Ins. Son adet tarihimr gore 5+2 olmasi lazim. Hangi gun hamile kaldigimi bile biliyorum ama bakalim bebis ne gosterecek bize :)dr bana daha 5. Haftana girmemissin genelde 5.haftada kalp sesini duyuyoruz dedi. Bakalim sana ne dicek takvimle aynimi cikicak. Haberdar et bizi :)
Oluyor canım benimde korkuyorum bazen ama normal diyorlar yeni olduğu için yerleşmeye çalışıyor diyorlar allaha emanet inşallah.....Kızlar sizinde hafif karın agrılarınız oluyomu gün icinde 5 buck haftalıgz her ay adet olman gereken günde agrı olurmus coktaan geçti o günler ama neden ki acaba lekelenmem flanda yok bide anlık oldugu icin doktora sormadım
Benim bir de sag kasikta siskinlik gibi bir his var. yunurtalik tarafinda. Bazen sanci da giriyor.Oluyor canım benimde korkuyorum bazen ama normal diyorlar yeni olduğu için yerleşmeye çalışıyor diyorlar allaha emanet inşallah.....
Benimde ayni sağ tarafta şişkinlik hissi var arada batıyor salı günü gideceğim dk soracagim ozaman..beta HCG 176 çıktı cuma günü salı tekrar bakacak çok heyecanliyim...Benim bir de sag kasikta siskinlik gibi bir his var. yunurtalik tarafinda. Bazen sanci da giriyor.
benımki de geçen cuma akşamı 125ti pazartesi 258 oldu.Benimde ayni sağ tarafta şişkinlik hissi var arada batıyor salı günü gideceğim dk soracagim ozaman..beta HCG 176 çıktı cuma günü salı tekrar bakacak çok heyecanliyim...
Hayırlısı olsun inşallah allahım saglikla mutlulukla tamamlamayı nasip etsin..benımki de geçen cuma akşamı 125ti pazartesi 258 oldu.
amiiiiiiiiiiiiiiiinHayırlısı olsun inşallah allahım saglikla mutlulukla tamamlamayı nasip etsin..
Ben keseyi gördüm canım keseden sonra yerlesme haala devam ediyormu genelde ayakta cok kalınca oluyo paso yatmaya alıstıgımdan sanırm :))Oluyor canım benimde korkuyorum bazen ama normal diyorlar yeni olduğu için yerleşmeye çalışıyor diyorlar allaha emanet inşallah.....
benim bildiğim yerleşme devam ediyor. bebek kesesiyle yukarı çıkmaya çalışıor rahat yerleşmeye çalışıyorBen keseyi gördüm canım keseden sonra yerlesme haala devam ediyormu genelde ayakta cok kalınca oluyo paso yatmaya alıstıgımdan sanırm :))
Ben görmedim daha canım keseyi gözükmedi 8 haftaya kadar yerleşmeye çalışır diyorlar benim 2. Hamileligim ilkinde daha çok agridi kasiklarim kanamada çok zor gecmisti inşallah bu daha iyi geçer ama ağrılarım var bundada...Ben keseyi gördüm canım keseden sonra yerlesme haala devam ediyormu genelde ayakta cok kalınca oluyo paso yatmaya alıstıgımdan sanırm :))
Cnm bol bol dua et hep yat rabbim yardimcimiz olsunkızlar korkumdan bütün gün yattım şuan kanama yok kaverengi lekelenme var çok az internetten okudum çoğu annede olurmuş yazıyo yüce rabbim korosun yavrumu..
Canim merhaba dun doktordaydim bende kese etrafinda kan vardi. Doktor sunu soyledi kahvenin dibindeki telve gibi kan atarsan hic korkma normal, gebelikte kirmizi ve pembe kan tehlikelidir. Doktoruna gittin mi kan vs gormus muydu? Onu atiyor olabilrsinkızlar korkumdan bütün gün yattım şuan kanama yok kaverengi lekelenme var çok az internetten okudum çoğu annede olurmuş yazıyo yüce rabbim korosun yavrumu..
Canim sende cok dikkat et ya bende yarin gitcem kalp atislarina insallahCanim merhaba dun doktordaydim bende kese etrafinda kan vardi. Doktor sunu soyledi kahvenin dibindeki telve gibi kan atarsan hic korkma normal, gebelikte kirmizi ve pembe kan tehlikelidir. Doktoruna gittin mi kan vs gormus muydu? Onu atiyor olabilrsin
Cnm benimde cok agrim oluyor birde tüp bebek olunca daha cok agriyor insallah normaldirKızlar sizinde hafif karın agrılarınız oluyomu gün icinde 5 buck haftalıgz her ay adet olman gereken günde agrı olurmus coktaan geçti o günler ama neden ki acaba lekelenmem flanda yok bide anlık oldugu icin doktora sormadım
Bende paso yatiyorum cnm valla azcik ayaga kalkinca hemen yoruluyorumBen keseyi gördüm canım keseden sonra yerlesme haala devam ediyormu genelde ayakta cok kalınca oluyo paso yatmaya alıstıgımdan sanırm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?