• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalim canım benim hayırlı olsun bebeğin yola çıkmış geliyor el sallıyor annecim buradayım 🥹 :emir_bebek: diye inşallah kan testinde güzel değerle öğreneceksin Allah'ım sağlıcakla ilerlemesini ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin darısı bizlerin başına Amin 🤲🥰
Çok sağol canım mayala 😍
İnşAllah cumartesi kan testi ile dahada sevineceğiz.
Yarın sabah tekrar yapacağım idrar testini 🥹

Amin inşallah 🤲💕 bence var baya belirgin testin markası neydi orayı kaçırdım 😁
Maalesef predictor markası bulamadım, AWOX aldım.
Hemen hemen aynı dediler.
Eczane eczanede diğerini aramadım açıkçası direk bir eczaneye gidip aldım 😂

İnşAllah senin sürecinizde sağlıcakla takip ederiz heyecanını paylaşırız 😍

Maalesef predictor markası bulamadım, AWOX aldım.
Hemen hemen aynı dediler.
Eczane eczanede diğerini aramadım açıkçası direk bir eczaneye gidip aldım 😂

İnşAllah senin sürecinizde sağlıcakla takip ederiz heyecanını paylaşırız 😍
Amin Amin çok teşekkür 😍 ediyorum Allah razı olsun testin güvenilirse kesin var birde baya belirgin değerin yüksek çıkacak gibi birde istermisin ikiz 👯‍♀️👀🫣 olmuş 🫶🏻

Kızlar merhaba desteğiniz için teşekkür ederim 🥰pozitif olan arkadaşları tebrik ederim kendime gelmeye çalışıyorum iiy ki varsınız
Hoşgeldin canım özlemim dilerim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun kalbine ferahlık versin inşallah keşke elimizden birşey gelseydi dua 📿 etmekten başka birşey gelmiyor ben inanıyorum Rabbim gönlüne göre verecektir sana kocaman sarılıyorum öpüyorum 🥹🤲 arada uğra konuşmak istersen buradayım canım benim 🥲 ❤️

Back
X