• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben daha eşime bile söylemedim. Kalp atışını duyup sürpriz yapmak istiyorum ama çok halsiz düşüyorum. Bir de bugün rüyasında ona hamileyim demişim. Resmen malum oldu adama:) Bu akşam söylerim heralde. Bu arada cinsel hayatınızda bi erteleme yaptınız mı kızlar doktoru birşey diyen oldu mu
Canim bizim yasak, biraz daha da yasak olacakmis ama belki tedaviyle oldugu icindir

Ben daha eşime bile söylemedim. Kalp atışını duyup sürpriz yapmak istiyorum ama çok halsiz düşüyorum. Bir de bugün rüyasında ona hamileyim demişim. Resmen malum oldu adama:) Bu akşam söylerim heralde. Bu arada cinsel hayatınızda bi erteleme yaptınız mı kızlar doktoru birşey diyen oldu mu
Ben de rüyamda yavrimi emziriyordum sütüm geliyor mu diye bakıyordum geliyordu. Her şeye endişelenmemem gerektiği konusunda bir güzel rüya olarak yordum. İnş sağlıkla o günler de gelecek🙏🏼
İyi sabretmişsiniz söylemeden 🙈 onu bende merak ediyorum açıkçası sanki ilk 3 ay riskli diyorlardı ama bilemiyorum 🙈
Doktor bana hiç sıkıntı yok, devam dedi. Hatta biz sormamıştık demek ki soramayan olur diye söyledi düşünceli kadın.

Merhaba benim de eylülde düşüğüm oldu şimdi 7.haftadayız. 5.haftadan beri kahverengi lekelenmem var benim de. Aspirin kullanıyordum İki kez kanlı akıntım oldu aspirini bıraktık. Hala progestan kullanıyorum bi yandan da korkuyorm ne zaman bitecek diye :( bi de ben günde 2 kere kusuyorum, kusmadığım zamanda da mutlaka bulantım oluyor ama zorla yiyorum :(( progestan yapabiliyormuş. Siz günde kaç tane alıyorsunuz progestan?
Progestan bulantı mı yapıyormuş? Ben 4 farklı doktora gittim ikisi günde 1 ikisi günde 2 dedi. Ben iki kez kullanıyorum ama ağız yoluyla alınınca yan etkisi çok oluyor ben kafamı kaldıramıyordum. Doktor vajinal almazsan lekeni geçirmez dedi öyle kullanmaya başladım daha iyiyim şimdi

Evet bugün öğleden sonra gittim. Rutin testleri yaptırıp iki hafta sonra gel dedi. Orada beklerken çok heyecanlıydık ama girince her şey yolunda gidecek mi tereddüdü süt dökmüş kedi gibiydik😅 İnşallah her şey yolunda güzel gider😊
Yaaaa ne güzel duygular her ay Biseylerine şahit olacaksınız kacinci çocuk olursa olsun heyecanı hep aynı 🤩
Birde ailelerle paylaştınız mi? Kimseye söylemeden bu süreci geçiriyorum ama bi yandan da söyleyesim var ne yapayım bilemedim
Henüz söylemedik eşim cinsiyetten sonra söyleyelim sürpriz yapalım diyor ama ben sabırsızım ya 😂
Teşekkür ederim kızlar 😍 kalp atışı duyan hanımlar doktor gerekli kan tahlilleri istedi mi sizden? ben bugün 6 tüp kan verdim ekstra kedi sahibi olduğum için de bir test yapıldı
Henüz benden istemedi belki de kalp atisindan. Sonra isteyecek
Yaaa Masallh sabrinixa hayran kaldım 😂 içine mi doğdu yoksa anladı mı acaba bekliyor muydu böyle bisey

Merhaba kızlar iki gün once sadece aksamları küçük kahverengi akıntılarım oldu. Hamilelikte normal olabilir diye düşündüm çünkü hiç ağrım yoktu.Ve dün gece akintimin arttığını ve pembemsi bir renk aldığını fark ettim hemen devletin aciline gittim.son adet tarihime göre bebegimin 7 haftalık olması gerekirdi. Ulturasonda zar zor bir kese görünüyor 3 haftalık gibi dedi ve ilaç verdi dinlen dusedebilirde gecedebilir de dedi. Bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Bir de ben ilk günüm geçtiğinde kan 311 çıkmıştı dün verdiğimde de 6006 çıktı. Kahverengi lekelerim devam ediyor sancım yok acaba bir hafta beklemeli miyim yoksa pazartesi özel hastaneye mi gitmeliyim bilemedim.
Kahverengi akıntılar normal olabilir ama görüldüğü an doktora gidip progestan başlamalısın canım istirahat ve bol su ile. Daha önce keseyi görmüş müydün? Devlet hastanesi ise burda bazıları cihazlarının kötü olduğundan bu yüzden görünmediğinden bahsetti. Bence özel bir hastaneye git en azından ne olduğunu öğrenirsin. Bu arada seni korkutmak istemem ama ben de düşüğümde hiç ağrı hissetmedim sadece lekeler oluyordu

