• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Aaa bundan ariyordum super çokta uygun alicam cnm bende sağol
rica ederim canim:) sayfalarini gormek isterseni cekebilirim. Haftalik gelisim ile ilgili bilgilerde var her hafta basindaki sayfada. Ayrica defterin sonunda bebegimiz icin el izi ayak izini alabilecegimiz sayfalar var. dusundugunuz isimleri yazabilecegimiz yer vs. Ben sevdim dedigin gibi fiyatida uygun arkasinda da bir cd var rsim hemen izlemeyrlim tum heyrcani hemen yasamayalim dedi bekliyoruz:)

Merhaba kızlar benim çok fazla akıntım oluyor ama bugun sanki toplu iğne başı kadar 2 damla çok çok köyü sarı akinti da gelmiş. Endişelendiriyor böyle bir şeyle karşılaşan var mı. Akıntım da o kadar çok ki her teneffüs lavaboya gidip acaba kanama mi oldu diye kontrol etme isteği duyuyorum iki gündür. Yarın kontrolü var doktor ada soracam ama telaş yaptım birden
Canım o koyu sarı minnak akıntı bende de var. Ben hiç kafaya takmıyorum çünkü hamilelikte bu tür akıntılar normalmiş. Ama kokulu olursa kaşıntın filan olursa hemen doktora git.

Karından mı baktırdın canım? Karından 5 hafta tamamlanınca görülüyormuş. Alltan bakınca da sanırım 2000 i geçince. Benimki 1887 iken alttan görünmemişti. Normal yani canım.. Cuma görürsünüz :KK68:

Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah :KK68: Darısı başımızaa :)

2000 olunca alttan görülebiliyor sanırım canım. Karından görmek için tam 5 hafta tamamlanmış olmalıymış. Kişiden kişiye de değişiyordur tabi.
Ben 5+0 keseyi gördüm karından baktı.

Kizlar bebisimi gördüm kalp de azda olsa duydum doktor bu kesin dedi bugün 6+1 iz pazartesi tüp doktorumla randevum var orada daha net duyarim ay çok heyecanlı yaa sizler yaşayın kızlar insallah
Gözün aydın canım ay ne güzel bebişler büyüyor, gelişiyor, doğum zamanı neler yazacağız buralara çok merak ediyorum:)
Ben de yarın gidiyorum doktyora, yarın 6+4 olacağız inşallah duyarız:)

Gözün aydın canım ay ne güzel bebişler büyüyor, gelişiyor, doğum zamanı neler yazacağız buralara çok merak ediyorum:)
Ben de yarın gidiyorum doktyora, yarın 6+4 olacağız inşallah duyarız:)

inşallah duyarsın tatlım :) darısı bize ,bizde duyalım inşallah... ;)

rica ederim canim:) sayfalarini gormek isterseni cekebilirim. Haftalik gelisim ile ilgili bilgilerde var her hafta basindaki sayfada. Ayrica defterin sonunda bebegimiz icin el izi ayak izini alabilecegimiz sayfalar var. dusundugunuz isimleri yazabilecegimiz yer vs. Ben sevdim dedigin gibi fiyatida uygun arkasinda da bir cd var rsim hemen izlemeyrlim tum heyrcani hemen yasamayalim dedi bekliyoruz:)
Ben de cok begendim! Ben de alacagim! Hatta yanina iki tane kitap daha sectim bebek bakimi ve gebelikle ilgili

Merhaba hanımlar. Uzun süredir başlığı takip ediyordum. Nasipse benim bebeğim de Ekim Ayında doğacak. Benim de kasık ağrısı dışında herhangi bir problemim olmadı Allah'a şükür. Tek sorunum eşimin ve benim fazla pimpirikli olmamız sanırım :) hareketlerimi kısıtlama ihtiyacı hissediyorum bebeğe zarar gelmesin diye. Özellikle ev temizliği konusu dert olmuş durumda bana :) eşim kendi yapmaya Çalışıyor ama benim yaptığım gibi olmuyor haliyle :) siz bu konuda neler yapıyorsunuz Öğrenmek isterim

Hanımlar 2 saat önce süt içtim, şimdi canım ton balıklı salata çekiyor. Yesem problem olur mu acaba ya?

kizlar aranizda multivitamine baslayan var mi? 5+4 de gitmistim doktora multivitamine baslatti daha erken mi acaba?

Kızlarrrr bende 14 Şubatta öğrendim hamile olduğumuuu çokkk şükürrr ayyy acayip bir duyguu dün döktordaydık kesesini göremedik 26 şubatta görebileceğimizi söyledi doktorr ayy inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimizii :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Hayırlı olsuunn :)) İnşallah amiinn :KK68:

Bana farkli bir vitamin verdi decavit adi. Acaba hangisi daha iyi. Folik asitte varmis bunun icinde ama ayrica folio da kullan 1 kutu dedi.
Canım aynıdır yaklaşık içindekiler bence. İnternetten prospektüslerine bakarsan görebilirsin içindekileri. O doktor o ilaç firmasıyla çalışıyordur, öbürü ötekiyle falan.. ama yaklaşık olarak muadillerdir bence.
Hatta baktım internetten. İçerikleri tamamen aynı canım :KK66: Bana ayrıca folik asit vermedi. Hamile bir kadının günde 0,4 mg folik asit alması yeterliymiş. Bunlarda 0,8 mg var. İyi yani, fazla bile. Ama sana yazdıysa sen yine de kullan istersen. Doktor sonuçta. Bir bildiği vardır heralde.

"Folik asit ne zamana kadar kullanılmalı? Ne zaman bırakılmalı?
Folik asit kullanımı hamileliğin 3. ayı (12. haftası) bitene kadar sürmelidir. Arada bazı günlerde nadiren unutulmasI bir probleme sebep olmaz ancak unutmadan her gün doktorunuzun tavsiye ettiği dozda kullanmakta fayda vardır.

Folik asit ne kadar (günde kaç miligram ve kaç kere) kullanılmalı?
Her gün 0.4 mg (miligram) yani 400 mcg (mikrogram) folik asit alınması önerilir."

Kızlar Burada doktorum bana ilaç olarak follibol ve progestan verdi bunları kullanan varmı ve birde adet olacakmışım gibi hep rahmimde bi sızı var ama öle rahatsız eden cinsten değil

Kızlar Burada doktorum bana ilaç olarak follibol ve progestan verdi bunları kullanan varmı ve birde adet olacakmışım gibi hep rahmimde bi sızı var ama öle rahatsız eden cinsten değil

benimde o ağrı oluyodu geçen hafta ama şimdi geçti.olabiliyomuş bu ağrılar sıkıntı yok diye duydum ben korkma canım ;)

Ben de hapşurunca :) falan bir ağrı saplanıyor birden. Ya da ani bir hareket yapınca.. ama rahim kasları gelişiyormuş. Ondan diyorlar. Sürekli devam etmiyorsa, dinlenmeyle geçiyorsa sorun yokmuş.. Bebiş büyümeye çalışıyoorr :KK68:

Back
X