2015 Ekim Anneleri

Günaydınlar herkese :), kalp atışlarını duyanlar keseyi görenler hepinize hayırlı olsun darısı biz göremeyenlere :)

Hoşgeldin. Benim de bir kızım var. Ben de henüz söylemedim :)
Hayırlı olsun bebişleriniz :) ben 4-5 yaş ve daha altındaki çocuklara hemen söylenmesi taraftarı değilim biz büyükler bile bekleyemiyorken :) 6. ayda falan söylense beklemeleri daha kolay olur sanki çevremden gözlemlediğim kadarıyla

Günaydın anneler. Mide bulantısında bir numara olabilrim 1 haftada 2 kilo verdim, inanamazsınız yemek yiyemiyorum, içim yanıyor akşamları armut yiyorum iyi geliyor, muz yiyorum o iyi gelmiyor. Sabahları hele ki salatalık çok rahatlatıyor, midem ferahlıyor:)

Yarın 6+4 olacağız, kalp atışı duyulur mu sizce?

günaydın kızlar, ben farkettim ki dışarıdan yiyince bulantı ve yanmalarım daha da artıyor, dün öğlen dışardan yedik, evden getirmemiştim, akşama kadar kavruldu midem.
bugün evden getirdim yemeğimi, aksilik olmadıkça bundan sonra da evden getirmeyi planlıyorum.

Benim için sorun değil ama sabırsızlanıp söyleyen anneanneler dedeler var, onlara nasıl laf anlatacağız????

Bana bulantı demeyin çok fenayım zaten doğru düzgün bişiy yemiyorum çıkaracak bir şey de yok haliyle.

kızlar bulantılarınız ne alemde? Ben bazen 15 dk bile tutamıyorum yediğimi Bazen de hiçbir şey olmuyor
Hiç belli olmuyor benimki. Sabah ve akşamları zorluyor. Bu arada ilk gebeliklerde bulantıyı daha ağır hissedermiş anneler

Günaydın güzel anneler :)
Havalardan nasibimi aldım burun akıntısı ve öksürük başladı bende. Öksürdükçe midem bulanıyor normalde yok. Dikkat edin kendinize, soğuk şeyler içmeyin :)

Yaa kızlar yardım lütfen.. 5+0 haftalık hamileyim.Dün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü.. 0.5mm idi. Ama sanırım bebeği daha görmedi. Herşey yolunda 3hafta sonra kontrole gel dedi ama ben yinede korkuyorum.Sizin keseniz kaç mm ve kesede bebeği gördünüzmü?

Vajinal usg ile mi bakti peki cnm ?

Günaydın iki(ve fazlası:)) canlı canlar benim midem bazen iyi bazen çok fena birde şişkinlik çıktı bugün hamilelik günlüğü tutmaya başlıcam yavruma hatıra :) bulantılarımı bile yazıcam az yaramaz değilsin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…