Bize 10. Haftaya kadar uzak durum birbirinizden dedi, tüp bebekle oldu bizim gerçi ondan olabilir belki riskli görmüş olabilir

Bana hiç sıkıntı yok devam dedi😄

Teşekkür ederim kızlar 😍 kalp atışı duyan hanımlar doktor gerekli kan tahlilleri istedi mi sizden? ben bugün 6 tüp kan verdim ekstra kedi sahibi olduğum için de bir test yapıldı
Ay ben de haftaya vericem 6 tüp mü aldılar😣 o esnada kan tutan bayılan biri olarak benn neyse katlanıcaz nelere katlanmadık bu yolda 🤣

Yaaaa ne güzel duygular her ay Biseylerine şahit olacaksınız kacinci çocuk olursa olsun heyecanı hep aynı 🤩

Henüz söylemedik eşim cinsiyetten sonra söyleyelim sürpriz yapalım diyor ama ben sabırsızım ya 😂

Henüz benden istemedi belki de kalp atisindan. Sonra isteyecek

Yaaa Masallh sabrinixa hayran kaldım 😂 içine mi doğdu yoksa anladı mı acaba bekliyor muydu böyle bisey
Malum oldu heralde beklenen bir gebelik değildi çünkü tüp bebek doktoru bana hamile kalamazsın tarzında birşeyler demişti

Merhaba kızlar
6 yıllık evliyim regl düzensizliğim var. 22 Şubat'ta ovulasyon testi pozitifti değerlendirdim tam 2 hafta sonra evde test yaptım gebelik çıktı ama gün içinde de adetim başladım akşami emin olmak için kan verdim yine de HCG 14 çıktı. Adet kanaması gibi devam edince 2. Gün tekrar yaptım HCG 25ti. Adet devam ederken 2 gün sonra HCG 63 oldu kanama durmaya başladı leke halinde devam etti. 3 gün sonra da HCG 214 çıktı. Doktor çok yeni olduğu için akışına bırak istirahat et folikasit tek kullan dedi. Son kanı Perşembe akşam vermiştim pazartesi günü kontrolüm var. Kahverengi Lekelenme ile beraber sol kasıkta ağrı da var. Çok korkuyorum sizce sıkıntı var mıdır böyle yaşayan oldu mu ilk defa gebelik oluştu bu arada

Bizde de aynı şekilde ilk 3 ay yasak ama sonrasında da eşim çok pimpirikli sanırım bekleyeceğiz 🙈
Yani su an izin verseler cok okeyim ama ileride nasil hissederim hic bilmiyorum o kocaman gobekle 🙈🙈 simdi de izin yok zaten o defter kapandi gibi uzun bir sureligine aksjdjdjd

kızlar cuma günü 5+4 sandığım bebeğimin kısa da olsa kalp atışını duydum doktor 6+0 3 gün önde dedi bir sorun olmadıgını bebeğin çok güzel yerleştiğini söyledi ilişkiye devam edebileceğimi söyledi bu zamana kadar ilişki yaşamamıştık ne olur olmaz diye doktor sorun yok diyince cuma günü ilişki oldu ve bugün uyandıgımda kahverengi leke gördüm iç çamaşırımda sildiğimde minicik peçeteye gelen kahve-sarımsı leke oluyor başına böyle bi şey gelen var mı endişeliyim?

Gizlenen bebekte ne gibi bir etki oluyormuş acaba merak ettim?
Ben zaten söylediğim için kısaca geçti orayı ama bu hafta tekrar sorarım belki. En genel olarak sonuçta bebeğe gizleniyor olmanın yansıyacağı, yani bizim duygularımızın, stresimizin etkilediği gibi çocuğun bundan da etkilenebileceği🤷🏻‍♀️

Back
X