- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
ayy saat 12 olmuş bnde daha erken sanıyorm yatıyorm hala.kapı çaldı bzm koca öğle yemeğine gelmşUyuyabiliyosan gömül yataga canim hic kacirma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy saat 12 olmuş bnde daha erken sanıyorm yatıyorm hala.kapı çaldı bzm koca öğle yemeğine gelmşUyuyabiliyosan gömül yataga canim hic kacirma
Yok canım arada yine geliriz terketmeyiz buralarılizz_1702 , melina1983 , sensizim89 , KNTMMM ,@SERENAD_1 ,@cherryviolinist , C A N O ,@erre ,@hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
ayyyy ne güzel maşallahh.. maşallahhhhSlm kızlar biz doktordan geldik bebeğim 3 kg 486 gr olmuş maşaallah durumda iyi pazartesi kontrol carsamba doğum olacak Allahın izni ile spinal sezeryan olucam. Herseyin hayırlısı olsun
Sağol canım hepimize maşallahayyyy ne güzel maşallahh.. maşallahhhh
Ne günler saydık ne dualar ettik birbirimize:) çok şükür bugünlere geldik... Benimde oğlum olacak... Senin gibiyim nasıl bakıcam ya kötü anne olursam ya bebeğime iyi bakamazsam... Bunun gibi birsürü sey düşünüyorum... Ayyy tuhaf oldum yineEskilerden birkac kisi gordum. Cok sevindim. Nerelerden geldik buralara dimi sensizim89 yesilinci lizz_1702 KNTMMM . Ben hala hamile olduguma inanamiyorum. Elime aldigimda farkina varacagim buyukbir ihtimalle. Herhalde hepiniz benden cok gencsiniz. Ben 73 luyum. 42 oldum. Yas , kilo olumsuzluklarina ragmen denemelerden sonra nihayet hamile kalabildim. Allahim hepimizin bebeklerini kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. Oglum olacak , ne degisik bir duygu. Nasil bakacagiz, nasil olacak bu yasta korkmuyorda degilim hani. Ama Allahim onunda gucunu verir herhalde. Ayy fazla duygusalim bugun galiba. Neyse optum hepinizi
Annene katılıyorum,bebek uyuyunca aynen deli dana gibi oluyor insan.yıkanması gereken çamaşırlar,bulaşıklar,evin toparlanması,duş almak.,üzerini değişmek,yemek yemek,yatıp dinlenmek vs vs gibi bin tane yapman gereken şey geliyor aklına.Ayy ben anneme dedim ki bn sizinle yaylaya gelcem ama burda interneti nasil yapicaz dedim. Tabletim var ama interneti 1 gb. Esime soyliyimde kotasini artirsin burda cekerse filan dedim. Annem bi kahkaha atti ki gormen lazim. Ayy mervoos cok hossun intenet artik bebek baska seye firstin kalmaz ki dedi. E cocuk uyuyunca napcam o zaman girerim dedim. O uyuyunca sende uyuyacaksin mecburen dedi. Kardesimde diyo ki abla altini degistir karnini doyur ver bana ben bkarim sen takil netine diyo. Kardesim erkek 22 yasinda. Sen kendine bak da ogluma ben bakarim dedim Yine gelirim ben canim ama firsat oldukca tabi bu kdar guzel dostlari kaybetmek istemem
İşte tam da bu anlatmak istediğim şey.Allah yokluklarını da vermesin ama büyüklerle ortak çocuk büyütmek tam tımarhanelik.ben kızar ceza verirdim çocuğa,babam kalkar niye ağlatıyosun der kucağına aşır benden uzaklaştırırdı.nerde benim otoritem,disiplinim?çocuk belli bi noktadan sonra deli çıkıyo zaten,kimseyi takmamayı öğreniyo.aman Allah mecbur etmesin...katılıyorum ben de sana kesinlikle. hatta kuzenimin çocuklarında da görüyorum. anne baba bir şey diyor babaanne dede başka bir şey söylüyor. çocuk o anda işine hangisi gelirse onu yapıyor. disiplin diye bir şey kalmıyor...
Eşin pek yaratıcıymış,Zihni Sinir nerden gelmiş aklına,deneyin sonucunda kötü davranılan çocukla ilgili fikri neymiş acaba?napmayı düşünüyo eserinebenim biri kız olsa istemsiz bişekilde kesin ayrım yapardım bende oğlanları kayırarak 2 günde çok nadir zaten heralde,okudum ama bende hiç görmedim.keremin ki tam 5. Gün düşmüştü,hatta bezini açarken farketmemişim düştüğünü,bişey koptu yuvarlandı gibi oldu bi anda.ayy çocuğun bişeyini kopardım sandım,ödüm patlamıştı dokunmayada tırstımıştım.şaka yaptım canım zaten kıyılır mı el kadar bebeğe. eşim bazen şakalar yapıyor bu çocuklar üzerinde deney yapalım birine iyi davranalım birine kötü davranalım falan diyor şakası bile içimi fena yapıyor. ama ne yazık ki evlat ayrımı yapan aileler çok fazla.
demek ki görüş ayrılığı var doktorlar arasında bu göbek bağı konusunda. ama 2 günde düşeni de hiç duymadım en az 5 günü buluyor diyorlar...
