- Konu Sahibi mayala katar
- #3.621
Napim canım aklıma kesin net o geliyor günüme göre kesin sonuç olduğundan emin olsam az sonra hastanedeyim napalim valla artık canımız sağolsunBüyük oynuyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napim canım aklıma kesin net o geliyor günüme göre kesin sonuç olduğundan emin olsam az sonra hastanedeyim napalim valla artık canımız sağolsunBüyük oynuyorsun
Canım zaten en doğrusunu yapmışsın. Bende tüp bebek tedavimi şehirdışında yaptım. Hamilelik takibime de olduğum ildeki doktora gittim.Hanımlar doktor için bir sorum olacak.
Ben Tüp Bebek tedavimi Ankara’da görüyorum.
Nasip olurda gebe kalırsam yani pozitif görürsem kaldığım yerde de devlet hastanesinde bir doktor bulup ondada eş zamanlı muayene olmayı düşünüyorum.
Yani ola ki Allah göstermesin acil bir durum oldu yakınımda da benim gebelik hikayemi bilen bir doktor olsun diye.
Sizler nasıl düşünüyorsunuz veya bakıyorsunuz bu duruma?
Oooo sana diyorum ama ben 3.gün embriyosu ile aklımdan neler geçiyorNapim canım aklıma kesin net o geliyor günüme göre kesin sonuç olduğundan emin olsam az sonra hastanedeyim napalim valla artık canımız sağolsunben iyice kafayı yedim bi çarpıntı tutuyor bi dünyanın en sakin insanı oluyorum
![]()
İğne de var hergün maalesef ama bunu kullansam fitile göre daha iyi olur. Önceden kullandim biliyorum çünküEvet bu çok pratik ve kolay oluyor hem çabuk erimiş oluyor krem gibi olduğu için bir konuş doktorunla diğerlerinin seni rahatsız ettiğini söyle bakalım inşallah iğneye çevirmez![]()
Senin kaçıncı günün canımOooo sana diyorum ama ben 3.gün embriyosu ile aklımdan neler geçiyorneyime güveniyorsam sabır lazım bize valla illa ağlamak için elimizden geleni yapıyoruz neyse sen yinede bugün verme
![]()
Benim ilk tedavimde iki tane transfer edilmişti çünkü embriyoların birinin kalitesi dondurmaya değmeyecek kadar düşük demişti doktor, çöpe atacağımıza transfer edelim dedi ama sonucu öğrenene kadar “ya ikisi de tutarsa” diye telaş ettim, rüyalarıma girdi, ben göze alamıyorum şahsenÇok karışık düşünüyorum açıkçası bu konu hakkında kuzum. İkiz bakabilir miyim yoksa kafayı mı yerim bilmiyorum![]()
Arkadaşım akşam idrarı o kadar yoğun olmuyor, sen yine içini ferah tutmaya çalışarak gününde kan ver… benim tutan transferimde birkaç gün önce idrarda çıkmamıştı, gününde kan verince 59 çıkmıştıKızlar ben dayanamadım az önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Dünyam başıma yıkıldı sanki. Test günüm 18 i . Siz hiç duydunuz mu sonradan değişen ? İdrarda negatif çıkıp hamile olduğunu duyan ?
Hım ne diim bilemedim sen bana uyma canım bnm ben kafayı kırdım en iyisi ben bi 15 20 bölüm yaprak dökümü izleueyimTransfer dahil 5 hariç 4 daha![]()
Canım öncelikle hayırlı olur inş embriyo kalitelerin iyi genetik embriyo yaptırdın mıGerçekten fikrinize ihtiyacım var .Dondurulmuş 5aa ve 3aa kalite iki tane beşinci gün embriyom var. Doktorum cift embriyo transferi yapmak istiyor. 36 yaşında olduğum için yumurta sayım çok düşük ve doktor riske atmak istemiyor. Üstelik bize ayri ayrı dondurulduklarini soylemislerdi. Ama aynı tüpte donduruldugunu çok sonradan öğrendik.ikiz bebek korkum var çünkü ekonomimiz cok uygun degil ve ailelerimiz sehirdisindalar. Cift embriyo transferi yapıp ikiz bebekleri olan var mı fikrinizi paylasirsaniz cok sevinirim kafam cok karıştı
![]()
Değerin sonra yükseldimi canımArkadaşım akşam idrarı o kadar yoğun olmuyor, sen yine içini ferah tutmaya çalışarak gününde kan ver… benim tutan transferimde birkaç gün önce idrarda çıkmamıştı, gününde kan verince 59 çıkmıştı
İnşallah benimde öyle olur canımArkadaşım akşam idrarı o kadar yoğun olmuyor, sen yine içini ferah tutmaya çalışarak gününde kan ver… benim tutan transferimde birkaç gün önce idrarda çıkmamıştı, gününde kan verince 59 çıkmıştı
YaptirmadikCanım öncelikle hayırlı olur inş embriyo kalitelerin iyi genetik embriyo yaptırdın mı
Transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu?Transfer dahil 5 hariç 4 daha![]()
Ozmn bence 2 sini dene şansın yüksek olur eğer yaptırmış olsaydın ikisi sağlıklı gelmiş olsaydı ikiz olma olasılığı çok daha yüksek olurdu canım Rabbim içine sineni hayırlısını nasip etsin inşAllahYaptirmadik![]()
Bilmiyorum ki sayılmıyor diyorlar geneldeTransfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu?![]()
Evet, iki güne bir tam ikiye katlamasa da düzenli artmıştı, en son 5000’i gördüm sanırım ama 7. haftada kalbi durdu maalesefDeğerin sonra yükseldimi canım