Merhaba kızlar benim çok fazla akıntım oluyor ama bugun sanki toplu iğne başı kadar 2 damla çok çok köyü sarı akinti da gelmiş. Endişelendiriyor böyle bir şeyle karşılaşan var mı. Akıntım da o kadar çok ki her teneffüs lavaboya gidip acaba kanama mi oldu diye kontrol etme isteği duyuyorum iki gündür. Yarın kontrolü var doktor ada soracam ama telaş yaptım birden
ya mübdi 99 defa elini karnina koyarak sen ve esin okuyun cocuk dusmez saglam dogarmis allahin izniyle ben hergun okuyorumSağol canım benim çok teşekkürler
Hayırlı olsun canımKızlar kesin hamileymisim ben de bugun ogrendim
Hayırlı olsuunn.. Her şey yolunda gider bundan sonra da inşallahBen bugun dr a gittim keseyi gorduk cok sukur 5mm ama haftaya tekrar cagirdi agrilarimdan dolayi sanirim
Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhhMerhabalar,
Ben de dün ikinci bebeğimin haberini aldım :) Tahmini doğum tarihi 26 Ekim görünüyor. Henüz doktora gitmedim. Kızımızı beklerken ağustos annesi grubundaydım, temmuzda geldi gerçi :). 4 yaşını bitirecek nasipse bu yaz. Kardeşini henüz söyleyemedim..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Oyy maşallahhhKızlar çok şükür dün duydum miniğimin kalp atışlarını ,harika bir duygu gerçekten ,Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
6+6 haftalık 8 mm fasülye kadar içimdeki kalp
İnsallah görürzün canım.. Allah sağlık versin bebişineGünaydın güzel anneler
benim için son bir gün yarın öğle nasıl olacak bilmiyorum çok heyecanlıyım ne olacak diyebi yanim korkuyor bi yanim seviniyor hayirlisiyla bir gorseydim bebisimi
Canım ben de 5+4 üm ve keseyi bugün gördüm ve biz de bebeği göremedik.. ama doktor her şey normal dedi.. 2,5 hafta sonra çağırdı beni de.. Aynı dönemlerde gidicez demek ki, 8 hafta bitince.. Ben kesenin boyutunu bile bilmiyoruummYaa kızlar yardım lütfen.. 5+0 haftalık hamileyim.Dün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü.. 0.5mm idi. Ama sanırım bebeği daha görmedi. Herşey yolunda 3hafta sonra kontrole gel dedi ama ben yinede korkuyorum.Sizin keseniz kaç mm ve kesede bebeği gördünüzmü?
Biz de biz deeeBiZ kesemiZi gördükkk çok şükürrrr 2 hafta snra kalp atışı inşşşşş
Canım bana fotosunu atar mısıınnHamile gunlugu bende tutuyorum canim hatta bunun icin ozel kitap aldim gunleri yazilmis fotograf koymak icin yerleri var :) fiyatida cok uygundu istersen paylasbilirim seninlede:)
Geç döllenme olmuş olabilir canım. Endişelenme.. Ablama da öyle olmuştu. 1 hafta sonra geç döllenme olduğunu anladılar. Hem maşallahKızlar geldim hastaneden Sata göre 7 haftalik görünüyorum ama ultrason da 6+3 gorunuyorsun dedi Dr. Kalp atislarini duydum ama yavaş dedi haftaya salı tekrar gel dedi moralim bozuldu. Düşebilir devam edebilir hersey olabilir dedi
Ben de o da yazmıyor yaa.. Senin nerede yazıyor canım. Ölçmemiş heralde benimkini.. Ben de sorsaymışım keşke.. Bilemedim..Kızlar bir de ultrason görüntüsün Dr +CRL 6.2mm yazıyor bu bebek boyu mu bişey sormadım da moralim bozuldu
Sol altta yazıyor canım bebek büyümüş oCanım ben de 5+4 üm ve keseyi bugün gördüm ve biz de bebeği göremedik.. ama doktor her şey normal dedi.. 2,5 hafta sonra çağırdı beni de.. Aynı dönemlerde gidicez demek ki, 8 hafta bitince.. Ben kesenin boyutunu bile bilmiyoruummMeraktayım ben de.. Doktor normal dediyse normaldir canım.. Beklemekten başka çare yok. İnşallah o günleri görücez biz dee
Biz de biz deeeMaşallah canım İnşallah kalp atışını da duyarsınız
Canım bana fotosunu atar mısıınn:))
Geç döllenme olmuş olabilir canım. Endişelenme.. Ablama da öyle olmuştu. 1 hafta sonra geç döllenme olduğunu anladılar. Hem maşallahkalp atışı da var. İnşallah her şey yolundadır. Dualarım seninle
Ben de o da yazmıyor yaa.. Senin nerede yazıyor canım. Ölçmemiş heralde benimkini.. Ben de sorsaymışım keşke.. Bilemedim..
