- 2 Temmuz 2019
- 968
- 1.034
- 113
3 gün felan demişlerdi ama bi günde çıktıGidip elden almamız gerekiyor diğer kan sonuçları için normal değerler yazılmış.
Grafik olarak verilecek ve bir oran elden veriyor doktor onu.
Bende kendi değerlerim sandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün felan demişlerdi ama bi günde çıktıGidip elden almamız gerekiyor diğer kan sonuçları için normal değerler yazılmış.
Grafik olarak verilecek ve bir oran elden veriyor doktor onu.
Evet canım gittim geçenlerde çok şükür problem yaşamadım. Yüz, koltuk altı, kol, bacak yaptırdım. Karnımı ve genitali havlularla bir de hırkam vardı onunla örttük psikolojik olarak koruma içgüdüsü işte
ay tamam ben de başlayacağım çünkü artık bi defa ağdayla aldım kolum mahvolduEvet canım gittim geçenlerde çok şükür problem yaşamadım. Yüz, koltuk altı, kol, bacak yaptırdım. Karnımı ve genitali havlularla bir de hırkam vardı onunla örttük psikolojik olarak koruma içgüdüsü işte![]()
Tek yumurta tek kesemi iki ayrı kesedelermi? Üzme kendını senı cok iyi anlıyorum bende tek yumurta tek plasenta bende uzuldum ilk basta ama suan 12+3 teyız guzel gidiyor. Tevekkül ettim doğacaklarsa bunu hıc bırsey engellemeyecek dogmayacaksa tekte olsa dogmayacak. Internettekı seylerı okuma bence. Ben artık okumuyorum7+1 günlükler
İnşallah başlayacağımGöbeğe genitale yaptırma geri kalan bence sorun olmaz canım. Gördüm ağdadan kızarmışsın yazmıştın
Tek yumurta ikizleri tek kese tek plesantaTek yumurta tek kesemi iki ayrı kesedelermi? Üzme kendını senı cok iyi anlıyorum bende tek yumurta tek plasenta bende uzuldum ilk basta ama suan 12+3 teyız guzel gidiyor. Tevekkül ettim doğacaklarsa bunu hıc bırsey engellemeyecek dogmayacaksa tekte olsa dogmayacak. Internettekı seylerı okuma bence. Ben artık okumuyorum
3bin yine iyiymis medipol 6bin tl istediÇokmuş ya sizde de normal sigortalı hali dimi bu SSK dan
Canım ben oraya 40 haftayi baz alarak yaziyorum. Dogum olunca diger tarafa tarihini yazicam.Canim 8+3 kalp atisini duyduk tahmini dogum 14 ekimLioo
Ayy ben ne cekiyorum şu an 1ay sonra gel dedi en son şubatta gördüm yavrumu meraktan ölüyorum2 hafta geçmiyor 12 den sonra sanırım ayda çağırıyorlaröfffff nasıl bekleniiiiir
Bana Dr bunu yazdı vitamin dedi. Siz de böyle şeyler içiyormusunuz
Evet içiyoruzBana Dr bunu yazdı vitamin dedi. Siz de böyle şeyler içiyormusunuz
Bende öyle valla hic demir dvitamini filan bile baktrmadi kanda .Herkes vitamin, demir filan kullaniyorum yazmis valla ben birtek folik asit kullaniyorum doktorumda birsey demedi
Evet canım yeni tahlilleri yaptılar d vitaminim yerlerde sürünüyor demirim güzel çıkmış. Kadın doğumcum demir de başlayabiliriz demişti ama gerek ne duymadılar sağlık ocağına da gidiyorum ben. Üçlü taramaya gittiğimde yeniden tam kan tahlili alacaklar o zaman başlarız gerek olursa dediler. Sadece folik asiti bırak dendi ama ben zaten multivitamin kullanıyordum içinde folik asit olmayan multivitamin de bulamadım onu içmeye devam edeceğim gibi bulana dek. (Tavsiyelere açığım kızlar) ayrıca bir de dvit başladım ona da ocean d3k2 ye geçicem doktorun yazdığının içinde bha varmış çok hoşuma gitmedi içine sinmedi pekBana Dr bunu yazdı vitamin dedi. Siz de böyle şeyler içiyormusunuz
Bana Dr bunu yazdı vitamin dedi. Siz de böyle şeyler içiyormusunuz
Bu devavit sanırım devletin verdiği biraz kabızlık yapmıştı bende kullanamadım