2015 Ekim Anneleri

Günaydın bende cok halsizim uyumakk istiyorum.amaa olmuyooooo cinn cucugu gibii bagiriyoo utkuuuu bulanntii isteyen arkadaslarr amann dikkatt cokk kotu bisii ben simdilik iyii sayilirim benimkii 1 hafta sonra baslar sanirim

Günaydın bende cok halsizim uyumakk istiyorum.amaa olmuyooooo cinn cucugu gibii bagiriyoo utkuuuu bulanntii isteyen arkadaslarr amann dikkatt cokk kotu bisii ben simdilik iyii sayilirim benimkii 1 hafta sonra baslar sanirim
Tabiki canm doğru insan yaşamadigi seyleri merak ediyo bulantılar çok az olsun :))

başlamasın canım :) yiyebildiğim tek şey çorba ve salata onlarda durursa

Hanımlar şimdi biz hamile olduğumuzu aile hekimimize de bildireceğiz ya, olmamız gereken aşılar için onlarla mı irtibata geçeceğiz?
Evet canım
benim aile hekimim hamilelik olduğu anda gel demişti kayıt tutmak için ben de daha gitmedim haftaya gideceğim ama ne yapacak bilmiyorum ama
Tetanos aşısı olunuyor canım. 5. Ayda başlıyordu ve 5 dozdu sanırım. Birkaç dozu da doğumdan sonraya kalıyordu galiba, onun için çağıracak aile hekimi. Bir de kilo takibi yapıyor, bebeğin kalp atışlarını dinliyor. Takip ettikleri gebeliklerden ek maaş gibi birşey alıyor aile hekimleri. O yüzden bu kadar hevesliler :)

Aynenn baslamasin.kabusa donuyoo hayatt.salatalikkk yee hafif tuz serp bidee patates haslanmis gayett iyi gelirr
yiyorum canım eşim sağolsun sevgililer gününü ben gözümü açabileyim diye uğraşarak geçirdi.Salatalık patates iyi geliyor gerçekten sağol tavsiyen için

başlamasın canım :) yiyebildiğim tek şey çorba ve salata onlarda durursa
Sıvı şeyler daha çok bulantı yapar yataktan yavaş kalkmak sabah bulantılarını azaltabilirmiş. Ben yataktan kalkamamıştım 4 hafta boyunca. sadece makarnayla beslenmiştim. Çubur krakerden de bıkmıştım. Ekmeğin üstüne birkaç damla limon sıkarak yemek de iyi geliyormuş ama ben denemedim.

günaydın kızlar mutlu bir pazar olsun hepinize. ben biraz morali bozuk kalktım sabah çok az bir kanamam olmuş dr aradım yapcak bişey yok bekliycez dedi yat dinlen dedi sadece. ama bişey olurmu diye endişelenmekten kendimi alamıyorum varmı hiç örneği çevrenizde ...

Günaydın
Hiçbir fikrim yok ama dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…