• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar ben de dün kalp atışları icin gttim doktor var görüyorum dedi ama ses duymadık:KK64:bide hic ilgilenmedi doktor. Cumartesi randewuyle gtcem.bide istahim hic yok sadece su icebiliyorum meyve yiyorum:KK43:
Canim bulantinmi var neden yiyemiyosun.hangi doktora gidiyosun. sanki dr bnm keseyi gorene kadar ilgisizdi yani sadece agir tasima folic asit aksatma diyodu keseyi gordukten sonra ilgisi cogaldi :)

Kızlar bugün 5+4 oldum , doktora gittim , alttan baktı doktor , keseyi gördü ama kesenin sağında biraz kanama var , progestan verdi ,düşük yapabilirmişim :KK43: Çok üzgünüm , eve geldim yatıyorum :KK43:
Geçmiş olsuunn.. Yat dinlen. Kötü şeyler düşünme canım..

Canim bulantinmi var neden yiyemiyosun.hangi doktora gidiyosun. sanki dr bnm keseyi gorene kadar ilgisizdi yani sadece agir tasima folic asit aksatma diyodu keseyi gordukten sonra ilgisi cogaldi :)
Yok canım bulantim hic yok ama istahim da yok bnde anlamadım.Calistigim icin normal bi özel hastaneye gittim.tabi akşam gidebildigim için ilgisiz doktor. Anadolu Sağlık Merkezi ne gdicem cumartesi

Kızlar bugün 5+4 oldum , doktora gittim , alttan baktı doktor , keseyi gördü ama kesenin sağında biraz kanama var , progestan verdi ,düşük yapabilirmişim :KK43: Çok üzgünüm , eve geldim yatıyorum :KK43:
Canim hıc uzulme tanıdıgım cok kisi kanaması bıle olsa atlattı hepsini.. sen onlemını al gerisini allaha havale et ıyı dusun ıyı olsun calisiyorsan rapor al dınlen

Yaa kızlar yardım lütfen.. 5+0 haftalık hamileyim.Dün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü.. 0.5mm idi. Ama sanırım bebeği daha görmedi. Herşey yolunda 3hafta sonra kontrole gel dedi ama ben yinede korkuyorum.Sizin keseniz kaç mm ve kesede bebeği gördünüzmü?
10.02 de gitmiştim kese 11 mm ama bebişi göremedik daha cok kucuk 10 gun sonra anca demişti doktorum bakalım perşmbe gunu kontrolumuz sabırsızlıkla bekliyorum :(:KK54:

Kızlar merhaba bizimde yarın ilk kontrolümüz var sanırım 5+1 riz. Cumartesi transfer sonrası 15. Günde değerim 5246 ydı keseyimi görürüz sadece acaba

Geçmiş olsun canım, yat dinlen, kötü düşünme, dua et, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Kızlar geldim hastaneden Sata göre 7 haftalik görünüyorum ama ultrason da 6+3 gorunuyorsun dedi Dr. Kalp atislarini duydum ama yavaş dedi haftaya salı tekrar gel dedi moralim bozuldu. Düşebilir devam edebilir hersey olabilir dedi :KK43:
Moralini bozma canım iyi düşün, dua edelim, inşallah herşey yolunda gider iyi haberlerini alırsın
Kızlar Burada doktorum bana ilaç olarak follibol ve progestan verdi bunları kullanan varmı ve birde adet olacakmışım gibi hep rahmimde bi sızı var ama öle rahatsız eden cinsten değil
Benim dr folbiol önermedi günde 0,4 mg folikasit almamız yeterliymiş daha önce düşük hikayemiz yoksa folbiolda 5 mg var, fazlasının zararı var mı bilmiyorum ama zararı olsa vermezdi heralde.. bendede oluyor adet ağrısı gibi..
rica ederim canim:) sayfalarini gormek isterseni cekebilirim. Haftalik gelisim ile ilgili bilgilerde var her hafta basindaki sayfada. Ayrica defterin sonunda bebegimiz icin el izi ayak izini alabilecegimiz sayfalar var. dusundugunuz isimleri yazabilecegimiz yer vs. Ben sevdim dedigin gibi fiyatida uygun arkasinda da bir cd var rsim hemen izlemeyrlim tum heyrcani hemen yasamayalim dedi bekliyoruz:)
ben merak ettim iç sayfalarını da, dışardan ve anlattığınıza göre güzel görünüyor :)

