Merhabalar,
Ben de dün ikinci bebeğimin haberini aldım :) Tahmini doğum tarihi 26 Ekim görünüyor. Henüz doktora gitmedim. Kızımızı beklerken ağustos annesi grubundaydım, temmuzda geldi gerçi :). 4 yaşını bitirecek nasipse bu yaz. Kardeşini henüz söyleyemedim..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Hayırlı olsun bebişleriniz :) ben 4-5 yaş ve daha altındaki çocuklara hemen söylenmesi taraftarı değilim biz büyükler bile bekleyemiyorken :) 6. ayda falan söylense beklemeleri daha kolay olur sanki çevremden gözlemlediğim kadarıyla
Günaydın anneler. Mide bulantısında bir numara olabilrim 1 haftada 2 kilo verdim, inanamazsınız yemek yiyemiyorum, içim yanıyor akşamları armut yiyorum iyi geliyor, muz yiyorum o iyi gelmiyor. Sabahları hele ki salatalık çok rahatlatıyor, midem ferahlıyor:)
günaydın kızlar, ben farkettim ki dışarıdan yiyince bulantı ve yanmalarım daha da artıyor, dün öğlen dışardan yedik, evden getirmemiştim, akşama kadar kavruldu midem.
bugün evden getirdim yemeğimi, aksilik olmadıkça bundan sonra da evden getirmeyi planlıyorum.
Günaydınlar herkese :), kalp atışlarını duyanlar keseyi görenler hepinize hayırlı olsun darısı biz göremeyenlere :)
Hayırlı olsun bebişleriniz :) ben 4-5 yaş ve daha altındaki çocuklara hemen söylenmesi taraftarı değilim biz büyükler bile bekleyemiyorken :) 6. ayda falan söylense beklemeleri daha kolay olur sanki çevremden gözlemlediğim kadarıyla
Bende sıra bekliyorum canım suan anlaticam sikintilarimi mide sorunu için ilaç vermezse bikacgun denerim hafif şeyler şimdi bebisi görüp dymanin heyecanı var
Günaydın güzel anneler :)
Havalardan nasibimi aldım burun akıntısı ve öksürük başladı bende. Öksürdükçe midem bulanıyor normalde yok. Dikkat edin kendinize, soğuk şeyler içmeyin :)
Yaa kızlar yardım lütfen.. 5+0 haftalık hamileyim.Dün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü.. 0.5mm idi. Ama sanırım bebeği daha görmedi. Herşey yolunda 3hafta sonra kontrole gel dedi ama ben yinede korkuyorum.Sizin keseniz kaç mm ve kesede bebeği gördünüzmü?
Yaa kızlar yardım lütfen.. 5+0 haftalık hamileyim.Dün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü.. 0.5mm idi. Ama sanırım bebeği daha görmedi. Herşey yolunda 3hafta sonra kontrole gel dedi ama ben yinede korkuyorum.Sizin keseniz kaç mm ve kesede bebeği gördünüzmü?
Günaydın iki(ve fazlası:)) canlı canlar benim midem bazen iyi bazen çok fena birde şişkinlik çıktı bugün hamilelik günlüğü tutmaya başlıcam yavruma hatıra :) bulantılarımı bile yazıcam az yaramaz değilsin diye :)