- 26 Temmuz 2018
- 6.480
- 7.536
- 198
- 32
İnsallah canımBayramına bayram eklenir in şe Allah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canımBayramına bayram eklenir in şe Allah![]()
Merhaba bugüm adet olmam gerekiyordu test yaptım böyle çıktı daha önce kimyasal geçirmiştim bu da silik çizgi mi lütfen biriniz cevaplar mısınız çok heyecanlıyımİnsallah canım![]()
Fotoğraf yok canimmMerhaba bugüm adet olmam gerekiyordu test yaptım böyle çıktı daha önce kimyasal geçirmiştim bu da silik çizgi mi lütfen biriniz cevaplar mısınız çok heyecanlıyım
geldi miFotoğraf yok canimm
Evet testiniz pozitif kan verin daha kesin olur hayırlı olsungeldi mi
Çok teşekkür ederim amin inşallahEvet testiniz pozitif kan verin daha kesin olur hayırlı olsun![]()
Hemen hemen aynı seyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum. Salı gününu bekliyorum. Bir haftadir yataktayim üzerine bir güzel idrar yolu enfeksiyonum ve boğaz ağrım var. Eğer bu savaşı kazanırsak dahada yenilmeyiz.Üzme kendini herşey olacağına varir bol dinlen ve bol dua edelim..Ben hapşırma atakları yaşadığımdan bahsetmiştim. Öğleden sonra çok az kanamam oldu. Doktoru aradık gelin bir bakayım dedi. Bugün tam 5+0 haftalıktık. Alttan muayene etti. Hafif bir kanama var dedi. Kese çok küçükmüş. Hatta kese mi değil mi emin bile olamadı. Beta hcg baktı 9526 çıktı. Moralini bozma, yat dinlen, ilişki olmasın, beta da düşüş yok dedi. Takip edeceğiz dedi. Bir sorun olmazsa perşembe tekrar bakalım dedi. Yarın sabahta devlet hastanesi randevum var. Çok moralim bozuldu.Ağlaya ağlaya geldim eve. Zaten yatıyorum günlerdir. Dikkat ediyorum.
Merhaba , mesajlarınızı okudum, umarım her şey istediğiniz gibi devam ederHemen hemen aynı seyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum. Salı gününu bekliyorum. Bir haftadir yataktayim üzerine bir güzel idrar yolu enfeksiyonum ve boğaz ağrım var. Eğer bu savaşı kazanırsak dahada yenilmeyiz.Üzme kendini herşey olacağına varir bol dinlen ve bol dua edelim..
Kızlar ikinci kez kan verdim duramadımEvet , ama erken yumurtlama oldu bende aslında bat 9 Şubat oldu , benim ayın 7 sinde betam 23,7 idi .
İki günde en az %60 artmışsa artış normal aralıkta kabul ediliyor.Kızlar ikinci kez kan verdim duramadım
17 Mart pazartesi 461
19 Mart Çarşamba 973
Artış nasıl aynı saatler ve aynı yerde verdim![]()
Evet 2 günde bir verdim bu yüzde kaç oluyor yaniİki günde en az %60 artmışsa artış normal aralıkta kabul ediliyor.
Merhaba değerin yükseldi mi acaba benimde 21,55 çıktıDoğru söylüyorsun canım değerim hala düşük umarım güzelce çıkar
Önlem amaçlı vermişti teşekkür ederimMaşallahsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
iğneyi neden vermişti doktor
İnşallah güzel haberler alırız.Hemen hemen aynı seyleri bende yaşadım ve hala yaşıyorum. Salı gününu bekliyorum. Bir haftadir yataktayim üzerine bir güzel idrar yolu enfeksiyonum ve boğaz ağrım var. Eğer bu savaşı kazanırsak dahada yenilmeyiz.Üzme kendini herşey olacağına varir bol dinlen ve bol dua edelim..
Ayyy beraberizzzBennn ♥![]()