- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın :) yataktan cikasim yok Valla :)günaydın canlar :) mutlu hafta sonları dilerim hepinize çok halsizim ve midem çok kötü umarım düne göre daha iyi olurum :)
aynen beynim bebeğimle saklambaç oynuyo resmen :)Günaydın :) yataktan cikasim yok Valla :)
Günaydın :) yataktan cikasim yok Valla :)
Aynen :) insan inanamiyor Hayalini kuruyorum İnsallah sag salim güzel keyifli bir hamilelikten sonra Evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz...aynen beynim bebeğimle saklambaç oynuyo resmen :)
Keyiften olsa keske bulantıdan canim :) :)Günaydin arkadaslar iyi keyifler :)
Keyiften olsa keske bulantıdan canim :) :)
aminnnnn :)Aynen :) insan inanamiyor Hayalini kuruyorum İnsallah sag salim güzel keyifli bir hamilelikten sonra Evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz...
canım bulantınız az olsun razı olsanız bile inan şu halde bille hissettiklerim mükemmel şeyler ama ayağa kalkamıyorum bu kadarda olmasın kimsede :):) evet :) Okadar çok istedimki bulantida olsun raziyim :) bende daha tık yok .
Aman canım bulantı olmasın mumkunse :):) evet :) Okadar çok istedimki bulantida olsun raziyim :) bende daha tık yok .
canım bulantınız az olsun razı olsanız bile inan şu halde bille hissettiklerim mükemmel şeyler ama ayağa kalkamıyorum bu kadarda olmasın kimsede :)
Tabiki canm doğru insan yaşamadigi seyleri merak ediyo bulantılar çok az olsun :))Günaydın bende cok halsizim uyumakk istiyorum.amaa olmuyooooo cinn cucugu gibii bagiriyoo utkuuuubulanntii isteyen arkadaslarr amann dikkatt cokk kotu bisii ben simdilik iyii sayilirim benimkii 1 hafta sonra baslar sanirim
başlamasın canım :) yiyebildiğim tek şey çorba ve salata onlarda durursaGünaydın bende cok halsizim uyumakk istiyorum.amaa olmuyooooo cinn cucugu gibii bagiriyoo utkuuuubulanntii isteyen arkadaslarr amann dikkatt cokk kotu bisii ben simdilik iyii sayilirim benimkii 1 hafta sonra baslar sanirim
Aynenn baslamasin.kabusa donuyoo hayatt.salatalikkk yee hafif tuz serp bidee patates haslanmis gayett iyi gelirrbaşlamasın canım :) yiyebildiğim tek şey çorba ve salata onlarda durursa
Evet canımHanımlar şimdi biz hamile olduğumuzu aile hekimimize de bildireceğiz ya, olmamız gereken aşılar için onlarla mı irtibata geçeceğiz?
Tetanos aşısı olunuyor canım. 5. Ayda başlıyordu ve 5 dozdu sanırım. Birkaç dozu da doğumdan sonraya kalıyordu galiba, onun için çağıracak aile hekimi. Bir de kilo takibi yapıyor, bebeğin kalp atışlarını dinliyor. Takip ettikleri gebeliklerden ek maaş gibi birşey alıyor aile hekimleri. O yüzden bu kadar hevesliler :)benim aile hekimim hamilelik olduğu anda gel demişti kayıt tutmak için ben de daha gitmedim haftaya gideceğim ama ne yapacak bilmiyorum ama
yiyorum canım eşim sağolsun sevgililer gününü ben gözümü açabileyim diye uğraşarak geçirdi.Salatalık patates iyi geliyor gerçekten sağol tavsiyen içinAynenn baslamasin.kabusa donuyoo hayatt.salatalikkk yee hafif tuz serp bidee patates haslanmis gayett iyi gelirr
Sıvı şeyler daha çok bulantı yaparbaşlamasın canım :) yiyebildiğim tek şey çorba ve salata onlarda durursa
Günaydıngünaydın kızlar mutlu bir pazar olsun hepinize. ben biraz morali bozuk kalktım sabah çok az bir kanamam olmuş dr aradım yapcak bişey yok bekliycez dedi yat dinlen dedi sadece. ama bişey olurmu diye endişelenmekten kendimi alamıyorum varmı hiç örneği çevrenizde ...