2015 Ekim Anneleri

NASIL PİMPİRİKLİYİZ BU ZAMANLARDA ALLAHIM SEN BEBİŞLERİMİZİ KORU YARABBİM ...

Ben çok ağır temizlik yapmıyorum 2 haftadoır, evi eşime süpürtürüyorum, bulaşık makinesini d eo boşaltıyor fazla eğilip kalkmamı istemediği için:) Ben memnunum halimden yapsın elinden geldiğince hiç yapamamaktan iyidir, ben haftasonu yatak odamın tozunu aldım, çarşafları eşimle değiştirdim buna rağmen kasık ağrışı yaşadım, aman varsın yarım olsun ne kadar kötü yapabilir ki, yapsada kötü olmuş demeyin bence hevesi kırılmasın:)

Kızlar Burada doktorum bana ilaç olarak follibol ve progestan verdi bunları kullanan varmı ve birde adet olacakmışım gibi hep rahmimde bi sızı var ama öle rahatsız eden cinsten değil
Ben hamile kalmadan önce doktora gittiğimde Folio vermişti, onu kullandım 60 tane var içinde, bitince eczaneede yok diye acilen folbiiol aldım, doktora söyledim ilk muayenemde folbiol içiyorum diye, çok fazla kfolik asit var içinde içme onu folic-one iç dedi, ama ben kutuyu bitirmeye çalıpşıyorum ziyan olmasın diye, fazla folik asidin ne zararı olabilir ki sana da doktorun vermiş neticede.

Evet cnm karından baktı ben vajinal ultrason dan korkuyorum biraz inşallah cuma görürüm

Kızlarr ya dun geceden beri karnimin icinde agri var nasil anlatsam sanki saatlerce karnimin uzerine yatmisim bastirmisim gibi karnimin içi aciyo.varmi basina gelen ?

kızlar benim de iki güne bir akıntım oluyor çoğu renksiz bazen de koyu sarı..geçen hafta doktora sorduğumda açık kahverengi akıntım oluyor zaman zaman demiştim.O da kesende kanama gözükmüyor bir problem olacağını sanmam ama sen yine de takip et çoğalırsa haber ver demişti..Siz de de akıntısı olanlar varmış rahatladım çok az aslında günde bir iki defa oluyor ama yine de korkuyorum bazen

Kızlarr ya dun geceden beri karnimin icinde agri var nasil anlatsam sanki saatlerce karnimin uzerine yatmisim bastirmisim gibi karnimin içi aciyo.varmi basina gelen ?
canım korkma geçen hafta bende de olmuştu hatta baya şiddetliydi kanaman vs. bir sıkıntın yoksa dinlen yat..rahmin genişliyor

Aynı ağrı bende de var hatta adet görüyorum sanıyorum wc ye gidiyorum bugünden beri, yatıyorum hafif masaj yapıyorum geçiyor canım.

Evet cnm karından baktı ben vajinal ultrason dan korkuyorum biraz inşallah cuma görürüm
İnşallah görürsün canım

Merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim Nasipse.ilk bebeğim olucak inşallah beni de aranıza alın
Hayırlı olsun. Hoşgeldiiinn

BENDE YARIN 5+0 OLUCAM VE YARIN DOKTORA GİDİYORUM İNŞ BENDE GÖREBİLİRİM ÇOK HEYECANLI :)
Görürsün inşallah canıımm.. Hadi hayırlı olsunn..

arkadaşlar merhaba bende ekim annesi olucam sanırım :) benide aranıza alın :)))) bugün daha 5+1 oldum tahmini doğum 19 ekim diye hesaplıyoruz henüz doktora gitmedim bu cuma günü randevum var hayırlısıyla gidicem inşallah bebişim benimledir. Rabbim herkesın gönlüne göre versin inşallah :)

Arkadaşlar ben de dün kalp atışları icin gttim doktor var görüyorum dedi ama ses duymadıkbide hic ilgilenmedi doktor. Cumartesi randewuyle gtcem.bide istahim hic yok sadece su icebiliyorum meyve yiyorum

Kızlar bugün 5+4 oldum , doktora gittim , alttan baktı doktor , keseyi gördü ama kesenin sağında biraz kanama var , progestan verdi ,düşük yapabilirmişim Çok üzgünüm , eve geldim yatıyorum

Kızlar bugün 5+4 oldum , doktora gittim , alttan baktı doktor , keseyi gördü ama kesenin sağında biraz kanama var , progestan verdi ,düşük yapabilirmişim Çok üzgünüm , eve geldim yatıyorum
Canim calismiyosan evdeysen yat surekli. Dusuk dusunmemeye calis dua et surekli allah evlatlarimizi bizlere bagislasin

Canım bozma moralini iyice dinlen düzelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…