sağol canımGünaydın
Hiçbir fikrim yok ama dualarım seninle
Günaydın canım inşallah allahın izniyle bişey olmaz bebisine progestan al fln demedim doktorungünaydın kızlar mutlu bir pazar olsun hepinize. ben biraz morali bozuk kalktım sabah çok az bir kanamam olmuş dr aradım yapcak bişey yok bekliycez dedi yat dinlen dedi sadece. ama bişey olurmu diye endişelenmekten kendimi alamıyorum varmı hiç örneği çevrenizde ...
progesteron alıyorum evet daha dün başladımGünaydın canım inşallah allahın izniyle bişey olmaz bebisine progestan al fln demedim doktorun
progesteron alıyorum evet daha dün başladım
Geçmiş olsun bol bol dinlen ayaklarını kaldır yat çok Örneği var hepsi Bebeğini aldı kucağına ama çok dikkat etmen lazımgünaydın kızlar mutlu bir pazar olsun hepinize. ben biraz morali bozuk kalktım sabah çok az bir kanamam olmuş dr aradım yapcak bişey yok bekliycez dedi yat dinlen dedi sadece. ama bişey olurmu diye endişelenmekten kendimi alamıyorum varmı hiç örneği çevrenizde ...
Geçmiş olsun canım. Yat dinlenir hiç bir şey yapma başka. Geçecek bugünlerde iyi düşün moralini bozma sakingünaydın kızlar mutlu bir pazar olsun hepinize. ben biraz morali bozuk kalktım sabah çok az bir kanamam olmuş dr aradım yapcak bişey yok bekliycez dedi yat dinlen dedi sadece. ama bişey olurmu diye endişelenmekten kendimi alamıyorum varmı hiç örneği çevrenizde ...
denedim canım işe yaramadı bende . kraker yiyorum boş kalınca temelli bitkin bırakıyor beni midem .üşüme krizleri geliyo ama çorba çıkarmadığım nadir şylerden 6 hafta sonra düzelcek inanıyorum bende tsh sorunu var zaten 3 haftada bi kontrollerım var benim .çok istedim anne olmayı şuan hiç bişey dert olmuyo bana :)Sıvı şeyler daha çok bulantı yaparyataktan yavaş kalkmak sabah bulantılarını azaltabilirmiş. Ben yataktan kalkamamıştım 4 hafta boyunca. sadece makarnayla beslenmiştim. Çubur krakerden de bıkmıştım. Ekmeğin üstüne birkaç damla limon sıkarak yemek de iyi geliyormuş ama ben denemedim.
Ins cnm allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder ins.Seninle ayniyiz cnm bende hafta içi kontrole gideceğim inşallah kalp atışları duyulur
ecem bana dün neler yaşattı bebişim bi bilsen babasından ilk azarı da yedi :) uslu uslu büy anneden ne istiyosun diye :) birde limonla ekmeği sen dene bakalım işe yarıcakmı bende yaramadıGünaydın güzel Anneler ben güne mide bulantisiyla başladım kalktım tekrar geri yattım ssanırım yataktan çıkamiycam halbuki düne kadar iyiydim demekki ssevgililer gününde izin verdi bize bebisim :)
Canim korkma benim de vardı üç gün surdu ama ben iğne oldum 3 günde bir korkma ayaklarinin altına yüksek bisey koy uzangünaydın kızlar mutlu bir pazar olsun hepinize. ben biraz morali bozuk kalktım sabah çok az bir kanamam olmuş dr aradım yapcak bişey yok bekliycez dedi yat dinlen dedi sadece. ama bişey olurmu diye endişelenmekten kendimi alamıyorum varmı hiç örneği çevrenizde ...
Benimde bugün başladı cnm puff çok kotu ama onu hissetmekte güzelGünaydın güzel Anneler ben güne mide bulantisiyla başladım kalktım tekrar geri yattım ssanırım yataktan çıkamiycam halbuki düne kadar iyiydim demekki ssevgililer gününde izin verdi bize bebisim :)
Haklisin cnm bizde çok uzulduk insan bu dünyaya evlat getirmeye korkuyor ama aileden de geçer tabi baksana babası bile şerefsiz oğlundan ne beklenir ayniGünaydın anneler, özgecan için çok çok üzüldük, lütfen doğacak bebeklerinize kız erkek fark etmez, cinsel eğitiminİ doğru verin, kendi sınırlarını ve karşısndakinin sınırlarını bilsin, suçlu bireyler suçlu ailelerin ürünüdür unutmayalim
ecem bana dün neler yaşattı bebişim bi bilsen babasından ilk azarı da yedi :) uslu uslu büy anneden ne istiyosun diye :) birde limonla ekmeği sen dene bakalım işe yarıcakmı bende yaramadı
:) aynen ne is yapasim ne yemek yapasim vardi .dun esime temizligi yaptirdim anneme kactik :) bi kac gun temizlik yemek derdim olmayacak :)Merhaba taze anneler :)
Dün muayene olduktan sonra ilk 3 ayın ne kadar önemli bir evre olduğunu anladım. Hiç bir iş yapmak istemiyorum korkuyorum sanki. Evde işler bekliyor, ben ayaklarımı uzatmış yatıyorum :)
Muayenede birşey mi dedi doktor?Merhaba taze anneler :)
Dün muayene olduktan sonra ilk 3 ayın ne kadar önemli bir evre olduğunu anladım. Hiç bir iş yapmak istemiyorum korkuyorum sanki. Evde işler bekliyor, ben ayaklarımı uzatmış yatıyorum :)
Merhaba taze anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?