keyifsiz deme bu senin hayatının en güzel günleri içinde ne tatlı bişey var annesi yaaa bırak o kadarda naz yapıversin demi:)
Hamile gunlugu bende tutuyorum canim hatta bunun icin ozel kitap aldim gunleri yazilmis fotograf koymak icin yerleri var :) fiyatida cok uygundu istersen paylasbilirim seninlede:)Günaydın iki(ve fazlası:)) canlı canlar benim midem bazen iyi bazen çok fena birde şişkinlik çıktı bugün hamilelik günlüğü tutmaya başlıcam yavruma hatıra :) bulantılarımı bile yazıcam az yaramaz değilsin diye :)
Hayır canım karından baktı.. Belki vajinal baksaydı bebeği de görürmüydü acaba???Vajinal usg ile mi bakti peki cnm ?
İnşallah ya duyarım:)Duyulur canım,ben 6+5 de duydum ..cok güzel bir duygu..
Anladm tatlm karindan bakmasi daha iyi zarar verebiliyormus vajinal usg. Bende bu aksam gidecm bakalm insallah bebegimi gorurumHayır canım karından baktı.. Belki vajinal baksaydı bebeği de görürmüydü acaba???
Canım bulantılardan o kadar zor çalışıyorum ki en güzel günleri olduğu söylenemez maalesef. İnşallah atlatsak şu günleri hayırlısıyla bende doya doya keyfini çıkarıcam ama şuan gerçekten çok zor.
Kızlar ya bulantılarınız tam olarak ne zaman başladı? bende tık yok daha acaba bi sorun mu var ? off her şey takılıyor insanın aklına..
yok canım neden korkuyorsun.korkma sakın herksn mıdesı bulanacak dıye bırsey yok herkesn hamılelıgı kendıne ozel ben doktora sormustum bazı hamılelrde hıc bulantı olmuyms korkma
Canim bendede bulantı yok bugün 5+6 olduk sadece mide yanması eksimesi oluyor o da dün oldu bugün azaldı...yarın bende sorucam doktoruma insan korkuyor bi sorunmu var diyeKızlar ya bulantılarınız tam olarak ne zaman başladı? bende tık yok daha acaba bi sorun mu var ? off her şey takılıyor insanın aklına..
Canim bendede bulantı yok bugün 5+6 olduk sadece mide yanması eksimesi oluyor o da dün oldu bugün azaldı...yarın bende sorucam doktoruma insan korkuyor bi sorunmu var diye
:)suan bır kıtap okuyrm ordada sana dedıgım sey yazıyor hamılelıkte bulantı olmayanda olmuyrms.merk etme gorucksnn bebegını.wala bulantısız olmanın keyfını cıkr takma kafana suan ben bulantıdan mahvolms durumdayım zorluyo ınsanı.bırde seyde okudum bazı annelern ılk 3 ayı bulantı olmyıp sonra baslıyoms sende bırsey yok gorursun:)
Bence korkma canım benimde 5.haftalarımda hiçbişeyim yoktu hatta herseyı yıyodum nezamn 6.haftaya girdim basladı ve hala sürüyo çok fena
Canim bendede bulantı yok bugün 5+6 olduk sadece mide yanması eksimesi oluyor o da dün oldu bugün azaldı...yarın bende sorucam doktoruma insan korkuyor bi sorunmu var diye
yarın ilk kontrolüm var zaten bir gorsek saglikli olduğunu rahatliycam bulantiyi felan takmiycam :) allah yardım etsin canım inşallah çabuk geçer senindeBence korkma canım benimde 5.haftalarımda hiçbişeyim yoktu hatta herseyı yıyodum nezamn 6.haftaya girdim basladı ve hala sürüyo çok fena
Ayni ilerliyoruz:)))BiZ kesemiZi gördükkk çok şükürrrr 2 hafta snra kalp atışı inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?