2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tatlim iki gun once dis dolgusu yaptirdim ben.tup bebek dr.um su asamada dis rontgeni ve uyusturucu igne zarar vermez dedi gittim.ama dis dr.um iki disine rontgen lazim ama dayanabiliyosan 9 ay dayan.rontgen zarar verebilir riske atmayalim dedi.bi tanesi bariz curuktu.igne zarar vermez dedi ve o sisimin dolgusunu yapti.senin 20 likler agriya basladiysa 9 ay bitmez sana.uyusturucu igne ve cekim :) bi git dis dr.una gorun derim.

slm kızlar bel ağrılarım başladı erken değil mi bel ağrıları için neyse herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun yüce rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Canim bende az bi is yapim hemen sirtima ve belime agrilar giriyo.10 dk is yapip 15 dk sirtustu uzaniyorum :)

Bende tüp Bebeğimi hrs de yaptırdım. Doktorum Hrs ile anlasmaliymis. Ben muaneyenehanesine gidiyorum. Çok memnun kaldım. Doğum için tabi erken belki ama Allah kısmet ederse hrs yi düşünüyorum. Sen araştırdın mi Hrs de doğum ne kadar vs.

canim bende ikili testimi yaptirdim. ssk ile anlasmali ozel bir hastanede yaptirdim 30 tl odedik. sonucu 15 gun sonra alacakmisiz.

Canım hem kan testi gem ultrasonda Ölçüm mü yaptırdın ben de bi hastane buldum sgk anlaşmalı ultrasonda ölçüm muayene şeklinde olucak 35 tl,, kan testi 60 tl vericem ben sen hangi hastanede yaptırdın canım

Valla cnm özel sağlık sigortam var o yüzden çok ne kadar kısmına daha girmedim ama hamilelik sonrası paket olarak 7000 tl gibi bir rakam vermişler bir tanıdığıma... 2000 tetkikler tutsa heralde 5000 doğumdur diye düşünüyorum...

B Bende 2012 aralikta gitmistim hrs cok iyi hastane ama benim dr um disardan anlasmali oldugundan yumurta toplama transfer orda oldu sadece sonra bidaha gitmedim dr dan memnun kalmadigim icin

ewt canm hem ultrasyon hem de kan testi sonuc 15 gun sonra. canm ben memlekette yaptirdm.

Herkese günaydın :) Dün kontrolüm vardı. İki minik kese, iki minik kalp atışı gördük eşimle ve çoook heyecanlıydı. 15 gün sonra kontrolüm var. Heyecan devam ediyor :)
Canım maşallah Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin

Canım maşallah Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
İnşallah güzelim, sana da her isteyene de nasip etsin sağlıkla kucağına almayı. Bir mi iki mi hiç düşünmedik. Doktor iki transfer dedi ve ikisi de tuttu. Kısmet işte... Hem korkuyor hem heyecanlanıyorum :) Senin nasıldı?

Kızlar benim canım hep acı ve ekşi çekiyor sizde durumlar nasıl ?
Ye eksiyi dogur ayseyi derlergaliba kiz geliyooo.benim canim tuzlu cekiyor.tatli tamam eksi tamamda tuzlu ne bilmiyorum.annem seninkiler ikiz oldugundan kafan karisiyo diyooo

Ye eksiyi dogur ayseyi derlergaliba kiz geliyooo.benim canim tuzlu cekiyor.tatli tamam eksi tamamda tuzlu ne bilmiyorum.annem seninkiler ikiz oldugundan kafan karisiyo diyooo
Ben ekşiyi yiyip hakkıyı çıkaracak olanlardanımmm :) Hamileliğimin başından beri hiç tatlı yemedim ve oğluş bekliyorumm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…