2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Haklısın cnm bi anlık bir düşünceyle karar verdim. kendimi denemek istedim. Bir de tüp doktorum normalde kesecekti. iki kese gördük biri gelişiyor diğeri gelişmiyor lekelerinin sebebi diğeri küçüldüğü için dedi. 2 hafta daha kullan bırak dedi. ben 5 gün önce kestim içim rahat değil tabiki Allah'tan yarın randevum var. Tüp doktorumla ilişkimiz kesildiği için başka bir doktora gidicem artık bütün detayları anlatıcam sil baştan onun belirlediği şekilde devam edicem mecburum herşeye katlanmaya bu yolda çok emek verdik. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin...

Kızlar soda zararlı değil mi hamilelikte sanki öyle bişey okumuştum. Bende midemde bazen sıkıntı yaşıyorum gazoluyor.. İyi geliyorsa sakıncası yoksa bende içerimmmmm ozamann :)

Bende yemek yemeyi çok severdim şimdi zorla yiyorum sabahları inanılmaz bulantım oluyor çıkartıyorum. İnşallah geçer bi an önce agzımın içinde garip bi tat var daha dogrusu tatsızlık... banada yeni kıyafetler lazım hamile taytlarından alıcam işe gelirken üzerine uzun gömlekler trikolar giyerim botlarla çizmelerle iyi olur. Şu pantolon kemerleri varmış o nasıl kullanılıyor acaba yada kullanışlı mı rahat edermiyiz bir fikrim yok fikri olan kullanan varsa aydınlatıversin bizi :)

Kızlar soda zararlı değil mi hamilelikte sanki öyle bişey okumuştum. Bende midemde bazen sıkıntı yaşıyorum gazoluyor.. İyi geliyorsa sakıncası yoksa bende içerimmmmm ozamann :)

canım aksine soda çok yararlı günde bir tane içmek lazımmış gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum..

Tebrikler canım Allah devamını getirsin inşallah!

Çok teşekkür ederim canımmm, hep birlikte inşallah
Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sağol canımmmm, Allah hepimize nasip etsin inşallah

Canım benim sağol Bambaşka bir şey. Çok garip tatlı kocaman bir duygu kapladı içimi onu gördüğümde. Gerçekliğini hissettim. Hep birlikte sağlıkla alalım kucağımıza inşallah canım.
Hepsini birarada görmene çok sevindim. Ben hemşireleri görememiştim sabah gittiğimde. işlemdelermiş. Dediğim gibi çok kalabalık çok yoğunlardı :) Haftaya c.tesi muayenehaneye gidicez bizde. Mehmet Hoca oraya çağırdı. Gebelik takibini ve doğumu orada konuşacağız. biraz gebelik sürecinde yapılacaklardan da bahsetti. Doktorumuza çok güveniyorum, allah hepimize hayırlı kolay doğumlar, sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin inşallah

Kizlar doktordan geldim simdi bebegimz 9 haftalik olmus cok sukur allahima hersey guzel gidio kassim 15 zeka gelisimine bakmak ucin randevu verdi birde birsey soracam kizlar crl yani bas popo uzunlugu 23.05 yaziyo bu kac cm demk doktora sormayi unuttum bnde anlamiorum yardimci olursaniz sevinirim kizlar

Hayırlı olsun cnm maşallah.. Ortalama 2cm 3 mm boyu büyüyor bebişin annesi

kızlar birazdan dr a gidcem tekrar... önemli bişeyi atlamışım ben. son gittiğimde tüp bebek dr um kese altında hafif bi kanama var ama hiç önemli bişe değil sakın korkma telaş yapma lekelenme tarzı kanaman olur demişti. ve daha öncesinde de bizde kan uyuşmazlığı var eşimle dr a bunu soylediğimde 24. hafta normalde kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır ama kanaman olursa hemen yapılır demişti. şimdi bu lekelenme tarzı kanama olduğunda kan uyuşmazlığı iğnesi yapılcak mı bunu sormayı unutmuşum. bebişin kalp atışları aklımı başımdan almış.. burdan devam edeceğim dr da aksi gibi askere gidecekmiş. o yuzden ona hiç başlamıycam. annemin çalıştığı hastanede bi kadın doğumcuya gidcem mecburen... hem belki duyarım kalp atışlarını..gördük nasılsa ama duysak da fena olmaz demi ben hep demiştim ben bi gün çocuk sahibi olursam çok görgüsüz bi anne olurum diye. şimdiden başladım neyse hakettim ben görgüsüz bi anne olmayı 8 yılın birikimi var sonuçta

23 mm yani 2,3 cm canim.

2buçuk santime yakın olmuş annesi.. Allah esirgesin yavrularımızı..

Yok CNN Tek kese. 'de benim bir an geldi bitti leke progesran iğne gemde hapını içiyorum ben de transferden bu yana iğne oluyorum alıştım artık 10 gündürde hap eklendi

Maşallah canım inşallah kalp atışını da duyacaksınız :)

Canım merhaba...
Kanaman olursa hemen iğne yapılacak..Ve 72 saat içinde yapılması gerekiyor diye biliyorum. En azından düşük ve doğumda 72 saat diyor. Kanamada da aynıdır. sanırım. 24. haftayı beklemeyecksinn.. Kan uyuşmazlığı bizde de var. Bir sonraki gidişimde ict bakacaklar. Yani benim kanımda antikor var mı yok mu diye? Eğer yoksa iğne olacağım. Benim de kafama baya takılıyorrr. Allah kuzucuklarımızı korusunn...

Canım alt taraftaki sorun günlük ped den kaynaklanıyor olabilir. Bana hemşire pedleri içerisinde sentetik madde olduğu için tavsiye etmiyoruz demişti. Pamuklu bez ya da gazlı bez kullanabilirsin demişti. Sende dene bence ve sık sık değiştir. Bu arda bebişinin birinin cinsiyetini öğrenmişsin, hayırlı olsun

Canım gözün aydın maşallah, bebişin büyüyor

Sagol tatlim darisi basiniza insallah. Gerci saglikli olsunlar saglikla kucagimiza alalim gerisi bos ama.olsun yine de insan merak ediyor.kasinti ile ilgili doktoru aradim zalain krem onerdi.baska ihtiyaci olan olursa diye yazacakt8m simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…