• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gercekten ne diyecegimi bilemedim. Cok uzuldum acini paylasiyorum. Kanaman filan mi oldu ki kendi kendine nasil olur
ikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadı

ikiz di biri boş çıktı 10 gün önce kanama olmuştu bi hafta önce kalp atışı almıştık dün bakıldı ölmüş 10 gündür kanama falan olmadı bende düzeldi diye seviniyorum. Nasip olmadı
Canım çok üzüldüm sabır diliyorum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin ne diyelim. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Dualarım seninle...

Uzulme nolur bu haftalardaki dusuklerde sen de bilirsin genelde kromozom bozukluklarindan oluyor. Ne yapsan faydasi olmuyor. Kendini yipratma hayirlisi boyleymis de lutfen

Sebepp neymis cnm doktor birsey soylemedi mi gelisim mi yok kesede kanama mi warr hic mi birsey demedi

Kızlar herkese günaydın ben artık eskisi gibi çok takip edemiyorum bulantı ve kusmalardan dolayı... yaklaşık 5 kilo verdim pazar günü bile serum alıyordum kusmalarım çok şiddetli ve uzun süreli olduğu için üstüne birde baş ağrısı eklendi hem de öyle böyle deil ikisi bir arada olunca artık dayanamıyorum kusma ve baş ağrısı... anne olmak öyle pek de kolay deilmiş yaşayınca anlıyosun işle birlikte çok daha zorlanıyorum her gün iki kere iğne vuruluyorum yetmiyo serum takviyesi 16.haftayı umutla bekliyorum o haftada doktorum %95 azalıcak demişti bakalım kusunca mutlu olamıyorum tabi bu durumdan bebitom da etkileniyo ama napim elimde deil acı çekiyorum çünkü düşük tehdidim vardı ama çok şükür artık normal hayatıma döndüm o tehlike ortadan kalktı ikili tarama testi yaptıran var mı bilmiyorum ama ben yaptırdım temiz çıktı o yüzden 3 lü testi yaptırmak istemiyorum güzel anneler size bulantısız kusmasız baş ağrısız bi hamilelik nasip etsin Allahım diyorum

:KK61: kızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın:KK61::KK61::KK61:

Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun. Allah sabır versin. :KK61::KK61: Sağlıkla Allah kucağımıza almayı nasip etsin diyoruz ya, demek ki hayırlısı böyleymiş canım.

canım hiç üzülme tüp bebekte ikiz gebelik zormuş zaten Rabbim böyle nasip ettiyse demek hayırlısı buymuş senin için daha çok kere anne olmayı nasip etsin sana Rabbim kendine iyi bak ben çünkü düşük tehdidi atlattım dinlen bol ve stres yapma kafana hiçbişeyi takmamaya çalış rahat ol ki bebişin sana sımsıkı tutunsun :KK66:

:KK61: kızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın:KK61::KK61::KK61:

Canım benim rabbim tekrar hamile kalmanı tez zamanda nasip etsin. Hiç birimiz yaşamak istemeyiz bu durumu ama bilemiyoruz başımıza gelir mi gelmez mi Allahın takdiri kucağımıza alana kadar hep bir korku olacak içimizde. Zor bir süreç hepimiz için ama inanıyorum ki yeniden anne olacaksın geçicek bu günler Bol bol dua et; Rabbim kalbine ferahlık versin İnşallah...

canım çok üzüldüm.zaten zor günler geçirmiştin birini kaybederek.
İnşallah kısa zamanda toparlanırsın canım.en kısa zamanda da hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip eder Allahım inş.

Tüp bebek doktorum da bu haftalarda düşük tamamen bebekten kaynaklı anomali ler yüzünden oluyor dedi Rabbinden sabır istiyorum 2 tane dondurulmuş var inşallah onları bana nasip eder
Canım üzülme demek neye yarar :( zor bir durum gerçekten. Ancak doktorun da söylemiş sağlıklı olsaydı, Allah ım yaşatmazdı bu acıyı. Ancak böyle teselli olmak lazım. Mutlaka nasip olacaktır, Allah ın izniyle ...

çok geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm gerçekten kelimelerin bitiği an ne söylesem teselli edemem seni allah başka acılar yaşatmasın

Kızlar herkese günaydın ben artık eskisi gibi çok takip edemiyorum bulantı ve kusmalardan dolayı... yaklaşık 5 kilo verdim pazar günü bile serum alıyordum kusmalarım çok şiddetli ve uzun süreli olduğu için üstüne birde baş ağrısı eklendi hem de öyle böyle deil ikisi bir arada olunca artık dayanamıyorum kusma ve baş ağrısı... anne olmak öyle pek de kolay deilmiş yaşayınca anlıyosun işle birlikte çok daha zorlanıyorum her gün iki kere iğne vuruluyorum yetmiyo serum takviyesi 16.haftayı umutla bekliyorum o haftada doktorum %95 azalıcak demişti bakalım kusunca mutlu olamıyorum tabi bu durumdan bebitom da etkileniyo ama napim elimde deil acı çekiyorum çünkü düşük tehdidim vardı ama çok şükür artık normal hayatıma döndüm o tehlike ortadan kalktı ikili tarama testi yaptıran var mı bilmiyorum ama ben yaptırdım temiz çıktı o yüzden 3 lü testi yaptırmak istemiyorum güzel anneler size bulantısız kusmasız baş ağrısız bi hamilelik nasip etsin Allahım diyorum
Az kaldı canım.. 16.haftada gerçekten azalıyor. 18. hafta bitince de bitmişti benim kusmalarım, bulantılarım. Gerçi 2 hafta şimdi sana çok uzun geliyordur ben kızıyordum bana az kaldı bak 2 hafta diyenlere. Sanki 2 hafta kusmak ne demek biliyormuş gibi diyordum içimdenn.. 2 hafta çok geliyordu toplamda 11 hafta kustum :) Çok zor bir dönem.. Ben bir ara hamilelik hiç bana göre değilmiş diye bile düşünüyordum sonra allahın gücüne gitmesinden deli gibi korkuyordum tövbeler ediyordum falann.. Psikolojim de bozulmuştu yaniii.. Çok iyi anlıyorum seni...

ne diyeceğimi bilemiyorum kalakaldım okuyunca.. üzülme diyemem acını paylaşıyorum arkadaşım allah sana sabır versin eminim cok zordur allah sana saglıklı bir bebek versin bir daha bunları yaşatmasın rabbim :KK61:

Kızlar hepinizin Dualar ını z için teşekkür ederim aminnnnnn inşallah bu Son üzüntü m olur Rabbinden hep hayırlısını istedim halime çok şükür en iyisini o bilir. Sizleri de acım lâ üzdüm kusura bakmayın

canım çok üzüldüm.. Rabbim sabrını versin.. inşallah biranönce toparlanır yeniden denersin.. bu yaşadıklarını da unutursun umarım..

Kizlar ayip olmasa birsey rica edecem sizden kucuk bir sehirde yasiyorum we crinone jeli gecen persembeden beri bulamiorum gelmesi 15: gun bulurmus ve benm bir ay daha kullanmam lazim raporum da bitti acil iki kutu lazim bana elinde olan var mi arkadaslar ucret karsiligi son care siz kaldiniz

Son düzenleme:
Back