- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
Bana doktor atsin cikarsa iki hap minoset ic dedibi doktoruna sor canım bence belkı sna ve bebegıne zarar etmeyck hap falan verır
rica ederim canim:) sayfalarini gormek isterseni cekebilirim. Haftalik gelisim ile ilgili bilgilerde var her hafta basindaki sayfada. Ayrica defterin sonunda bebegimiz icin el izi ayak izini alabilecegimiz sayfalar var. dusundugunuz isimleri yazabilecegimiz yer vs. Ben sevdim dedigin gibi fiyatida uygun arkasinda da bir cd var rsim hemen izlemeyrlim tum heyrcani hemen yasamayalim dedi bekliyoruz:)Aaa bundan ariyordum super çokta uygun alicam cnm bende sağol
Canım o koyu sarı minnak akıntı bende de var. Ben hiç kafaya takmıyorum çünkü hamilelikte bu tür akıntılar normalmiş. Ama kokulu olursa kaşıntın filan olursa hemen doktora git.Merhaba kızlar benim çok fazla akıntım oluyor ama bugun sanki toplu iğne başı kadar 2 damla çok çok köyü sarı akinti da gelmiş. Endişelendiriyor böyle bir şeyle karşılaşan var mı. Akıntım da o kadar çok ki her teneffüs lavaboya gidip acaba kanama mi oldu diye kontrol etme isteği duyuyorum iki gündür. Yarın kontrolü var doktor ada soracam ama telaş yaptım birden
gözün aydın canım..sağlıkla kucagınada alKizlar bebisimi gördüm kalp de azda olsa duydum doktor bu kesin dedi bugün 6+1 iz pazartesi tüp doktorumla randevum var orada daha net duyarim ay çok heyecanlı yaa sizler yaşayın kızlar insallah
Ben 5+0 keseyi gördüm karından baktı.Karından mı baktırdın canım? Karından 5 hafta tamamlanınca görülüyormuş. Alltan bakınca da sanırım 2000 i geçince. Benimki 1887 iken alttan görünmemişti. Normal yani canım.. Cuma görürsünüz
Allah sağlıkla devam ettirsin inşallahDarısı başımızaa :)
2000 olunca alttan görülebiliyor sanırım canım. Karından görmek için tam 5 hafta tamamlanmış olmalıymış. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi.
Gözün aydın canım ay ne güzel bebişler büyüyor, gelişiyor, doğum zamanı neler yazacağız buralara çok merak ediyorum:)Kizlar bebisimi gördüm kalp de azda olsa duydum doktor bu kesin dedi bugün 6+1 iz pazartesi tüp doktorumla randevum var orada daha net duyarim ay çok heyecanlı yaa sizler yaşayın kızlar insallah
Gözün aydın canım ay ne güzel bebişler büyüyor, gelişiyor, doğum zamanı neler yazacağız buralara çok merak ediyorum:)
Ben de yarın gidiyorum doktyora, yarın 6+4 olacağız inşallah duyarız:)
Ben de cok begendim! Ben de alacagim! Hatta yanina iki tane kitap daha sectim bebek bakimi ve gebelikle ilgilirica ederim canim:) sayfalarini gormek isterseni cekebilirim. Haftalik gelisim ile ilgili bilgilerde var her hafta basindaki sayfada. Ayrica defterin sonunda bebegimiz icin el izi ayak izini alabilecegimiz sayfalar var. dusundugunuz isimleri yazabilecegimiz yer vs. Ben sevdim dedigin gibi fiyatida uygun arkasinda da bir cd var rsim hemen izlemeyrlim tum heyrcani hemen yasamayalim dedi bekliyoruz:)
Gebelik ile ilgili almak istemedim ben canim zaten kafam karismaya cok musait. Okuyup hepten canimi sikarim sonraBen de cok begendim! Ben de alacagim! Hatta yanina iki tane kitap daha sectim bebek bakimi ve gebelikle ilgili
Ben vitamin olarak elevit kullanıyorum. İçinde folik asit de varmış. 4+3'ken verdi doktor. Bir de kan ilacı kullanıyorum.kizlar aranizda multivitamine baslayan var mi? 5+4 de gitmistim doktora multivitamine baslatti daha erken mi acaba?
Hayırlı olsuunn :)) İnşallah amiinnKızlarrrr bende 14 Şubatta öğrendim hamile olduğumuuu çokkk şükürrr ayyy acayip bir duyguu dün döktordaydık kesesini göremedik 26 şubatta görebileceğimizi söyledi doktorr ayy inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimizii
Bana farkli bir vitamin verdi decavit adi. Acaba hangisi daha iyi. Folik asitte varmis bunun icinde ama ayrica folio da kullan 1 kutu dedi.Ben vitamin olarak elevit kullanıyorum. İçinde folik asit de varmış. 4+3'ken verdi doktor. Bir de kan ilacı kullanıyorum.
Canım aynıdır yaklaşık içindekiler bence. İnternetten prospektüslerine bakarsan görebilirsin içindekileri. O doktor o ilaç firmasıyla çalışıyordur, öbürü ötekiyle falan.. ama yaklaşık olarak muadillerdir bence.Bana farkli bir vitamin verdi decavit adi. Acaba hangisi daha iyi. Folik asitte varmis bunun icinde ama ayrica folio da kullan 1 kutu dedi.
Kızlar Burada doktorum bana ilaç olarak follibol ve progestan verdi bunları kullanan varmı ve birde adet olacakmışım gibi hep rahmimde bi sızı var ama öle rahatsız eden cinsten değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?