• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Muayenede birşey mi dedi doktor?
Yok canım çok şükür demedi bir şey, kesenin konumu yukarıda, bu iyi bir şey dedi ama insan tedirgin oluyor.
Aynen bende öğrendiğimberi is yapmıyorum bütün işler eşime bakıyo :))
Öğrenene kadar gayet hareketliydim, birden duruldum bir garip oldu böyle de :))

:) aynen ne is yapasim ne yemek yapasim vardi .dun esime temizligi yaptirdim anneme kactik :) bi kac gun temizlik yemek derdim olmayacak :)

:))) İyi yapmışsın vallahi. Benim eşim temizlik yapmaz da yemeklerde yardım eder. Temizliği de annemle halledeceğim artık bundan sonra sanırım :)

sabahları bulantıdan uyuyamaz oldum ama biriey yiyip midemî bastırınca geçiyor alşamları fazla olmuyor

Bende bulantı yok çok şükür ama sabahları iştahsızım. Halbuki eşimle kahvaltı yapmayı çok severim. Acıkma sürem kısaldı ve hemen içime baygınlık geliyor

Merhaba kizlar. Ben de ins melegime ekimde kavusacagim. Yarin doktora gidecegim keseyi gormeye. Cok heyacanliyim ve cok korkuyorum. Bebisimiz birazcik zor oldu. Uzun zamandir istiyorduk. Ayrica bende hic bir belirti yok. Ne goguste bir degisiklik var ne de mide bulantisi. Sadece birazcik sik acikiyorum. cok korkuyorum bir sey ters gidiyor diye.

Merhaba kizlar. Ben de ins melegime ekimde kavusacagim. Yarin doktora gidecegim keseyi gormeye. Cok heyacanliyim ve cok korkuyorum. Bebisimiz birazcik zor oldu. Uzun zamandir istiyorduk. Ayrica bende hic bir belirti yok. Ne goguste bir degisiklik var ne de mide bulantisi. Sadece birazcik sik acikiyorum. cok korkuyorum bir sey ters gidiyor diye.
Canım bende de dune kadar korku ve stres vardı. Dun kesemizi gorduk simdi umutla heyecanla bekliyom kalp sesini duyayim kendini goreyim diye. Uzme kendini bende de mide bulantisi disinda belirti yok goguslerde buyume hassasiyet falan. Hic belirti yasamadan doguran hamisler var takilma allah in izniyle hersey girecek yoluna :)

Canım bende de dune kadar korku ve stres vardı. Dun kesemizi gorduk simdi umutla heyecanla bekliyom kalp sesini duyayim kendini goreyim diye. Uzme kendini bende de mide bulantisi disinda belirti yok goguslerde buyume hassasiyet falan. Hic belirti yasamadan doguran hamisler var takilma allah in izniyle hersey girecek yoluna :)
Cok tesekkur ederim cnm. Cok rahatlattin beni. Ins yarin kesemizi goruruz de icim rahatlar. Bebismerimiz arasinda bir gun varmis:) tabi bakalim yarin doktor tarih olarak ne verecek.

Canim bende kasiklarda bazen agri oluyor. Doktorum istirahat edince geciyorsa endiselenecek bir sey yok dedi. Bende genelde yorulduktan sonra sanci oluyo.
Evet benimde öyle oluyor ayakta çok durunca agrio..oturunca geçiyor salı günü dk gidince soracagim bende..

Cok tesekkur ederim cnm. Cok rahatlattin beni. Ins yarin kesemizi goruruz de icim rahatlar. Bebismerimiz arasinda bir gun varmis:) tabi bakalim yarin doktor tarih olarak ne verecek.
dr bana daha 5. Haftana girmemissin genelde 5.haftada kalp sesini duyuyoruz dedi. Bakalim sana ne dicek takvimle aynimi cikicak. Haberdar et bizi :)

tamam canım mutlaka yazıcam :) bu arada doktoru aradım bi çarşambası boştu çarşamba sabah 9 da gidicem muayeneye bakalım sonucumu yazarım. ayyy inş kesemizi görürüz hayırlısıyla :KK9:
Merhaba seninle aramızda 1 gün var bende salı gidicem bebeğimi görmeye ama kalp atışıda duyulur diyolar 6.hafta oluyo duyulurmu ki?

Kızlar bulantı durumları nasıl? Benim 3-4 gün önceye kadar hiçbişeyim yoktu ama bulantılarım başladı sabahları özellikle çok kötü, sonra hafifliyor ama o midemdeki burkuntu , yediklerimin ağzıma gelmesi hissinden tüm gün hiç kurtulamıyorum.Normalde 2 lt suyu çok rahat içerdim artık suyu da yudum yudum zorla içiyorum. Ama bebişler için her şeye değer tabi ki..

Kızlar bulantı durumları nasıl? Benim 3-4 gün önceye kadar hiçbişeyim yoktu ama bulantılarım başladı sabahları özellikle çok kötü, sonra hafifliyor ama o midemdeki burkuntu , yediklerimin ağzıma gelmesi hissinden tüm gün hiç kurtulamıyorum.Normalde 2 lt suyu çok rahat içerdim artık suyu da yudum yudum zorla içiyorum. Ama bebişler için her şeye değer tabi ki..
Bende daha yok bulantı daha yeni ondanmi bilmiyorum ama kasik ve bel ağrısı var bendede..

Back
X