2015 Ekim Anneleri

Telaş yapma canım benimde aynı senin gibi her oğlen arası iç çamasırı değiştryorum,dün dr uma sordum normal dedi endişelenme,kahverengi kırmızı olmadıgı surece normalmiş..

Merhaba herkese kızlaaarr
Ben de bugün doktora gittim ve keseyi gördük şükürler olsun Darısı kalp atışına ve sonrasına inşallah ve keseyi görmeyi bekleyen herkesee

Yalnız ben kaç mm bilmiyorum :/ Doktor söylemedii.. Ultrason görüntüsünde de mm cinsinde bir birim yazmıyor. 7,2cm/33Hz yazıyor o da neyse.. Tls:0,1 yazıyor. Ml: 1,0 yazıyor. Nedir ki bunlar? Doktor da bir şey demedi. Bunlardan biri değil di mi? Sizde ne yazıyor? Merak ettim ben de.
5+4 üm ben bugün. Karından baktı. Her şey normal dedi. Yolk kesesi falan oluşmuş dedi. Yani kendisini beslemek için kesesini oluşturmuş dedi. Haftasına göre görmemiz gereken her şeyi gördük dedi ama içindeki bebişi göremedik.. 2,5 hafta sonraya çağırdı bir daha.. Ohooo :)) Bekle ki gelsin. 8 hafta dolmuş oluyor o zaman, geç değil mi ki..? Her şeyi bir anda görücez demek ki hayırlısıyla İsteyen herkese nasip etsin Allahh..

Ben de bir hamilelik takvimi yapiyim o zamaannn

Kızlar kesin hamileymisim ben de bugun ogrendim
Hayırlı olsun canım

Ben bugun dr a gittim keseyi gorduk cok sukur 5mm ama haftaya tekrar cagirdi agrilarimdan dolayi sanirim
Hayırlı olsuunn.. Her şey yolunda gider bundan sonra da inşallah

Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh Amin canım..

Kızlar çok şükür dün duydum miniğimin kalp atışlarını ,harika bir duygu gerçekten ,Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..
6+6 haftalık 8 mm fasülye kadar içimdeki kalp
Oyy maşallahhh Sağlıkla devam etsin inşalllaaahh

Günaydın güzel anneler
benim için son bir gün yarın öğle nasıl olacak bilmiyorum çok heyecanlıyım ne olacak diye bi yanim korkuyor bi yanim seviniyor hayirlisiyla bir gorseydim bebisimi
İnsallah görürzün canım.. Allah sağlık versin bebişine

Canım ben de 5+4 üm ve keseyi bugün gördüm ve biz de bebeği göremedik.. ama doktor her şey normal dedi.. 2,5 hafta sonra çağırdı beni de.. Aynı dönemlerde gidicez demek ki, 8 hafta bitince.. Ben kesenin boyutunu bile bilmiyoruumm Meraktayım ben de.. Doktor normal dediyse normaldir canım.. Beklemekten başka çare yok. İnşallah o günleri görücez biz dee

BiZ kesemiZi gördükkk çok şükürrrr 2 hafta snra kalp atışı inşşşşş
Biz de biz deee Maşallah canım İnşallah kalp atışını da duyarsınız
Hamile gunlugu bende tutuyorum canim hatta bunun icin ozel kitap aldim gunleri yazilmis fotograf koymak icin yerleri var :) fiyatida cok uygundu istersen paylasbilirim seninlede:)
Canım bana fotosunu atar mısıınn :))

Geç döllenme olmuş olabilir canım. Endişelenme.. Ablama da öyle olmuştu. 1 hafta sonra geç döllenme olduğunu anladılar. Hem maşallah kalp atışı da var. İnşallah her şey yolundadır. Dualarım seninle

Kızlar bir de ultrason görüntüsün Dr +CRL 6.2mm yazıyor bu bebek boyu mu bişey sormadım da moralim bozuldu
Ben de o da yazmıyor yaa.. Senin nerede yazıyor canım. Ölçmemiş heralde benimkini.. Ben de sorsaymışım keşke.. Bilemedim..

Sol altta yazıyor canım bebek büyümüş o

canim hangi kitap paylasirmisin
esim sevgililer gununde bebegim diye bi gunluk almis ama genel olarak bebek dogduktan sonrasi icin fotograflar falan ben senin dedigin gibi hafta hafta gunluk olsun istiyorum

Buldum ismini canim ben bu siteden almistim

http://www.idefix.com/kitap/anne-ol...yalcinkaya/tanim.asp?sid=HHDBFC2FCO3OVAZEJU91

canom aynıso geçen hafta bendede oldu sonra geçti. dünde sarı akıntım geldi allah korusun bebklerimizi

Kızlar beta HCG 1130 olmuş yükselmiş ama ultrason da göremedim yine cuma bidaha gideceğim...
Karından mı baktırdın canım? Karından 5 hafta tamamlanınca görülüyormuş. Alltan bakınca da sanırım 2000 i geçince. Benimki 1887 iken alttan görünmemişti. Normal yani canım.. Cuma görürsünüz

Kizlar bebisimi gördüm kalp de azda olsa duydum doktor bu kesin dedi bugün 6+1 iz pazartesi tüp doktorumla randevum var orada daha net duyarim ay çok heyecanlı yaa sizler yaşayın kızlar insallah
Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah Darısı başımızaa :)

Kızlar keseyi kaç bhcgde gördünüz??
2000 olunca alttan görülebiliyor sanırım canım. Karından görmek için tam 5 hafta tamamlanmış olmalıymış. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…