• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha dur canım arkanda embriyoların var birde kardeş yaparsın inşallah Allahım nasip etsin inşallah 🤲😘
Yok bebeğim ya rabbim bana sağlıkla bitane versin gerisini olmayana versin 🙏 benim yaş zaten geçti 2.ye. bide benim bu 9 ay yatma süreci beni bitiriyor. Geçen sefer 6 ay yattım 1 sene zor yürüdüm 😔 bide hep bakıma muhtacım anneme de bu kadar eziyet fazla 😔Bunu bı hayırlısıyla kucağıma alayım da başka bişey istemem zaten dikisimi de aldiricam sezeryanda nasip olursa🤲 ama tabi Allah'ın mucizesi olursa ona yapacak bişey yok 😅

Yok bebeğim ya rabbim bana sağlıkla bitane versin gerisini olmayana versin 🙏 benim yaş zaten geçti 2.ye. bide benim bu 9 ay yatma süreci beni bitiriyor. Geçen sefer 6 ay yattım 1 sene zor yürüdüm 😔 bide hep bakıma muhtacım anneme de bu kadar eziyet fazla 😔Bunu bı hayırlısıyla kucağıma alayım da başka bişey istemem zaten dikisimi de aldiricam sezeryanda nasip olursa🤲 ama tabi Allah'ın mucizesi olursa ona yapacak bişey yok 😅
Allahım sağlıcakla sıhhatle huzurla mutlulukla geçirmeyi nasip etsin sürecini sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah 🤲❤️

Ay yok ya bende ters işliyor galiba geçen seferde hep turşu yedim erkekti😅 tabiki sağlıklı ve hayırlı olsun🤲 ama bari bitane olacak kız olsun be🥰
Yani sende tam istatistiklere baş kaldırmışsın resmen. İlk defa duyuyorum turşu ve erkek bak yazarken bile bagdastiramadim 🤣🤣🤣 bu sefer inşallah tutar da kız olur 🥰🥰 şaka bir tarafa Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲 ( ama içimden kız geçti ilk duyduğumdan beri 🤭🤭)

Yani sende tam istatistiklere baş kaldırmışsın resmen. İlk defa duyuyorum turşu ve erkek bak yazarken bile bagdastiramadim 🤣🤣🤣 bu sefer inşallah tutar da kız olur 🥰🥰 şaka bir tarafa Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲 ( ama içimden kız geçti ilk duyduğumdan beri 🤭🤭)
Ay hadi ins.🙏😃 Ya oğlum cennette beni bekliyor kızımda burda olsun bari 😅 şaka bı tarafa sağlıklı hayırlı olsun da gerisi mühim değil rabbim bilir en iyisini🤲

Back
X