2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

2 cm olmus canim 2cm 3 mm :)
benim de var kan uyusmazligi bayramda ben de hastaneye yattim lekelenneden. Dr. Normalde 28. Haftada yapacagiz eger bebeklerden biri duserse o zman erken yapilacak demisti ama iste lekelenme olunca biri dusecek diye yaptilar hemen kuzucumda beni birakmadi cok sukur

oyyy maaşallah maaşallah ne güzel bir haber bu böyle :):) kızımızın kardeşinin de cinsiyeti belil olsun bakalım haber bekliyoruz en kısa zamanda :):) kaç aylıkken öğrendin canım cinsiyetlerini bu arada ??

Insallah canim.surada bir ay sonra bunlari konusuyor olacagiz 8nsallah.ben 11+3 teydim ama bebisler 12+ 2 gorunuyordu

kızlar gittim dr a bugün.. ama ne yazık ki kan uyuşmazlığı hakkında sorumu soramadan dr yok oldu. devlet hastanesi malum.. kadını aradılar kaç kez ameliyathaneden hastası varmış ameliyata hazırlamışlar. kadıncaz sırf annemden dolayı saolsun sıkıştırıverdi beni araya bi baktı. kalbini dinletti yavrumun Allahım esirgesin. akıllı uslu büyüyor içimde yavrum. ağda konusunu sordum Allahtan. uyaran arkadaşlar haklıymış ağda yaptırma 1 ay daha dedi. jiletle dedi kadın direk ... ama annem ben sorarım o konuyu dedi. sanırım kanamam olursa zaten hemen acile giderim. zaten kadın doğumcu oluyo acilde her zaman. Allah korusun kuzumu. inşallah kolaylık verir zararsız atlatırız durumu.. yaşadığım ilçede gerçekten adam akıllı bi kadın doğumcu yok. biri askere gidiyo biri izne ayrılıyo.. biri kafadan çatlak biri de sanırım 70 küsür yaşında... dooru düzgün bi dr bulamıyorum napcamı şaştım artık. ve bida dr a ne zaman gitmem gerektiği hakkında ufacık bi fikrim yok

Hoşgeldin canim sende paylaşabilirsin çok iyi geliyor insana burasi herkkkes birbirinin derdini anliyor en azından...
betahcg bakmamıza bir gün kala kanama oldum tabiki çok üzüldüm bu sefer de olmadı diye buradaki aynı tecrübeyi yaşayanlar bana ümit verdi korkumu kaygımı azalttı.ayrıca ankarada tüp bebek denemek isteyen arkadaşlara doktorumu tavsiye edebilirim.özel hayatımda da bebek isteyen arkadaşlara kendim ulaşıp anlatıyorum.

Insallah canim.surada bir ay sonra bunlari konusuyor olacagiz 8nsallah.ben 11+3 teydim ama bebisler 12+ 2 gorunuyordu
o zaman benim öğrenmeme daha zaman var sanırım çaünkü geçen hafta doktora gittiğimde 5+6 haftalık görünüyor demişti.. olsun sağlıklı olsun da geç öğrenelim zaten cinsiyet hiç önemli değil aslında bizim için :):):)

Kızlar biz şu an 10+4 uz perşembe günü Dr gittim o gün tam 10 haftalikti boyu 2.83 cm dedi gelişimi yavaş dedi Dr sizce öyle mi

canim benim moralini bozma ama doktorun sanirim hakli. gerci bebekler sonradan da ciddi bir sekilde atak yapabilir. önce yavas büyüyüp sonra hizlanabilir büyümeleri. bana doktorum bir liste vermisti hafta hafta büyüklük ve kilo olarak. kendisi hazirlamis yillara dayanan tecrübe ve arastirma sonucunda. 10+4 olduguna göre bebis 11 haftalik ve normal sarlarda ortalamada 4.1 cm ve 7 gr olmasi gerekir. 10 haftalik ise 3.1 cm. yani belli ki annesi bebisin biraz agirdan aliyor. bence telaslanacak bir sey yok. gönlünü ferah tut. doktorlar zaten hep felaket habercisi gibi.

Gunaydin.tatlim listeyi bizimle paylasma sansin olur mu?hepimiz faydalanirdik

kızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın

Nasil ikiz miydi senin. Ne denir bilemedim cok uzuldum hayirlisi olsun uzme kendini. Kac haftalikti

Birtanemmm cok uzuldumm inan kii ne diyecegimi bilemiyorumm werende rabbim alanda kendini fazla uzme diyecem ama insann elinde olmazzz cok cok gecmis olsun cnm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…