2015 Ekim Anneleri

Kızlar sizinde hafif karın agrılarınız oluyomu gün icinde 5 buck haftalıgz her ay adet olman gereken günde agrı olurmus coktaan geçti o günler ama neden ki acaba lekelenmem flanda yok bide anlık oldugu icin doktora sormadım

Oluyor canım benimde korkuyorum bazen ama normal diyorlar yeni olduğu için yerleşmeye çalışıyor diyorlar allaha emanet inşallah.....

Benim bir de sag kasikta siskinlik gibi bir his var. yunurtalik tarafinda. Bazen sanci da giriyor.
Benimde ayni sağ tarafta şişkinlik hissi var arada batıyor salı günü gideceğim dk soracagim ozaman..beta HCG 176 çıktı cuma günü salı tekrar bakacak çok heyecanliyim...

Oluyor canım benimde korkuyorum bazen ama normal diyorlar yeni olduğu için yerleşmeye çalışıyor diyorlar allaha emanet inşallah.....
Ben keseyi gördüm canım keseden sonra yerlesme haala devam ediyormu genelde ayakta cok kalınca oluyo paso yatmaya alıstıgımdan sanırm :))

Ben keseyi gördüm canım keseden sonra yerlesme haala devam ediyormu genelde ayakta cok kalınca oluyo paso yatmaya alıstıgımdan sanırm :))
Ben görmedim daha canım keseyi gözükmedi 8 haftaya kadar yerleşmeye çalışır diyorlar benim 2. Hamileligim ilkinde daha çok agridi kasiklarim kanamada çok zor gecmisti inşallah bu daha iyi geçer ama ağrılarım var bundada...

kızlar korkumdan bütün gün yattım şuan kanama yok kaverengi lekelenme var çok az internetten okudum çoğu annede olurmuş yazıyo yüce rabbim korosun yavrumu..

kızlar korkumdan bütün gün yattım şuan kanama yok kaverengi lekelenme var çok az internetten okudum çoğu annede olurmuş yazıyo yüce rabbim korosun yavrumu..
Canim merhaba dun doktordaydim bende kese etrafinda kan vardi. Doktor sunu soyledi kahvenin dibindeki telve gibi kan atarsan hic korkma normal, gebelikte kirmizi ve pembe kan tehlikelidir. Doktoruna gittin mi kan vs gormus muydu? Onu atiyor olabilrsin

Canim sende cok dikkat et ya bende yarin gitcem kalp atislarina insallah

Cnm benimde cok agrim oluyor birde tüp bebek olunca daha cok agriyor insallah normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…