canim hangi kitap paylasirmisin
esim sevgililer gununde bebegim diye bi gunluk almis ama genel olarak bebek dogduktan sonrasi icin fotograflar falan ben senin dedigin gibi hafta hafta gunluk olsun istiyorum
Canım ben de 5+4 üm ve keseyi bugün gördüm ve biz de bebeği göremedik.. ama doktor her şey normal dedi.. 2,5 hafta sonra çağırdı beni de.. Aynı dönemlerde gidicez demek ki, 8 hafta bitince.. Ben kesenin boyutunu bile bilmiyoruummMeraktayım ben de.. Doktor normal dediyse normaldir canım.. Beklemekten başka çare yok. İnşallah o günleri görücez biz dee
Biz de biz deeeMaşallah canım İnşallah kalp atışını da duyarsınız
Canım bana fotosunu atar mısıınn:))
Geç döllenme olmuş olabilir canım. Endişelenme.. Ablama da öyle olmuştu. 1 hafta sonra geç döllenme olduğunu anladılar. Hem maşallahkalp atışı da var. İnşallah her şey yolundadır. Dualarım seninle
Ben de o da yazmıyor yaa.. Senin nerede yazıyor canım. Ölçmemiş heralde benimkini.. Ben de sorsaymışım keşke.. Bilemedim..
Keseyi görmüşsün zaten neden endişeleniyorsun iki hafta sonra kalp atışlarını duyarsın Bebeğin ilk kalbi oluşuyor şuan zaten kese boş olurHayır canım karından baktı.. Belki vajinal baksaydı bebeği de görürmüydü acaba???
Saol canım. Benimkinde üstte sağda ve solda bir şeyler yazıyor ama hiç biri mm cinsinde değil. Napalım, olsun.. Beklerim artık.Sol altta yazıyor canım bebek büyümüş o
TeşekkürleeerrBuldum ismini canim ben bu siteden almistim
http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91
Bende merak ediyorum yarın dr a gidicem bakalım ne dicek :)Sonucun Bayağı yüksek canım beşlide ikizdirrrr:))))
MerhabaaaTATLI ANNİŞLERRR HERKESE KARLI BİR İSTANBUL GÜNÜNDEN MERHABALAR....
Hadi bakalım Hayırlısı :)Bende merak ediyorum yarın dr a gidicem bakalım ne dicek :)
Aaa bundan ariyordum super çokta uygun alicam cnm bende sağolBuldum ismini canim ben bu siteden almistim
http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91
canom aynıso geçen hafta bendede oldu sonra geçti. dünde sarı akıntım geldi allah korusun bebklerimiziMerhaba kızlar benim çok fazla akıntım oluyor ama bugun sanki toplu iğne başı kadar 2 damla çok çok köyü sarı akinti da gelmiş. Endişelendiriyor böyle bir şeyle karşılaşan var mı. Akıntım da o kadar çok ki her teneffüs lavaboya gidip acaba kanama mi oldu diye kontrol etme isteği duyuyorum iki gündür. Yarın kontrolü var doktor ada soracam ama telaş yaptım birden
Karından mı baktırdın canım? Karından 5 hafta tamamlanınca görülüyormuş. Alltan bakınca da sanırım 2000 i geçince. Benimki 1887 iken alttan görünmemişti. Normal yani canım.. Cuma görürsünüzKızlar beta HCG 1130 olmuş yükselmiş ama ultrason da göremedim yinecuma bidaha gideceğim...
Allah sağlıkla devam ettirsin inşallahKizlar bebisimi gördüm kalp de azda olsa duydum doktor bu kesin dedi bugün 6+1 iz pazartesi tüp doktorumla randevum var orada daha net duyarim ay çok heyecanlı yaa sizler yaşayın kızlar insallah
2000 olunca alttan görülebiliyor sanırım canım. Karından görmek için tam 5 hafta tamamlanmış olmalıymış. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi.Kızlar keseyi kaç bhcgde gördünüz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?