rica ederim canim:) sayfalarini gormek isterseni cekebilirim. Haftalik gelisim ile ilgili bilgilerde var her hafta basindaki sayfada. Ayrica defterin sonunda bebegimiz icin el izi ayak izini alabilecegimiz sayfalar var. dusundugunuz isimleri yazabilecegimiz yer vs. Ben sevdim dedigin gibi fiyatida uygun arkasinda da bir cd var rsim hemen izlemeyrlim tum heyrcani hemen yasamayalim dedi bekliyoruz:)
teşekkür ederim canım bende şimdi sipariş verdim :)

Canim calismiyosan evdeysen yat surekli. Dusuk dusunmemeye calis dua et surekli allah evlatlarimizi bizlere bagislasin

Canım bozma moralini iyice dinlen düzelir inşallah..

Geçmiş olsuunn.. Yat dinlen. Kötü şeyler düşünme canım..

Canim hıc uzulme tanıdıgım cok kisi kanaması bıle olsa atlattı hepsini.. sen onlemını al gerisini allaha havale et ıyı dusun ıyı olsun calisiyorsan rapor al dınlen
Geçmiş olsun canım, yat dinlen, kötü düşünme, dua et, rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepiniz cansınız , yatıyorum hastaneden geldigimden beri ve bu şekilde bir hafta daha yatacağım , Allah'a emanet ettim kuzumu , veren de o alanda değil mi..

iyi akşamlar güzel anneler midem bulanmıyo diyodum ama bugün baya bulandı uyurken bile farkettim ama çıkaramıyorum birşey yiyesim yok gibi oluyor kafam ağrıyo ve dönüyo mide bulantım aşırı derecede mi bilmiyorum çünkü normaldede istifra edebilen birisi değilim sanki çıkarsam rahatlayacağım gibi geliyor mide yanması yaşıyorum birde yemekten sonra

Benimde mide bulantım var ama kusmamak için çok dikkat ediyorum, üç gündür sabahları az az çıkarttım sadece. Kusunca su ve tuz kaybı yaşıyor çünkü metabolizmamız. O yüzden kussam rahatlarmıyim diye düşünmüyorum hiç. Bütün kokulardan kaçıyorum, su içiyorum maden suyu içiyorum. Rahatlatmaya çalışıyorum midemi :(

Kızlar merhaba bizimde yarın ilk kontrolümüz var sanırım 5+1 riz. Cumartesi transfer sonrası 15. Günde değerim 5246 ydı keseyimi görürüz sadece acaba
Canım ben 5+0 da karından baktı ve sadece keseyi gördük, 0.5mm. 3hafta sonra tekrar çağırdı bakalım hayırlısı. Sen doktordan gelince kese kaç mm bebek göründümü falan haber ver tmmi:)

Karından mı baktırdın canım? Karından 5 hafta tamamlanınca görülüyormuş. Alltan bakınca da sanırım 2000 i geçince. Benimki 1887 iken alttan görünmemişti. Normal yani canım.. Cuma görürsünüz :KK68:

Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah :KK68: Darısı başımızaa :)

2000 olunca alttan görülebiliyor sanırım canım. Karından görmek için tam 5 hafta tamamlanmış olmalıymış. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi.
İnşallah cnm sizlerden de haberler alacagiz

Ayy cnm sipariş verdim bi kaç resim ararsan sevinirim çok sağol

Gözün aydın canım ay ne güzel bebişler büyüyor, gelişiyor, doğum zamanı neler yazacağız buralara çok merak ediyorum:)
Ben de yarın gidiyorum doktyora, yarın 6+4 olacağız inşallah duyarız:)
İnşallah canım sağol evet birbirimize destek olacağız burada hep beraber sen de yazarsin bize güzel haberler

Back
X