• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Aklıma birşey takıldı kızlar , gözümü açar açmaz koştum geldim buraya , ben 17 şubatta doktora gittiğimde 5+3 tüm ve kese 9,64 mm idi ama içinde yolk sac yoktu , internette bir yazı okudum kese 10,00 mm olduğunda yolk sac görünmelidir diyor. Sizlerde kaç mm iken görünmüştü , boş gebelik olmasından korkuyorum :KK43::KK43::KK43:
Canım benım 5+1 de 6mm keseydi 6+1 de 3cm kese 2,6mm bebeğimdi ilkte bebek görünmüyor zaten sıvı dolu oluyor ve ilkten kesenin yeri ve koyuluktan boş ya da dolu biliyolar sen doktoruna güven iyi düşün

Mide bulantılarım bugünde kötü premesis içicem mecburen yine. Öğlende sadece kaşarlı tost yiyebileceğim gene.:KK43:

Günaydınlar bende bulantılı bir sabah geçirdim gene. Yataktan kalkarken sorun yok, dişimi fırçalıyorum makyajımı yapıyorum saçlarıma fön çekerken başlıyor. Bugün bir anda ter basmaya başladı nasıl mutfağa gidip torba aldığımı bilemedim. Hemen mutfak kapısını da açtım, soğuk iyi geliyor.
Canım. Uyanır uyanmaz elma falan ye soğuk ve hafif yumuşatıyor çok su içme ac karna krakersiz gezme boş kaldığı an çıkarıyoruz dikkat et bende sen gibiyim :(

Yaaa bende mide bulantısı falan yok.. Iştahım açıldı bide daha fazla uyumaya başladım. Daha erken mi acabaa.. 5+4 oldum..

Aklıma birşey takıldı kızlar , gözümü açar açmaz koştum geldim buraya , ben 17 şubatta doktora gittiğimde 5+3 tüm ve kese 9,64 mm idi ama içinde yolk sac yoktu , internette bir yazı okudum kese 10,00 mm olduğunda yolk sac görünmelidir diyor. Sizlerde kaç mm iken görünmüştü , boş gebelik olmasından korkuyorum :KK43::KK43::KK43:
canım benim 5+5 de 1.5 cm keseydi yolk sac var dedi doktor

Doktorun ağzından lafı cımbızla alıyoruz resmen , işini iyi yapıyor ama hiç bir açıklamada bulunmuyor , diğer doktorlar da böyle mi bilemiyorum. Kese yanında kanlanma var dedi bol su iç istirahat et haftaya gel dedi gönderdi bu kadar :KK43:
cok ayrıntılı düşünme canım dediklerini yap doktorun moralini bozma hiçbirşey olmaz allahın izniyle

Slm anneler karlı ve elektriksiz bir gün geçirdik halada gelmedi eltimlere geldim usumemek icin

Canım benım 5+1 de 6mm keseydi 6+1 de 3cm kese 2,6mm bebeğimdi ilkte bebek görünmüyor zaten sıvı dolu oluyor ve ilkten kesenin yeri ve koyuluktan boş ya da dolu biliyolar sen doktoruna güven iyi düşün

canım benim 5+5 de 1.5 cm keseydi yolk sac var dedi doktor

Önümüzdeki hafta gitsem anca görürüm o zaman , sabırla bekleyeceğim demekki , teşekkür ederim hanımlar , içimi rahatlattınız çok :)

Back
X