- Konu Sahibi mayala katar
- #4.241
Merhaba hangi marka test buBöyle oldu normalmi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hangi marka test buBöyle oldu normalmi ya
Çok sevindim cnm ya maşallah bencede ikiz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşEvet canım bugün kan verdim haber vermeye girdim 4 bin geldi 1 hafta sonra keseye bakılıcak değerler ikiz gösteriyor dedi doktor![]()
Valla bilmiyorum eşim aldı eczaneden day doktor mu ne böyle bişiydi heralde ama hatırlamıyorum ismini tamMerhaba hangi marka test bu
Prodoktor yanıltmıyor canım bulursan ondan alKızlar merhaba bende 11 martta transfer olmuştum bugün sabah artımet erken gebelik testi yaptım 3. Dakika da silik çizgi çıktı. Ama sevinemedim herkes kötü yorumlar yazmış yalancı pozitif çıkarıyor diye. Yarın farklı bir markayla tekrar deneyeceğim. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin inş canımÇok sevindim cnm ya maşallah bencede ikiz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş![]()
Bizede dua et pozitif alalım inş hamişlerin duaları kabul olurAmin inş canım![]()
Amin inş canım benim allahım sana ve bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş güzel haberler verirsin bize canım inş sana sımsıkı sarılmıştır minnoşBizede dua et pozitif alalım inş hamişlerin duaları kabul olur![]()
İnş cnm ya teşekkür ederim iyiki varsınız kızlarAmin inş canım benim allahım sana ve bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş güzel haberler verirsin bize canım inş sana sımsıkı sarılmıştır minnoş![]()
Sende canım allahım yüzünü güldürsünİnş cnm ya teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar![]()
Bende yarım saat sonra wc gittim 1 saat yatmıştım cnm hastanededeHerkese merhaba. Bebislerimi aldım eve gidiyorumidrara sıkışıktım fakat transferden sonra beni hiç yatırmadilar direk kalkabilirsin idrarını da yapabilirsin dediler. Tabi yapmadım nolur nolmaz.diye. 15-20 dk sonra yaptım. Önceki transferimde yatmistim 30 dk.acikcasi. yatmayan var mı aranızda
Verdim kuzum sağlıklı yükselmiş şükür, haftaya pazartesiye kese için çağırdılarVerdinmi canım kan
Çok sevindimmmmmmDoktorumun sekreteri şimdi yazmış adetin 2. Yada 3. Günü gelin 20 günlük süreciniz başlıcak. Demiş ay galiba ertelenmeyecek ay aminnnn inşallahhhhh![]()
Çok şükür canım, darısı bizlere inşAllahSelamlar canım arkadaşlarım
Umarım güzel haberlerle başlanmıştır güneBen bugün 2. kan testimi verdim, güzel yükselmiş çok şükür
Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk
![]()
SüperSelam kızlarbugün 4aa kalite tek embriyo transferimi oldum 29 mart test günüm inşallah güzel haberler alırım
![]()
Amiiin inşAllahAmin Ecmain inşallah canım beklenen adet tarihi 25 Mart olursam ikinci gün iğnelere başlayacağım nasip olursa inşallah son 1 haftaya girdim allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah![]()
Yaa hadi inşAllahkızlar yarın @silakuzu ve @almyameryem test günü duaedelim inşallah yarın güzel haberle gelirler Allah’ın izniyle
![]()
Kesinlikle emeğinden hariç ilgin alakan desteğin fikirlerin ve artı cana yakınlığın paha biçilmezKızlar benim gibi sayfa yöneticisi zor bulunur ha herkesi tek tek soruyorumbazı sayfalar sallamıyor bile kim teste gitti mi ne oldu falan filan
bizleri unutmayın her daim güzel anlarımızı paylaşmak nasip olsun cümlemize inşallah
![]()