- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
2 cm olmus canim 2cm 3 mm :)Kizlar doktordan geldim simdi bebegimz 9 haftalik olmus cok sukur allahima hersey guzel gidio kassim 15 zeka gelisimine bakmak ucin randevu verdi birde birsey soracam kizlar crl yani bas popo uzunlugu 23.05 yaziyo bu kac cm demk doktora sormayi unuttum bnde anlamiorum yardimci olursaniz sevinirim kizlar
benim de var kan uyusmazligi bayramda ben de hastaneye yattim lekelenneden. Dr. Normalde 28. Haftada yapacagiz eger bebeklerden biri duserse o zman erken yapilacak demisti ama iste lekelenme olunca biri dusecek diye yaptilar hemen kuzucumda beni birakmadi cok sukurkızlar birazdan dr a gidcem tekrar... önemli bişeyi atlamışım ben. son gittiğimde tüp bebek dr um kese altında hafif bi kanama var ama hiç önemli bişe değil sakın korkma telaş yapma lekelenme tarzı kanaman olur demişti. ve daha öncesinde de bizde kan uyuşmazlığı var eşimle dr a bunu soylediğimde 24. hafta normalde kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır ama kanaman olursa hemen yapılır demişti. şimdi bu lekelenme tarzı kanama olduğunda kan uyuşmazlığı iğnesi yapılcak mı bunu sormayı unutmuşum. bebişin kalp atışları aklımı başımdan almış.. burdan devam edeceğim dr da aksi gibi askere gidecekmiş. o yuzden ona hiç başlamıycam. annemin çalıştığı hastanede bi kadın doğumcuya gidcem mecburen... hem belki duyarım kalp atışlarını..gördük nasılsa ama duysak da fena olmaz demi ben hep demiştim ben bi gün çocuk sahibi olursam çok görgüsüz bi anne olurum diye. şimdiden başladım neyse hakettim ben görgüsüz bi anne olmayı 8 yılın birikimi var sonuçta
oyyy maaşallah maaşallah ne güzel bir haber bu böyle :):) kızımızın kardeşinin de cinsiyeti belil olsun bakalım haber bekliyoruz en kısa zamanda :):) kaç aylıkken öğrendin canım cinsiyetlerini bu arada ??Yaaa sizlere bir sorum birde haberim vardi. Soru progestan fitilden dolayi ne kadar gunluk ped kullansamda alt tarafta yanma ve yaralar var biraz.tatli tatli kasiniyor.benim gib olup ilac kullanan varsa kullndigi ilaci yazabilir mi lutfeeennn habere gelince doktor bir tanesi kiz dedidigerinde bir uzanti var ama simdi belli olmaz o uzantinin ne tarafa gidecegi o yuzden onu iki hafta sonra soyleyeyim dedi
Insallah canim.surada bir ay sonra bunlari konusuyor olacagiz 8nsallah.ben 11+3 teydim ama bebisler 12+ 2 gorunuyorduoyyy maaşallah maaşallah ne güzel bir haber bu böyle :):) kızımızın kardeşinin de cinsiyeti belil olsun bakalım haber bekliyoruz en kısa zamanda :):) kaç aylıkken öğrendin canım cinsiyetlerini bu arada ??
Cok sagol cnm bn hesaplamayi bilmiyomm yardimin icin tesekkur ederim cnm bnmHayırlı olsun cnm maşallah.. Ortalama 2cm 3 mm boyu büyüyor bebişin annesi
Internette 10 haftalik bebegin boyu yaklasik 3 cm diyo.bu bilgiye gore gelisimi normal bence canim.Kızlar biz şu an 10+4 uz perşembe günü Dr gittim o gün tam 10 haftalikti boyu 2.83 cm dedi gelişimi yavaş dedi Dr sizce öyle mi
betahcg bakmamıza bir gün kala kanama oldum tabiki çok üzüldüm bu sefer de olmadı diye buradaki aynı tecrübeyi yaşayanlar bana ümit verdi korkumu kaygımı azalttı.ayrıca ankarada tüp bebek denemek isteyen arkadaşlara doktorumu tavsiye edebilirim.özel hayatımda da bebek isteyen arkadaşlara kendim ulaşıp anlatıyorum.Hoşgeldin canim sende paylaşabilirsin çok iyi geliyor insana burasi herkkkes birbirinin derdini anliyor en azından...
o zaman benim öğrenmeme daha zaman var sanırım çaünkü geçen hafta doktora gittiğimde 5+6 haftalık görünüyor demişti.. olsun sağlıklı olsun da geç öğrenelim zaten cinsiyet hiç önemli değil aslında bizim için :):):)Insallah canim.surada bir ay sonra bunlari konusuyor olacagiz 8nsallah.ben 11+3 teydim ama bebisler 12+ 2 gorunuyordu
Kızlar biz şu an 10+4 uz perşembe günü Dr gittim o gün tam 10 haftalikti boyu 2.83 cm dedi gelişimi yavaş dedi Dr sizce öyle mi
Gunaydin.tatlim listeyi bizimle paylasma sansin olur mu?hepimiz faydalanirdikcanim benim moralini bozma ama doktorun sanirim hakli. gerci bebekler sonradan da ciddi bir sekilde atak yapabilir. önce yavas büyüyüp sonra hizlanabilir büyümeleri. bana doktorum bir liste vermisti hafta hafta büyüklük ve kilo olarak. kendisi hazirlamis yillara dayanan tecrübe ve arastirma sonucunda. 10+4 olduguna göre bebis 11 haftalik ve normal sarlarda ortalamada 4.1 cm ve 7 gr olmasi gerekir. 10 haftalik ise 3.1 cm. yani belli ki annesi bebisin biraz agirdan aliyor. bence telaslanacak bir sey yok. gönlünü ferah tut. doktorlar zaten hep felaket habercisi gibi.
Nasil ikiz miydi senin. Ne denir bilemedim cok uzuldum hayirlisi olsun uzme kendini. Kac haftaliktikızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
Nasil yani senin ikitaneydi ikisinindemi kalbi durmuskızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
Birtanemmm cok uzuldumm inan kii ne diyecegimi bilemiyorumm werende rabbim alanda kendini fazla uzme diyecem ama insann elinde olmazzz cok cok gecmis olsun cnm yaaakızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimindiyecemdurmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?