- Konu Sahibi mayala katar
- #4.341
Tamam bitanem sağolYerleşme kanaması olabilir fazla ayakta kalma elinden geldiğince uzan dinlen artarsa doktorunla görüş tamam mı kanama artmadığı sürece korkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bitanem sağolYerleşme kanaması olabilir fazla ayakta kalma elinden geldiğince uzan dinlen artarsa doktorunla görüş tamam mı kanama artmadığı sürece korkma
Rica ederim ağır işlerden uzak dur yorma kendini şu an daha henüz gebeliğin çok başındasın onun için dikkatli ol lütfen dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallahTamam bitanem sağol
Valla inan hiç yapmıorum kaç gündür ne çamaşır mak ne bulaşık hiç eğilip kalkmıyorum genelde evdeym zaten bi iğne serum için falan çıkıorumRica ederim ağır işlerden uzak dur yorma kendini şu an daha henüz gebeliğin çok başındasın onun için dikkatli ol lütfen dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur inşallah![]()
AminTeşekkür ederim canım, inşAllah hayırlı haberlerle.
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Aynen yapma bir süre en azından keseyi falan görene kadar Çok güzel uzan sırt üstü bazı kişilerde kahverengi leke olabilir onun için normal ama artmaması lazım onun için dinlenmeni tavsiye ediyorum herhangi anormal bir durum yaşarsan doktorunla yada asistanıyla iletişimde ol bazen bazı ilaçları kesmek yada artırmak durumunda kalabilirlerValla inan hiç yapmıorum kaç gündür ne çamaşır mak ne bulaşık hiç eğilip kalkmıyorum genelde evdeym zaten bi iğne serum için falan çıkıorum
Çok değil şimdilik kuzum bi bakalım belki değer biraz yükseldi ya belki tam yerleşmiştir bugün ondandırAynen yapma bir süre en azından keseyi falan görene kadar Çok güzel uzan sırt üstü bazı kişilerde kahverengi leke olabilir onun için normal ama artmaması lazım onun için dinlenmeni tavsiye ediyorum herhangi anormal bir durum yaşarsan doktorunla yada asistanıyla iletişimde ol bazen bazı ilaçları kesmek yada artırmak durumunda kalabilirler
İnşAllah canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yapAminValla çarşamba yapayım da kafa karışıklığına mahal kalmasın diyorum… yarın sabah dersim 9:30’da, test yapıp o kafayla ders anlatamam zaten. Benimle transfer olan iki kişinin pozitif haberi geldi, inşallah benim pozitifimi de çağırıyordur sizin embriyolar
![]()
Yerleşme kanamasıdır ama yinede yarın doktorunu bilgilendir canımKızlar bende lekelenme var koyu kahve
Çok yok kuzum ya kötü bişey düşünmem istemiyorum kötü bişey olmuş olsa bence yükselmezdi değerim 5 ile 12. Günler arası oluomuş aktif bi şekilde değilYerleşme kanamasıdır ama yinede yarın doktorunu bilgilendir canım
Nasıl aklı başında konuşuyorum ilk gördüğümde bayılıodumÇok yok kuzum ya kötü bişey düşünmem istemiyorum kötü bişey olmuş olsa bence yükselmezdi değerim 5 ile 12. Günler arası oluomuş aktif bi şekilde değil
Nasıl aklı başında konuşuyorum ilk gördüğümde bayılıodum![]()
Ben nasıl bi tiptim biliomusun benden ger kan alındığında yada yanımda birinden alındığında işte serumlarda hastanelerde bayılırdım hep amliyttn sonra beni yürüttüklerinde falan bazen diorum Allahın işi işte benm ailem ilk tüp bebeği duyduğnda herkes o kendine iğne yapamaz o bayılır kaldıramaz derlerdi insanın başına gelince herşeyi yapıomuşhay Allah'ım böyle kendini metanetli tut soğukkanlı ol
![]()
İyiyim iyiyim şuan bir hissim yok ama sabah aşırı heyecanlıydım idrarımı tutamıcam sandım o dereceSüpernasıl hissediyorsun kendini? İyimisin canım?
