sıkıntı yapar sonra Allah muhafaza drnzla paylasın bu problemi ona göre idrar testi isteyecektir
Bende hemen karnim buyusun tekmelerini hissediyim istiyorum.simdi hic hamile gni durmuyorum.bebeğim bian önce tekme atmaya başlasa keşke hissetsem onu ne güzel olur
Evet cnm İstanbul esenyurt bebeğim için geldim zaten yaa sıkıldımdikkat et canım kendine elektrik gelene kadar da gitme eve istanbul da mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?