• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    18
Herkes vitamin, demir filan kullaniyorum yazmis valla ben birtek folik asit kullaniyorum doktorumda birsey demedi

L luckykus canım sen lazere gidiyordun değil mi bi problem yaşamadın
Evet canım gittim geçenlerde çok şükür problem yaşamadım. Yüz, koltuk altı, kol, bacak yaptırdım. Karnımı ve genitali havlularla bir de hırkam vardı onunla örttük psikolojik olarak koruma içgüdüsü işte 😂
ay tamam ben de başlayacağım çünkü artık bi defa ağdayla aldım kolum mahvoldu

Tek yumurta tek kesemi iki ayrı kesedelermi? Üzme kendını senı cok iyi anlıyorum bende tek yumurta tek plasenta bende uzuldum ilk basta ama suan 12+3 teyız guzel gidiyor. Tevekkül ettim doğacaklarsa bunu hıc bırsey engellemeyecek dogmayacaksa tekte olsa dogmayacak. Internettekı seylerı okuma bence. Ben artık okumuyorum

Tek yumurta tek kesemi iki ayrı kesedelermi? Üzme kendını senı cok iyi anlıyorum bende tek yumurta tek plasenta bende uzuldum ilk basta ama suan 12+3 teyız guzel gidiyor. Tevekkül ettim doğacaklarsa bunu hıc bırsey engellemeyecek dogmayacaksa tekte olsa dogmayacak. Internettekı seylerı okuma bence. Ben artık okumuyorum
Tek yumurta ikizleri tek kese tek plesanta

Bana Dr bunu yazdı vitamin dedi. Siz de böyle şeyler içiyormusunuz

Eklentiler

• 17423949516061716819777969143796.webp
    17423949516061716819777969143796.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 20
Bana Dr bunu yazdı vitamin dedi. Siz de böyle şeyler içiyormusunuz
Evet canım yeni tahlilleri yaptılar d vitaminim yerlerde sürünüyor demirim güzel çıkmış. Kadın doğumcum demir de başlayabiliriz demişti ama gerek ne duymadılar sağlık ocağına da gidiyorum ben. Üçlü taramaya gittiğimde yeniden tam kan tahlili alacaklar o zaman başlarız gerek olursa dediler. Sadece folik asiti bırak dendi ama ben zaten multivitamin kullanıyordum içinde folik asit olmayan multivitamin de bulamadım onu içmeye devam edeceğim gibi bulana dek. (Tavsiyelere açığım kızlar) ayrıca bir de dvit başladım ona da ocean d3k2 ye geçicem doktorun yazdığının içinde bha varmış çok hoşuma gitmedi içine sinmedi pek

Eklentiler

• IMG_6503.webp
    IMG_6503.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 15
Back
X