Maşallahayy saat 12 olmuş bnde daha erken sanıyorm yatıyorm hala.kapı çaldı bzm koca öğle yemeğine gelmş
Hadi hayırlı olsun...Slm kızlar biz doktordan geldik bebeğim 3 kg 486 gr olmuş maşaallah durumda iyi pazartesi kontrol carsamba doğum olacak Allahın izni ile spinal sezeryan olucam. Herseyin hayırlısı olsun
insan daha önce yaşamadığı için öyle bir şey ilk anda aklına gelmeyebilir tabi göbeğin düştüğüEşin pek yaratıcıymış,Zihni Sinir nerden gelmiş aklına,deneyin sonucunda kötü davranılan çocukla ilgili fikri neymiş acaba?napmayı düşünüyo eserinebenim biri kız olsa istemsiz bişekilde kesin ayrım yapardım bende oğlanları kayırarak 2 günde çok nadir zaten heralde,okudum ama bende hiç görmedim.keremin ki tam 5. Gün düşmüştü,hatta bezini açarken farketmemişim düştüğünü,bişey koptu yuvarlandı gibi oldu bi anda.ayy çocuğun bişeyini kopardım sandım,ödüm patlamıştı dokunmayada tırstımıştım.
ins canim tek temennim. Ben duzeni de gectim uykuyu da. Ozellkkle bir tanesinin ciddi gaz sorunu var. Ne yapsak bos. Onu bir duzeltebilsek gerisini onemsemeyecegim. Kiyamiyorum o oyle ikinirken aglarkenilk iki aylarımfalan geçince bir düzen oturabilir canım ya arkadaşlarım hep öyle diyor 2-3 ay sonrası o kadar sık beslenmeleri gerekmeyince düzen oturuyor diyor...
masallah cznim ya arkadasin Allahin sevgili kuluymilus. Bizimkiler oyle degil en azindan simdilik umsrim ilerde oyle olurlar. Saglik durumlari cok sukur Rabbime rutin kontroller iyi cikti. Bir sorun gozukmuyor. Rabbim hrrkesin evladini korusunyerim ben onlari saglikla mutlulukla buyusunler inş. saglik durumlari nasil canim? babalari yardim ediyo mu sana? alistin mi?
arkadasim geldi gecenlerde ikizleri var biri uyurken digeri uyandi, biri emerken digeri bekledi, biri aglarken biri sustu vs. nasil bi duzen diye dusundum Rabbim nasil yardimci oluyor kullarina.. sende nasil durumlar?
ins canim tek temennim. Ben duzeni de gectim uykuyu da. Ozellkkle bir tanesinin ciddi gaz sorunu var. Ne yapsak bos. Onu bir duzeltebilsek gerisini onemsemeyecegim. Kiyamiyorum o oyle ikinirken aglarken
masallah cznim ya arkadasin Allahin sevgili kuluymilus. Bizimkiler oyle degil en azindan simdilik umsrim ilerde oyle olurlar. Saglik durumlari cok sukur Rabbime rutin kontroller iyi cikti. Bir sorun gozukmuyor. Rabbim hrrkesin evladini korusun
Doğursun en fazla
evet kızlar sonunda hastane işleri bitti.. doppler de sonuç iyi çıktı tekrar doktorumuza gösterdik gün içinde böyle farklı sonuçlar olabiliyor bebek suyu içebiliyor dedi, cumartesi günü tekrar görelim, nst e giresin, yine benim takiplerim aynı çıkarsa haftaya bi gün verir alırız bebeği, yok sonuç iyi çıkarsa çarşamba günü tekrar muayeneye gelirsiniz o gün karar veririz ameliyat gününe dedi bilmiyorum farklı bi duygu içerisindeyimsu azalması normal canım bu haftalarda doktorum öyle dedi benim ama tabi kritik sınıra gelirse de alıyorlar. belki öyle bir durum olursa alabilirler. ama haftan iyi bebek iyi durumda bir sorun yaşamazsın bence...
maaşallah canım bi avazda kavuş inşallahSlm kızlar biz doktordan geldik bebeğim 3 kg 486 gr olmuş maşaallah durumda iyi pazartesi kontrol carsamba doğum olacak Allahın izni ile spinal sezeryan olucam. Herseyin hayırlısı olsun
öyle de güzel bakarsın ki canım... Allahın sevgili kullarıyız ki bize bu bebekleri nasip edecek inşallah, bunu nasip eden Rabbim bakacak kuvveti de verir inşallahEskilerden birkac kisi gordum. Cok sevindim. Nerelerden geldik buralara dimi sensizim89 yesilinci lizz_1702 KNTMMM . Ben hala hamile olduguma inanamiyorum. Elime aldigimda farkina varacagim buyukbir ihtimalle. Herhalde hepiniz benden cok gencsiniz. Ben 73 luyum. 42 oldum. Yas , kilo olumsuzluklarina ragmen denemelerden sonra nihayet hamile kalabildim. Allahim hepimizin bebeklerini kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. Oglum olacak , ne degisik bir duygu. Nasil bakacagiz, nasil olacak bu yasta korkmuyorda degilim hani. Ama Allahim onunda gucunu verir herhalde. Ayy fazla duygusalim bugun galiba. Neyse optum hepinizi