Bol ılık su içmek iyi gelebilir. Çok geçmiş olsun.Zatürre felan mı oldum diye şüphelendim oyuzden istemiştim röntgeni aslında korkuyorum bebeğime bişi olur diye çok kötü öksürüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol ılık su içmek iyi gelebilir. Çok geçmiş olsun.Zatürre felan mı oldum diye şüphelendim oyuzden istemiştim röntgeni aslında korkuyorum bebeğime bişi olur diye çok kötü öksürüyorum![]()
İlişkiden sonra kahverengi leke gelmesine daha önceki doktorum normal olabilir devamı olmadığı sürece sorun yok demişti doktoruna yine de danış istersen canımkızlar cuma günü 5+4 sandığım bebeğimin kısa da olsa kalp atışını duydum doktor 6+0 3 gün önde dedi bir sorun olmadıgını bebeğin çok güzel yerleştiğini söyledi ilişkiye devam edebileceğimi söyledi bu zamana kadar ilişki yaşamamıştık ne olur olmaz diye doktor sorun yok diyince cuma günü ilişki oldu ve bugün uyandıgımda kahverengi leke gördüm iç çamaşırımda sildiğimde minicik peçeteye gelen kahve-sarımsı leke oluyor başına böyle bi şey gelen var mı endişeliyim?
Ben kullanıyorum canım fitili günde 3 defa dex iğne günde 1 defa şuan için nisanın 24üne kadar devam dediProgestan fitil ve progestan dex kullanıyr musun? Eğer kullanıyrsan Fitili günde kaç kere kulllanıyrsn?
Ben de öyle bişey olmuyor canım prpgestandan kaynaklı bir akıntım var o da beyaz oluyor belki de enfeksiyondan değildir ya hemen öyle düşünmeKızlar çok acil sorum var akıntım geldiğinde beyaz kıvamlı geliyor ama çamaşırda belli süre sonra sarıya dönüyor sizin de öyle mi yoksa benim enfeksiyon mu var idrar yanma kaşıntı ağrım sancım bişeyim yok acil cevap verin bana haydi ballarım![]()
Yani bende anlamadım geldiği an bakıyorum beyaz kremsi ama 10 dk sonra sarı olmuş doktoruma mesaj mı atsam acabaBen de öyle bişey olmuyor canım prpgestandan kaynaklı bir akıntım var o da beyaz oluyor belki de enfeksiyondan değildir ya hemen öyle düşünme
Mesaj at için rahatlasın bence bişey yokturYani bende anlamadım geldiği an bakıyorum beyaz kremsi ama 10 dk sonra sarı olmuş doktoruma mesaj mı atsam acaba
Progestan kullanırken hep beyazdı hiç sarıya dönmedi şimdi onu bıraktım ya bugün de beyaz ama sonradan sarı oluyor çamaşırdaMesaj at için rahatlasın bence bişey yoktur
Normal akıntı zaten bembeyaz olmuyor doğalı odur belki de kuzum ama sen yine de mesaj at aklımda kalmasınProgestan kullanırken hep beyazdı hiç sarıya dönmedi şimdi onu bıraktım ya bugün de beyaz ama sonradan sarı oluyor çamaşırda
Attım valla kuzu adam bıktı bendenNormal akıntı zaten bembeyaz olmuyor doğalı odur belki de kuzum ama sen yine de mesaj at aklımda kalmasın
Yapacak bişey yok can taşıyoruz haliyle de endişeleniyoruzAttım valla kuzu adam bıktı benden![]()
İnşallah onlar da böyle düşünüyordur ya bazen utanıyorum soru sorarken daraltmış gibi hissediyorum ama ne yapayım yani bilgimiz olsa sormayız dimiYapacak bişey yok can taşıyoruz haliyle de endişeleniyoruz![]()
Aynen öyle onlar da bunun için varlar zatenİnşallah onlar da böyle düşünüyordur ya bazen utanıyorum soru sorarken daraltmış gibi hissediyorum ama ne yapayım yani bilgimiz olsa sormayız dimi![]()
Bizim rahatlama şekliAynen öyle onlar da bunun için varlar zaten![]()
Ahh bende cok ağırdım geçirdim bol bol pekmez limon tüket. Röntgen çekilmesi doğru olmaz canım gebeliğin çok başındasınİnşallah canım grip olmuştum ağır geçti gibi oldu tekrar başladı çok öksürüyorum iki haftadir acile gitsem röntgen çekerler mi ?
hamileliğimi öğrendiğim anda eşimden influenza bulaştı. Nerdeyse iki hafta oldu daha yeni yeni iyileştim hala koku almıyorum. Öksürük çok zor bende o yoktu. Öksürdükçe kasık ağrısı yapıyordurgeçmiyor ki iki haftadir ciğerden öksürük var ilaçda kullanamıyorum pekmez limon doğal yollarla atlatmaya çalışıyorum ama geçmiyor senin nezaman geçti![]()
Kıyamam canım ben geçen sene senin gibi oldum öksürüğüm bir türlü geçmemişti. Şu anda da aynı öyleyim 3 gündür anca düştü ateşimZatürre felan mı oldum diye şüphelendim oyuzden istemiştim röntgeni aslında korkuyorum bebeğime bişi olur diye çok kötü öksürüyorum![]()
Ay ilaç yazdı doktor fitil hemen al başla dedi ponçikAynen öyle onlar da bunun için varlar zaten![]()
Hemde ne yaşamak bi ara kopacak sanıyordum uzanınca geçiyor ama sende uzan kuzumKızlar bel ağrısı yaşayan var mı benim bugün ince ince bi bel ağrısı başladı
Anladım canım sağol , ama hesap bu şekilde olsa bile yumurtlama erken olduğu için bebek önden gidiyormuş gibi olup bebek beklemem tarihten önce görünür mü acabaSon adetine göre 4+2 sin şuan. Doktora gittiğinde bu hesaptan gidecek