2015 Ekim Anneleri

yarın ilk kontrolüm var zaten bir gorsek saglikli olduğunu rahatliycam bulantiyi felan takmiycam :) allah yardım etsin canım inşallah çabuk geçer seninde

inşallah canım 1 ay sürer daha mide bulantın dedi dün dr ve zencefil önerdi.

Canim bendede bulantı yok bugün 5+6 olduk sadece mide yanması eksimesi oluyor o da dün oldu bugün azaldı...yarın bende sorucam doktoruma insan korkuyor bi sorunmu var diye
Ben de ne banti ne de baska bir sey var. goguerim bile sismedi sanki. Bir tek agzimda bazen aci tat oluyor. O da her zaman dgil.

Panikleme canım. Zamana bırak. Doktor olumsuz birşey söyledi mi? Ben 4+6 da gördüm. Kese 0.9 mm idi sanırım. 0.1 mm de bebeğim vardı içinde

Hamile gunlugu bende tutuyorum canim hatta bunun icin ozel kitap aldim gunleri yazilmis fotograf koymak icin yerleri var :) fiyatida cok uygundu istersen paylasbilirim seninlede:)
Biliyorum tatlım ama ben daha salaş bişey hazırlıcam :) araştırdım da bakalım çünkü video için harici bi karta saklanacak zarflar koyacam içine kalp sesini arada onun için yaptığımız kayıtları :₺ aile albümü de olcak bi bakıma :)

Bende Ekim annesiyim Allah nasip ederse inşAllah :)
kromozom99 canım bende 6+1'im dün doktorun yanındaydım kalp atıslarını gördük bebişimizin :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah benimde bulantılarım yok genelde 2.aydan snra başlarmış kendine stres yapma sen ne hissedersen bebişte onu hisseder o yzden sıkıntı yapma cnm :)

mide bulantın olmadan mı içiyorsun,yoksa baslayıncamı bide aç karnına mı içiyorsun.*ne cok soru sordum?:)
Bulantım olduğu gün sabahtna içiyordum. Günde kaç taneye kadar izin vermişti hatırlamıyorum ama ben 1 tane alıyordum. Aç karnına tok karnına kısmını hatırlamıyorum ama mantıken birşey yiyemediğim için bir iki lokma yiyip ilaç içiyordum

Ben de ne banti ne de baska bir sey var. goguerim bile sismedi sanki. Bir tek agzimda bazen aci tat oluyor. O da her zaman dgil.
o acı tat sabah uyandigimda oluyor bende benim goguslerim şiş ve dokununca acıyor
sende hic yokmuş gerçekten :)
benim babannem beş dogum yapmış ilk dört ay çocuk oynayana kadar hiç hamile olduğunu bilmemiş zaten benim adetim bile ona cekmis 15 yaşına girerken aynı onun gibi geç adet oldum :)

eczacı ac karnına yazmıs banada ondan sorayım dedim saol canım ..

Arkadaşım durumun o kadar kötüyse serum bağlasın dr

maşallah canım sanada. ben göremedim henüz kalp atışını. dün bende doktordaydım. haftaya çağırdı. inş nasip olur tatlım..

Yan etkileri oluyo mu sende sabahları bişey yiyemediğim için içemiyorum aksam mı içmeye baslasam ?sen nasıl kullanıyorsun?
Progestanı ben fitil olarak kullanıyorum ağızdan alırsan çok fazla uyku ve baş dönmesi yapar dedi doktorum günde 3 defa sabah öğle gece yatarken alttan fitil olarak atıyorum yan etki en aza inermiş ben şimdilik görmedim diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…