• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Anladim kuzum 🌸senden d vitamini için tahlil istemişmiydi ilk rutin testlerde .
Benim tüp bebek ile olduğu için dahiliye raporu için dahiliye doktorum istemişti b12im d vitaminim yerlerdeydi takviyeleri kullanınca biraz toparlamıştı işte sonra transferim tuttu ama dahiliye doktoruda demişti gebelikte en çok d vitaminine ve b12ye ihtiyaç duyacaksın demişti

Arkadaşlar doktora gittim ama özelde bu sefer sakın devlet hastanesi acile filan gitmeyin asla ilgilenmiyor. biraz kanama alanım varmış doktor iğne verdi .
bu doktorlari duyarsizlasma halleri gercekten bazen fazla yipratici oluyor. lutfen herhangi bir doktorun sizi azarlamasina musaade etmeyin. hem hasta konumundasiniz, ustelik bir can tasiyorsunuz icinizde. kadin dogum her hastane acilinde olmuyor maalesef, kapsamli hastanelerde oluyor ama ozellerde kadin dogumcularina ulasabiliyorlar aksi bi’ durum ongorurlerse. devlette de oyle gerci, kadin dogum olan yere sevk edebiliyorlar ya da egitim arastirma hastanesi ise hocalarini ariyorlar vs. iyi oldugunuza emin olana kadar diretin bence doktorlara.
bu doktoru şikayet edeceğim zaten. Özelde bir doktora gittim kanama alanım varmış iğne verdi doktor. Yani yapılacak bir şey varmış gayet . Zaten devletteki ultrasonlar o kadar kötü ki bebek 7+5 gözüküyordu şimdi medipolde gittim 9+1 . Kanama alanını filan da göremedi . Adam gibi bakmadı bile zaten de . Neyse çok teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için gerçekten ellerim titredi gün boyunca çok kötüydüm şimdi elimden geleni yaptığımı düşündüğüm için en azından bir ferahladım.

Maalesef ben meleğimi kaybettim… umarım bu konudaki herkes sağ salim kavuşur bebeklerine. Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın…
Canım benim çok iyi anlıyorum seni Rabbim tez vakit sağlıkla tekrar nasip etsin sana❤️
Arkadaşlar doktora gittim ama özelde bu sefer sakın devlet hastanesi acile filan gitmeyin asla ilgilenmiyor. biraz kanama alanım varmış doktor iğne verdi .

bu doktoru şikayet edeceğim zaten. Özelde bir doktora gittim kanama alanım varmış iğne verdi doktor. Yani yapılacak bir şey varmış gayet . Zaten devletteki ultrasonlar o kadar kötü ki bebek 7+5 gözüküyordu şimdi medipolde gittim 9+1 . Kanama alanını filan da göremedi . Adam gibi bakmadı bile zaten de . Neyse çok teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için gerçekten ellerim titredi gün boyunca çok kötüydüm şimdi elimden geleni yaptığımı düşündüğüm için en azından bir ferahladım.
Geçmiş olsun canım bişey yapma dinlen geçer devlet doktorların hepsi Ole değilde bazıları işte kötü gerçekten bende çok sorun yaşadım devlette benim de bugun tamamen geçti kanamam hangi iğneyi verdi sana

Benim tüp bebek ile olduğu için dahiliye raporu için dahiliye doktorum istemişti b12im d vitaminim yerlerdeydi takviyeleri kullanınca biraz toparlamıştı işte sonra transferim tuttu ama dahiliye doktoruda demişti gebelikte en çok d vitaminine ve b12ye ihtiyaç duyacaksın demişti
Anladim kuzum 💙Tesekkur ederim cevabin için Rabbim yavrularimizi kucağimiza almayi nasip etsin sağlikli bi şekilde

Devlet hastanelerindekilerin çogunu zorla çalistiriyorlarmiş gibi muameleleri var zaten 🤦 geçmis olsun canim Rabbim şifa versin hangi sehirdesin sen bende medipole gidiyorum istanbuldayim

Canım benim çok iyi anlıyorum seni Rabbim tez vakit sağlıkla tekrar nasip etsin sana❤️

Geçmiş olsun canım bişey yapma dinlen geçer devlet doktorların hepsi Ole değilde bazıları işte kötü gerçekten bende çok sorun yaşadım devlette benim de bugun tamamen geçti kanamam hangi iğneyi verdi sana
progestan iğnesi verdi kalçadan yapıldı . Eğer çok fazla bir kanama ya da ağrı olmazsa 1 hafta sonra tekrar doktora git dedi. Sizlere de çok geçmiş olsun . Allah herkesin yardımcısı olsun bebeklerini sağlıkla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin gerçekten çok zor işler ellerim titriyordu korkudan bugün şimdi ferahladım ama

