Canım allah yardımcımız olsun bu kadar zor olduğunu bilmezdim dışardan bugün öğle tatilinde yemek yemeğe gittim tanıdıklara selam bile vermemişim nasıl bir keyifsizsem halim yoksa artık...ay aynen lovely bak uyandım uyandıgımdan berı kusuyorum hap ıctım sımdı fayda etmıyo oda .tabıkıde hamılelıgın getırdıgı seyler bunlar ama yeemk yok halsızlık cok tansıynm dusuyo sureklı e sınırlnmk bunalmk kacınlmaz oluyo tabıkıde allah daha kotu durumlardan korusun buna sukur.bıde benım kan koyulasmam baslamıs erkenden doktor dedı onada bıraz korkuyrm aspırın ıcıyrm
Bu arada çok mide bulantın varsa olanlar içinde söylüyorum zencefilli çay için veya toz zencefili balın içine karıştırıp yiyin doktorumun önerisidir bende bulantı yok ama olursa böyle yap dedi olanlara duyurulur:)Yan etkileri oluyo mu sende sabahları bişey yiyemediğim için içemiyorum aksam mı içmeye baslasam ?sen nasıl kullanıyorsun?
Canım allah yardımcımız olsun bu kadar zor olduğunu bilmezdim dışardan bugün öğle tatilinden yemek yemeğe gittim tanıdıklara selam bile vermemişim nasıl bir keyifsizsem halim yoksa artık...
Yok ALLAHA şükür herşey yolunda dedi. Ama merak ettim 5haftalik olup bebeği gören varmı diye. Sen bayağı erken görmüşsün bebeği maşallah.. Benim eltim 7.haftasinda kesesi 6.9mm olmasına rağmen bebeği görmemişti ama şimdi 5aylık herşey yolunda gidiyor:))Panikleme canım. Zamana bırak. Doktor olumsuz birşey söyledi mi? Ben 4+6 da gördüm. Kese 0.9 mm idi sanırım. 0.1 mm de bebeğim vardı içinde
Evet canım senin erken başlamış benim o haftalarda hiç bişiy yoktu. 7. hafta bitip 8'e girerken başladı. Ne zaman başlayacak neden bende bir şey yok diyenlere 8'i bekleyin diyorum.benım bırazda erken basldı sanırım mıde bulantım 5+1 ım daha
Kızlar geldim hastaneden Sata göre 7 haftalik görünüyorum ama ultrason da 6+3 gorunuyorsun dedi Dr. Kalp atislarini duydum ama yavaş dedi haftaya salı tekrar gel dedi moralim bozuldu. Düşebilir devam edebilir hersey olabilir dedi
Evet canım senin erken başlamış benim o haftalarda hiç bişiy yoktu. 7. hafta bitip 8'e girerken başladı. Ne zaman başlayacak neden bende bir şey yok diyenlere 8'i bekleyin diyorum.
Herşeyin hayırlısı ama daha önce bir dusugum var zaten buna da öyle diyince moralim bozuldu elim de değil kicanımm benım hıc skma canını dua et allahın ıznıyle bırsey olmaz.hersyn hayrlısını ıste benımde dusuk tehlıkem warddı hıc takmıyrm kafama neden dersen allahtan hersey sonucta dusersede cocuk tutnursada wardır bır hayır hayrlsını ıste hakkında merk etme bak sımdı yok dusuk tehlıkem gecms ama ne olcagı bellı mı yıne degıl allaha emanetız
Herşeyin hayırlısı ama daha önce bir dusugum var zaten buna da öyle diyince moralim bozuldu elim de değil ki
Kizlar uşütmüşum ya ben napıcam simdi normalde zor atlatiyorum zaten
Selam canım bende bugün 7+3 oldum ilk defa geçen hafta duyduk kalp atışını biraz yavaş dedi dr ama düşük olabilir demedi perşembe tekrar gidicem bakalım olumlu düşün son adet tarihine göre hesaplanmıyormuş bazı gebelikler adet düzensizliğin varsa veya adet döngün uzun sürüyorsa geç döllenme olabiliyormuş standart şekilde hesaplanan son adet tarihine göre ilerlemiyor yani gebeliğin umarım olumlu güzel şeyler duyarsın için rahat eder ilerleyen haftalarda :)Herşeyin hayırlısı ama daha önce bir dusugum var zaten buna da öyle diyince moralim bozuldu elim de değil ki
8-12. Haftalar arası bulantının tavan yaptığı zaman zaten. Allah kolay geçirsinEvet canım senin erken başlamış benim o haftalarda hiç bişiy yoktu. 7. hafta bitip 8'e girerken başladı. Ne zaman başlayacak neden bende bir şey yok diyenlere 8'i bekleyin diyorum.
Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua, Bismillâhillezî lâ yedurru measmihi Şey’ün fil’ardi velâ fissemâi ve Hüvessemi’ul Aliym dualarını ve ya hafiz okuyabilirsin bol bol. Benim de dualarım seninleKızlar geldim hastaneden Sata göre 7 haftalik görünüyorum ama ultrason da 6+3 gorunuyorsun dedi Dr. Kalp atislarini duydum ama yavaş dedi haftaya salı tekrar gel dedi moralim bozuldu. Düşebilir devam edebilir hersey olabilir dedi
canim hangi kitap paylasirmisinHamile gunlugu bende tutuyorum canim hatta bunun icin ozel kitap aldim gunleri yazilmis fotograf koymak icin yerleri var :) fiyatida cok uygundu istersen paylasbilirim seninlede:)
Sağol canım benim çok teşekkürlerRabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua, Bismillâhillezî lâ yedurru measmihi Şey’ün fil’ardi velâ fissemâi ve Hüvessemi’ul Aliym dualarını ve ya hafiz okuyabilirsin bol bol. Benim de dualarım seninle
28 günde bir adet oluyorum ama ultrasona göre 6+3 dedi geç döllenme de olabilir dedi inşallah sorun çıkmaz sen de bana haber ver mutlaka MeMerak ediyorumSelam canım bende bugün 7+3 oldum ilk defa geçen hafta duyduk kalp atışını biraz yavaş dedi dr ama düşük olabilir demedi perşembe tekrar gidicem bakalım olumlu düşün son adet tarihine göre hesaplanmıyormuş bazı gebelikler adet düzensizliğin varsa veya adet döngün uzun sürüyorsa geç döllenme olabiliyormuş standart şekilde hesaplanan son adet tarihine göre ilerlemiyor yani gebeliğin umarım olumlu güzel şeyler duyarsın için rahat eder ilerleyen haftalarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?