• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende 11 martta transfer olmuştum bugün sabah artımet erken gebelik testi yaptım 3. Dakika da silik çizgi çıktı. Ama sevinemedim herkes kötü yorumlar yazmış yalancı pozitif çıkarıyor diye. Yarın farklı bir markayla tekrar deneyeceğim. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar ben tedaviye yeni başladım. 1 ay beslenme ve takviyelerime dikkat ettim şuan iğneleri vuruyorum. Sizin sürecinizi takip ediyorum dualarım sizinle. Ben bunun kalbi güzel insanlar için bir imtihan olduğuna emin oldum artık. Kimin mesajını görsem, hikayesini okusam ne kadar güzel kalbi olduğunu hissediyorum. Birbirimizi tanımıyor olsakta moral veriyor, birlikte seviniyor, birlikte üzülüyoruz. Hepiniz iyi ki varsınız. Rabbim bizlere mutluluktan ağlamayı nasip etsin. Çünkü bu güne kadar çok gözyaşı döktük. Sizi seviyorum. Bugün değilse bile birgun elbet olacak. Güçlü kalın 🤍

Kızlar merhaba bende 11 martta transfer olmuştum bugün sabah artımet erken gebelik testi yaptım 3. Dakika da silik çizgi çıktı. Ama sevinemedim herkes kötü yorumlar yazmış yalancı pozitif çıkarıyor diye. Yarın farklı bir markayla tekrar deneyeceğim. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Prodoktor yanıltmıyor canım bulursan ondan al

Herkese merhaba. Bebislerimi aldım eve gidiyorum 😍 idrara sıkışıktım fakat transferden sonra beni hiç yatırmadilar direk kalkabilirsin idrarını da yapabilirsin dediler. Tabi yapmadım nolur nolmaz.diye. 15-20 dk sonra yaptım. Önceki transferimde yatmistim 30 dk.acikcasi. yatmayan var mı aranızda

Herkese merhaba. Bebislerimi aldım eve gidiyorum 😍 idrara sıkışıktım fakat transferden sonra beni hiç yatırmadilar direk kalkabilirsin idrarını da yapabilirsin dediler. Tabi yapmadım nolur nolmaz.diye. 15-20 dk sonra yaptım. Önceki transferimde yatmistim 30 dk.acikcasi. yatmayan var mı aranızda
Bende yarım saat sonra wc gittim 1 saat yatmıştım cnm hastanedede

Doktorumun sekreteri şimdi yazmış adetin 2. Yada 3. Günü gelin 20 günlük süreciniz başlıcak. Demiş ay galiba ertelenmeyecek ay aminnnn inşallahhhhh 🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰
Çok sevindimmmmmm 😍😍 ertelendikçe insan strese giriyor istemsizce
Biz senin adına stres oluyorken seni düşünemiyorummm
Hayırlı haberlerini duyalım inşAllah 🤲🏻

Amin Ecmain inşallah canım beklenen adet tarihi 25 Mart olursam ikinci gün iğnelere başlayacağım nasip olursa inşallah son 1 haftaya girdim allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🤲😍🌹
Amiiin inşAllah 🤲🏻
Şu hayır mübarek gün Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah
Allahım hiç bir duayı geri çevirmez ama Ramazan ayı mübarek ay, her anında duaları eksik etmemek gerek

Kızlar benim gibi sayfa yöneticisi zor bulunur ha herkesi tek tek soruyorum 🫣😂 bazı sayfalar sallamıyor bile kim teste gitti mi ne oldu falan filan 🤣 bizleri unutmayın her daim güzel anlarımızı paylaşmak nasip olsun cümlemize inşallah 🤲😘❤️
Kesinlikle emeğinden hariç ilgin alakan desteğin fikirlerin ve artı cana yakınlığın paha biçilmez ❤️
Allahım karşına her zaman senin gibi cana yakın düşünceli birini çıkarsın.
Gerçekten sırf kendini düşünmüyorsun hepimizi düşünüyorsun.
Yani daha senin sürecin ne zaman ilerleyeceği belirsizken bizi yalnız bırakmadın, inşAllah bizlerde seni bırakmayacağız ❤️
Diğerleri gibi kendim işim görülsün kafasında değilsin asla

Back
X