Aynen öyle oluyor maalesef insan neden korkup çekiniyorsan en çok o yerden vuruluyorsun inşallah bu sayede o korkularını yenmiş olursun bende kan alındığında kafamı çeviririm kanı gördüğüm an kendimden geçiyorumBen nasıl bi tiptim biliomusun benden ger kan alındığında yada yanımda birinden alındığında işte serumlarda hastanelerde bayılırdım hep amliyttn sonra beni yürüttüklerinde falan bazen diorum Allahın işi işte benm ailem ilk tüp bebeği duyduğnda herkes o kendine iğne yapamaz o bayılır kaldıramaz derlerdi insanın başına gelince herşeyi yapıomuş
canım benim hayırlı olsun sımsıkı tutulsun inş evet ya o düzenleme biraz sıkıntılıİyiyim iyiyim şuan bir hissim yok ama sabah aşırı heyecanlıydım idrarımı tutamıcam sandım o dereceşuan tek sıkıntı o kadar çok hap iğne fitil var ki hangi birini ne zaman kullanıcam kafam karışıyor
![]()
Ben bitmiştim sana yine helal olsun bacım valla benm yeğenim intörn doktor gecen dio iğneni geleyim takayım yada serumunu dedim uzak dur elimde kalırsın hatta şuanda da yanımda karşımda tripteAynen öyle oluyor maalesef insan neden korkup çekiniyorsan en çok o yerden vuruluyorsun inşallah bu sayede o korkularını yenmiş olursun bende kan alındığında kafamı çeviririm kanı gördüğüm an kendimden geçiyorumhatta Opu günü öğrenci anestezi getirmişler ögretmek için anam bana damar yolu açacak bakıyor kaldırıyor indiriyor beni stres bastı dedim kesin bu acemidir beni mahveder
kafam da ne seneryolar döndü yanında gerçek anestezi doktoru var ona öğretiyorlar en son artık iğneyi kattı o an kafamı yanlışlıkla çevirdim eldiveninde kan görünce tansiyonum düştü kendimden geçtim hemşire dedi iyimisin dedim hayır başım döndü
terledim kendimden geçtim ağzıma bir şeker attı dedi bu seni kendine getirir
oğlan dedi ay benim ilk günüm başarıyla geçtim dedim neden böyle şeyler beni buluyor ben zaten korkuyorum iğneden bu acemi niye sabah sabah bende eğitim görüyor
![]()
Bende sağlık ocağında bugün progestaniğne yaptırdım şansıma öğrencilerin eğitim günüymüş yalvarıyorum ama bilen kişi yapsın diye tabi mecbur ordakilere yaptırdılar kız bi sapladı iğneyi resmen diğer tarafa gittim geldim hala yürüyemiyorum kalçamın ağrısından derdim az gibi dedim bide bunu çekiyorumAynen öyle oluyor maalesef insan neden korkup çekiniyorsan en çok o yerden vuruluyorsun inşallah bu sayede o korkularını yenmiş olursun bende kan alındığında kafamı çeviririm kanı gördüğüm an kendimden geçiyorumhatta Opu günü öğrenci anestezi getirmişler ögretmek için anam bana damar yolu açacak bakıyor kaldırıyor indiriyor beni stres bastı dedim kesin bu acemidir beni mahveder
kafam da ne seneryolar döndü yanında gerçek anestezi doktoru var ona öğretiyorlar en son artık iğneyi kattı o an kafamı yanlışlıkla çevirdim eldiveninde kan görünce tansiyonum düştü kendimden geçtim hemşire dedi iyimisin dedim hayır başım döndü
terledim kendimden geçtim ağzıma bir şeker attı dedi bu seni kendine getirir
oğlan dedi ay benim ilk günüm başarıyla geçtim dedim neden böyle şeyler beni buluyor ben zaten korkuyorum iğneden bu acemi niye sabah sabah bende eğitim görüyor
![]()
Of ya şansımız yok nerde acemi orada biz resmen çekiyoruzBende sağlık ocağında bugün progestaniğne yaptırdım şansıma öğrencilerin eğitim günüymüş yalvarıyorum ama bilen kişi yapsın diye tabi mecbur ordakilere yaptırdılar kız bi sapladı iğneyi resmen diğer tarafa gittim geldim hala yürüyemiyorum kalçamın ağrısından derdim az gibi dedim bide bunu çekiyorum![]()
Kesinlikle insan başına gelmeyince daha doğrusu bir işin başına geçmeyince yapamayacağım diyor kendisine.Ben nasıl bi tiptim biliomusun benden ger kan alındığında yada yanımda birinden alındığında işte serumlarda hastanelerde bayılırdım hep amliyttn sonra beni yürüttüklerinde falan bazen diorum Allahın işi işte benm ailem ilk tüp bebeği duyduğnda herkes o kendine iğne yapamaz o bayılır kaldıramaz derlerdi insanın başına gelince herşeyi yapıomuş