bende 6+3 üm canım. duydun mu kalp atışını, yada bebişi gördün mü?
Aynen canim yarın rahatlarim inşallah bende :) sen duydunmu kalp atisinibulantı olsa bi dert olmasa bi dert :) inş sorun yoktur canım..
yarın ilk kontrolüm var zaten bir gorsek saglikli olduğunu rahatliycam bulantiyi felan takmiycam :) allah yardım etsin canım inşallah çabuk geçer seninde
Ben de ne banti ne de baska bir sey var. goguerim bile sismedi sanki. Bir tek agzimda bazen aci tat oluyor. O da her zaman dgil.Canim bendede bulantı yok bugün 5+6 olduk sadece mide yanması eksimesi oluyor o da dün oldu bugün azaldı...yarın bende sorucam doktoruma insan korkuyor bi sorunmu var diye
Dramamine kullandım benKızlar progestan ve mide için duramimine verdi kullananlar varmı ?
Ben crinone kullaniyorum.Dramamine kullandım ben
Dramamine kullandım ben
Panikleme canım. Zamana bırak. Doktor olumsuz birşey söyledi mi? Ben 4+6 da gördüm. Kese 0.9 mm idi sanırım. 0.1 mm de bebeğim vardı içindeYaa kızlar yardım lütfen.. 5+0 haftalık hamileyim.Dün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü.. 0.5mm idi. Ama sanırım bebeği daha görmedi. Herşey yolunda 3hafta sonra kontrole gel dedi ama ben yinede korkuyorum.Sizin keseniz kaç mm ve kesede bebeği gördünüzmü?
Biliyorum tatlım ama ben daha salaş bişey hazırlıcam :) araştırdım da bakalım çünkü video için harici bi karta saklanacak zarflar koyacam içine kalp sesini arada onun için yaptığımız kayıtları :₺ aile albümü de olcak bi bakıma :)Hamile gunlugu bende tutuyorum canim hatta bunun icin ozel kitap aldim gunleri yazilmis fotograf koymak icin yerleri var :) fiyatida cok uygundu istersen paylasbilirim seninlede:)
Bulantım olduğu gün sabahtna içiyordum. Günde kaç taneye kadar izin vermişti hatırlamıyorum ama ben 1 tane alıyordum. Aç karnına tok karnına kısmını hatırlamıyorum ama mantıken birşey yiyemediğim için bir iki lokma yiyip ilaç içiyordummide bulantın olmadan mı içiyorsun,yoksa baslayıncamı bide aç karnına mı içiyorsun.*ne cok soru sordum?:)
o acı tat sabah uyandigimda oluyor bende benim goguslerim şiş ve dokununca acıyorBen de ne banti ne de baska bir sey var. goguerim bile sismedi sanki. Bir tek agzimda bazen aci tat oluyor. O da her zaman dgil.
Bulantım olduğu gün sabahtna içiyordum. Günde kaç taneye kadar izin vermişti hatırlamıyorum ama ben 1 tane alıyordum. Aç karnına tok karnına kısmını hatırlamıyorum ama mantıken birşey yiyemediğim için bir iki lokma yiyip ilaç içiyordum
canım dün duydum miniğimin kalp atışını ,6+6 olduk bugün mide bulantılarım tam gaz devam,beslenemıyorum
Arkadaşım durumun o kadar kötüyse serum bağlasın dray aynen lovely bak uyandım uyandıgımdan berı kusuyorum hap ıctım sımdı fayda etmıyo oda .tabıkıde hamılelıgın getırdıgı seyler bunlar ama yeemk yok halsızlık cok tansıynm dusuyo sureklı e sınırlnmk bunalmk kacınlmaz oluyo tabıkıde allah daha kotu durumlardan korusun buna sukur.bıde benım kan koyulasmam baslamıs erkenden doktor dedı onada bıraz korkuyrm aspırın ıcıyrm
Bende Ekim annesiyim Allah nasip ederse inşAllah :)
kromozom99 canım bende 6+1'im dün doktorun yanındaydım kalp atıslarını gördük bebişimizin :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah benimde bulantılarım yok genelde 2.aydan snra başlarmış kendine stres yapma sen ne hissedersen bebişte onu hisseder o yzden sıkıntı yapma cnm :)
Arkadaşım durumun o kadar kötüyse serum bağlasın dr
Kızlar ya bulantılarınız tam olarak ne zaman başladı? bende tık yok daha acaba bi sorun mu var ? off her şey takılıyor insanın aklına..
Progestanı ben fitil olarak kullanıyorum ağızdan alırsan çok fazla uyku ve baş dönmesi yapar dedi doktorum günde 3 defa sabah öğle gece yatarken alttan fitil olarak atıyorum yan etki en aza inermiş ben şimdilik görmedim diyebilirimYan etkileri oluyo mu sende sabahları bişey yiyemediğim için içemiyorum aksam mı içmeye baslasam ?sen nasıl kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?