Devlet hastanelerindekilerin çogunu zorla çalistiriyorlarmiş gibi muameleleri var zaten 🤦 geçmis olsun canim Rabbim şifa versin hangi sehirdesin sen bende medipole gidiyorum istanbuldayim
Evet beni resmen bu ölümcül bir şey mi diyip tersledi .Çok sağolun gerçekten herkese ilgisi için teşekkür ederim. Bugün çok kötüydüm. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla bebeklerimi kucağımıza alabilmeyi nasip etsin . Ben de istanbuldayım başakşehirde oturuyorum. Şöyle ben düzenli olarak bir doktora gitmedim sanırım o da doğru değil bezmi aleme ve bizim burda küçük bir tıp merkezine de gittim . Hangi doktora gideceğimi seçemiyorum bir türlü benim 7 santim miyomum da var doktor araştıyorum açıkçası ve önerilere de açığım iyi bir doktor bilen varsa haberim olsun .

progestan iğnesi verdi kalçadan yapıldı . Eğer çok fazla bir kanama ya da ağrı olmazsa 1 hafta sonra tekrar doktora git dedi. Sizlere de çok geçmiş olsun . Allah herkesin yardımcısı olsun bebeklerini sağlıkla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin gerçekten çok zor işler ellerim titriyordu korkudan bugün şimdi ferahladım ama
Ya eski yazdığım msj orda kalmış neden öyle olmuski

Amin canım kanama olunca insan çok korkuyor sağlıkla gelsinler inş ama dikkat et bişey yapma dinlen hep

İkinci bebeğini bekleyen annelere bı sorum var ☺️ iki gebelikleriniz farklı mı ilerliyor benim ilkiyle bire bir aynı gidiyor ilk gebeliğimde aşırı baş ağrısı vardı sadece bunda çok şükür bı o yok sizlerde durum nasıl ? ☺️

Ayy kızlar, canım kızlar… herkese merhaba ♥️ hepinize öncelikle hayırlı sağlıklı geçen bir gebelik süreci diliyorum, allah güzelliklerle evlatlarınızı kucaklamanızı nasip etsin 🙏🏻

Ben de 2024 Ekim annesiyim, hem de tam doğum tarihi 1 Ekim 🥹 Gezinirken burayı gördüm ve yazmak istedim. Şu an oğlum kucağımda, onu emzirirken yazdıklarınızı ufak ufak okudum 🫶 Seneye bu zamanlar allahın izniyle bebekleriniz agularını çıkaracak, ilk ters düz dönüşlerini yapmaya başlamış olacak muhtemelen. Geçen yıl bu zamanlar hafta hesaplardım, daha çok var derdim.. Zaman çok çabuk geçiyor, bol bol karnınızı sevin 🥹

Hepinizi kocaman öpüyorum, iyi geceler ♥️
Merhaba, güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkürler 🫂🥹💖 Zaman gerçekten de çok hızlı geçiyor daha dün öğrenmiştim hamile olduğumu, birkaç haftaya allahın izniyle cinsiyet öğreneceğim. Hayırlısıyla bizler de kucağımıza alalım bebişlerimizi sağlıkla büyütelim inşallah.
Bebeğinize de size de sağlıklı güzel bir hayat diliyorum sağlıkla, ağız tadıyla büyütün yavrunuzu 💖👼🏼

benimkine o kadar benziyor ki kendi ultrason görüntüm sandım :)) ultrason görüntüme erkek diyorlar rüyamda kız gördüm hayırlı ve sağlıklı olması dileğiyle
Ben de rüyamda hep kız görüyorum bana da herkes erkek diyor 😂 bakalım ne olacak

İkinci bebeğini bekleyen annelere bı sorum var ☺️ iki gebelikleriniz farklı mı ilerliyor benim ilkiyle bire bir aynı gidiyor ilk gebeliğimde aşırı baş ağrısı vardı sadece bunda çok şükür bı o yok sizlerde durum nasıl ? ☺️
Bu hepsinden farklı oldu 😃 bu 4. Gebelik hepsi farkliydi

Çok farklı ☺️ onda bol tiksinti vardı çok dinçtim. Yaştan vücuttan olabilir bunda hiç enerjim yok. Bulantı bitiverdi zaten çok olmamıştı. Bıraktığım bi ilaç vardı o yapıyordu zaten muhtemelen. Rabbim doğunca enerji ver diye dua ediyorum uyku falan çok zorluyor çünkü. Çalışamıyorum rapor düşünsem vicdan yapıyorum falan filan 😁

Ben de carsamba yaptedm 10+5 iken. Siz kac haftalillen yaptrdnz kac gunde cikti. Allah saglkla kavustursn

Back
X