• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

keyifsiz deme bu senin hayatının en güzel günleri içinde ne tatlı bişey var annesi yaaa bırak o kadarda naz yapıversin demi:)

Canım bulantılardan o kadar zor çalışıyorum ki en güzel günleri olduğu söylenemez maalesef. İnşallah atlatsak şu günleri hayırlısıyla bende doya doya keyfini çıkarıcam ama şuan gerçekten çok zor.

Günaydın iki(ve fazlası:)) canlı canlar benim midem bazen iyi bazen çok fena birde şişkinlik çıktı bugün hamilelik günlüğü tutmaya başlıcam yavruma hatıra :) bulantılarımı bile yazıcam az yaramaz değilsin diye :)
Hamile gunlugu bende tutuyorum canim hatta bunun icin ozel kitap aldim gunleri yazilmis fotograf koymak icin yerleri var :) fiyatida cok uygundu istersen paylasbilirim seninlede:)

Kızlar ya bulantılarınız tam olarak ne zaman başladı? bende tık yok daha acaba bi sorun mu var ? off her şey takılıyor insanın aklına..

Canım bulantılardan o kadar zor çalışıyorum ki en güzel günleri olduğu söylenemez maalesef. İnşallah atlatsak şu günleri hayırlısıyla bende doya doya keyfini çıkarıcam ama şuan gerçekten çok zor.

ay aynen lovely bak uyandım uyandıgımdan berı kusuyorum hap ıctım sımdı fayda etmıyo oda .tabıkıde hamılelıgın getırdıgı seyler bunlar ama yeemk yok halsızlık cok tansıynm dusuyo sureklı e sınırlnmk bunalmk kacınlmaz oluyo tabıkıde allah daha kotu durumlardan korusun buna sukur.bıde benım kan koyulasmam baslamıs erkenden doktor dedı onada bıraz korkuyrm aspırın ıcıyrm

Kızlar ya bulantılarınız tam olarak ne zaman başladı? bende tık yok daha acaba bi sorun mu var ? off her şey takılıyor insanın aklına..

yok canım neden korkuyorsun.korkma sakın herksn mıdesı bulanacak dıye bırsey yok herkesn hamılelıgı kendıne ozel ben doktora sormustum bazı hamılelrde hıc bulantı olmuyms korkma

yok canım neden korkuyorsun.korkma sakın herksn mıdesı bulanacak dıye bırsey yok herkesn hamılelıgı kendıne ozel ben doktora sormustum bazı hamılelrde hıc bulantı olmuyms korkma

inş canım genelde bulantı iyi bir belirti diyorlar bebeğin canlanmasıyla başlar falan diye. bende endişelendim. acaba gelişmiyor mu bebiş diye..inş sorun yoktur..

Canim bendede bulantı yok bugün 5+6 olduk sadece mide yanması eksimesi oluyor o da dün oldu bugün azaldı...yarın bende sorucam doktoruma insan korkuyor bi sorunmu var diye

:)suan bır kıtap okuyrm ordada sana dedıgım sey yazıyor hamılelıkte bulantı olmayanda olmuyrms.merk etme gorucksnn bebegını.wala bulantısız olmanın keyfını cıkr takma kafana suan ben bulantıdan mahvolms durumdayım zorluyo ınsanı.bırde seyde okudum bazı annelern ılk 3 ayı bulantı olmyıp sonra baslıyoms sende bırsey yok gorursun:)

Canim bendede bulantı yok bugün 5+6 olduk sadece mide yanması eksimesi oluyor o da dün oldu bugün azaldı...yarın bende sorucam doktoruma insan korkuyor bi sorunmu var diye

Bence korkma canım benimde 5.haftalarımda hiçbişeyim yoktu hatta herseyı yıyodum nezamn 6.haftaya girdim basladı ve hala sürüyo çok fena :(

:)suan bır kıtap okuyrm ordada sana dedıgım sey yazıyor hamılelıkte bulantı olmayanda olmuyrms.merk etme gorucksnn bebegını.wala bulantısız olmanın keyfını cıkr takma kafana suan ben bulantıdan mahvolms durumdayım zorluyo ınsanı.bırde seyde okudum bazı annelern ılk 3 ayı bulantı olmyıp sonra baslıyoms sende bırsey yok gorursun:)

ay inş canım. kalp atışlarını duyana dek rahat etmicez sanırım sürekli bişileri takıyor insan :KK35:

Bence korkma canım benimde 5.haftalarımda hiçbişeyim yoktu hatta herseyı yıyodum nezamn 6.haftaya girdim basladı ve hala sürüyo çok fena :KK43:
yarın ilk kontrolüm var zaten bir gorsek saglikli olduğunu rahatliycam bulantiyi felan takmiycam :) allah yardım etsin canım inşallah çabuk geçer seninde

Back
X