2015 Ekim Anneleri

Günaydın canım inşallah allahın izniyle bişey olmaz bebisine progestan al fln demedim doktorun

Geçmiş olsun bol bol dinlen ayaklarını kaldır yat çok Örneği var hepsi Bebeğini aldı kucağına ama çok dikkat etmen lazım

Günaydın güzel Anneler ben güne mide bulantisiyla başladım kalktım tekrar geri yattım ssanırım yataktan çıkamiycam halbuki düne kadar iyiydim demekki ssevgililer gününde izin verdi bize bebisim :)

Geçmiş olsun canım. Yat dinlenir hiç bir şey yapma başka. Geçecek bugünlerde iyi düşün moralini bozma sakin

hepinize çok teşekkür ederim moralim düzeldi bayaa yatıyorum zaten bütün gün kalkmayı planlamıyorum :)

denedim canım işe yaramadı bende . kraker yiyorum boş kalınca temelli bitkin bırakıyor beni midem .üşüme krizleri geliyo ama çorba çıkarmadığım nadir şylerden 6 hafta sonra düzelcek inanıyorum bende tsh sorunu var zaten 3 haftada bi kontrollerım var benim .çok istedim anne olmayı şuan hiç bişey dert olmuyo bana :)

Günaydın güzel Anneler ben güne mide bulantisiyla başladım kalktım tekrar geri yattım ssanırım yataktan çıkamiycam halbuki düne kadar iyiydim demekki ssevgililer gününde izin verdi bize bebisim :)
ecem bana dün neler yaşattı bebişim bi bilsen babasından ilk azarı da yedi :) uslu uslu büy anneden ne istiyosun diye :) birde limonla ekmeği sen dene bakalım işe yarıcakmı bende yaramadı

Canim korkma benim de vardı üç gün surdu ama ben iğne oldum 3 günde bir korkma ayaklarinin altına yüksek bisey koy uzan

Benimde bugün başladı cnm puff çok kotu ama onu hissetmekte güzel

Haklisin cnm bizde çok uzulduk insan bu dünyaya evlat getirmeye korkuyor ama aileden de geçer tabi baksana babası bile şerefsiz oğlundan ne beklenir ayni

Merhaba taze anneler :)
Dün muayene olduktan sonra ilk 3 ayın ne kadar önemli bir evre olduğunu anladım. Hiç bir iş yapmak istemiyorum korkuyorum sanki. Evde işler bekliyor, ben ayaklarımı uzatmış yatıyorum :)

ecem bana dün neler yaşattı bebişim bi bilsen babasından ilk azarı da yedi :) uslu uslu büy anneden ne istiyosun diye :) birde limonla ekmeği sen dene bakalım işe yarıcakmı bende yaramadı

Valla ben düngayet iyiydim ya gezdik ddolaştık yemek yedik hiçbbulamadı midem ama artık sanırım bende bulantilara başlıyorum.bbenimki de diyo uslu uslu büyü diye :)) aman onlar sağlıklı olsunda gerisi oönemli değil bende çokistedim 1,5 senedir bekliyorum bugünleri esim limon sıkti onu icince iyigeldi sende bi dene istersen

Dün muayene olduktan sonra ilk 3 ayın ne kadar önemli bir evre olduğunu anladım. Hiç bir iş yapmak istemiyorum korkuyorum sanki. Evde işler bekliyor, ben ayaklarımı uzatmış yatıyorum :)
:) aynen ne is yapasim ne yemek yapasim vardi .dun esime temizligi yaptirdim anneme kactik :) bi kac gun temizlik yemek derdim olmayacak :)

Muayenede birşey mi dedi doktor?

Aynen bende öğrendiğimberi is yapmıyorum bütün işler eşime bakıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…