ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor evde eğilmek zorunda kalırsan direk belden eğilme önce dizlerini yere koy öyle eğilCanım iş yerinde nasıl çare bulacağız ki? Ayrıca evde iş yaparken de ister istemez eğiliyor insan
aynen benimkide öyle canım 1 hafta geriden geliyor geç döllenme. biz öyle heycanlıyız ki ailelere söyledik bile insan mutlu olunca paylaşmak istiyor işte :)Benim de son adet tarihime göre 7 haftalık çıkıyor, doktor bugün 5 haftalık dedi. Zaten ilk kan testinde de çıkmamıştı, geç döllenme mi oldu acep? :)
Kese 0.95 cm ymiş. Ekranda görünce daha büyük bir şey zannetmiştim. Kesenin yeri çok ideal aşağıda olsa düşük tehlikesi olabilirdi dedi. 2 hafta sonra da kalp atışları için gideceğiz, eşim kimseye söylememe taraftarı(aileler haricinde) Ben nasıl duracağım bilmiyorum, herkese söyleyesim var.
aynen benimkide öyle canım 1 hafta geriden geliyor geç döllenme. biz öyle heycanlıyız ki ailelere söyledik bile insan mutlu olunca paylaşmak istiyor işte :)
:) kıyamam canım benim çok iyi anlıyorum yolda yürürken insanları durdurup ^^ben hamileyim biliyomusunuz ^^ diyesimiz geliyor artık :)Biz de söyledik, eşimi aradım açmadı bende annemi aradım anneme söyledim ilk :)) Hamile kalmadan önce ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum, şimdi içimde zor tutuyorum :)
:) kıyamam canım benim çok iyi anlıyorum yolda yürürken insanları durdurup ^^ben hamileyim biliyomusunuz ^^ diyesimiz geliyor artık :)
5 haftalık ama kese görünmedi Dr haftaya gel gorunmezse disgebelikte olabilir dedi hayirlisi bakalim önümüzdeki cuma tekrar gidicem
Aman canım şu ilk üç ayı kazasız belasız atlatalım da :) Gerçi göbekler belli olunca söylemeye gerek kalmayacak zaten :)
Hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah normal gebeliktir. Vajinal muayene mi yaptılar normal mi?
ultrasonda hemen görünmeyebilir benimkine vajinal muayneyle baktı ultrasonda görünmeyince orda görünmüştüÖyle hayirlisi normal muayene ultrasonla bakti
Öyle hayirlisi normal muayene ultrasonla bakti
Böyle söylenince içim rahatlığı canım Teşekkürlerbenim de hiç bulantım yok bazı bayanlarda böyle olurmuş endişelenecek bişey yokmuş canım :)
benim aile hekimim hamilelik olduğu anda gel demişti kayıt tutmak için ben de daha gitmedim haftaya gideceğim ama ne yapacak bilmiyorum amaHanımlar şimdi biz hamile olduğumuzu aile hekimimize de bildireceğiz ya, olmamız gereken aşılar için onlarla mı irtibata geçeceğiz?
benim aile hekimim hamilelik olduğu anda gel demişti kayıt tutmak için ben de daha gitmedim haftaya gideceğim ama ne yapacak bilmiyorum ama
aynen öyle hep beraber öğreneceğiz neler yapılması gerektiğini artık :)Ben de bu hafta içi gideyim o zaman. Hem öğrenmiş oluruz ne olacak ne bitecek
Benim de sat e göre 20 ekim 2015 muhtemel doğum tarihi ben aile hekimine gittim 2 hafta sonra git ultrason için dedi ama ben çok merak ediyorum hafta içi gitsem kese görünür mü ki acaba?Kızlar bugun kesemizi gördük cok sukurrdr dedi bizim duyamadigimiz kalp sesi kaydetti cihaz Daha cok kucuk biz duyamayiz. Cuma tekrar cagırdıı. Bundan guzel sevgililer gunu hediyesi olurmu yaa
Ben kan testimi aile hekimliğinde yaptırdım, pozitif çıktı şimdi 4 haftalıksın 2 hafta sonra hastaneye git kese görününce de bize bilgi ver dedi. Şu haftada bu var, şu haftalarda aşı var dedi ama o an heyecanlıydım hatırlamıyorum tam olarak :) neyse bilgi vermeye gidince öğrenirim artık ayrıntıyı :)Hanımlar şimdi biz hamile olduğumuzu aile hekimimize de bildireceğiz ya, olmamız gereken aşılar için onlarla mı irtibata geçeceğiz?
Canim kese görünür ama kalp sesini belki duyamayabilirsin.Benim de sat e göre 20 ekim 2015 muhtemel doğum tarihi ben aile hekimine gittim 2 hafta sonra git ultrason için dedi ama ben çok merak ediyorum hafta içi gitsem kese görünür mü ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?