- 3 Ocak 2024
- 143
- 118
- 23
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
- #4.321
8 haftalıktıKıyamam ya yeni miydi onunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 haftalıktıKıyamam ya yeni miydi onunda
Evet canım gidicem haftaya pazartesi sen ne zaman150 idi 560 olmuş kuzum şükürRabbim sağlıkla daha da yükselmeyi nasip etsin hepimize
Haftaya keseleri göreceğiz bakalım
Pazartesi gideceksin kese için değil mi?
MaşallahEvet canım gidicem haftaya pazartesi sen ne zaman
İnş canım teşekkür ederimMaşallahcanım dilerim güzel haberle gelirsin onun ki de haftaya pazartesi günü
![]()
Çok sağol canım mayalaHayalim canım benim hayırlı olsun bebeğin yola çıkmış geliyor el sallıyor annecim buradayım![]()
diye inşallah kan testinde güzel değerle öğreneceksin Allah'ım sağlıcakla ilerlemesini ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin darısı bizlerin başına Amin
![]()
Teşekkür ederim darısı hepimize inşAllah, önce pozitif sonra kese ve ardından kalp atışıCanım hayırlı olsun![]()
![]()
Amin inşallahÇok sağol canım mayala
İnşAllah cumartesi kan testi ile dahada sevineceğiz.
Yarın sabah tekrar yapacağım idrar testini![]()
Teşekkür ederim canım, inşAllah hayırlı haberlerle.Gözün aydın arkadaşım, çok sevindim, sağlıkla kucağına al bebeğini![]()
Maalesef predictor markası bulamadım, AWOX aldım.Amin inşallahbence var baya belirgin testin markası neydi orayı kaçırdım
![]()
Amin Amin çok teşekkürMaalesef predictor markası bulamadım, AWOX aldım.
Hemen hemen aynı dediler.
Eczane eczanede diğerini aramadım açıkçası direk bir eczaneye gidip aldım
İnşAllah senin sürecinizde sağlıcakla takip ederiz heyecanını paylaşırız![]()
Ayyy inşAllah kızAmin Amin çok teşekkürediyorum Allah razı olsun testin güvenilirse kesin var birde baya belirgin değerin yüksek çıkacak gibi birde istermisin ikiz
olmuş
![]()
Hoşgeldin canım özlemim dilerim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun kalbine ferahlık versin inşallah keşke elimizden birşey gelseydi duaKızlar merhaba desteğiniz için teşekkür ederimpozitif olan arkadaşları tebrik ederim kendime gelmeye çalışıyorum iiy ki varsınız
Olur mu olur belkiAyyy inşAllah kızçok istiyordum ikiz ama tek embriyo transferide çok nadir görünüyormuş diye okudum %1-2 yani bayağı düşük
Yazını sonradan görmüştüm canım o sıra yazdım bitanemNasıl ne oldu
Canım benimKızlar merhaba desteğiniz için teşekkür ederimpozitif olan arkadaşları tebrik ederim kendime gelmeye çalışıyorum iiy ki varsınız
Yerleşme kanaması olabilir fazla ayakta kalma elinden geldiğince uzan dinlen artarsa doktorunla görüş tamam mı kanama artmadığı sürece korkmaKızlar bende lekelenme var koyu kahve