2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar aranıza dahil olsam mı acaba??perşembe günü test günümdü ve 208.4 çıktı..bugün kontrol vardı..rabbime şükürler olsun katlanmış ve 421.5 olmuş..daha önceden iki düşüğüm olduğu için korkuyorum..İnşallah bukez hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur..Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim tek canım bebek göründü kalp atışı çarşamba günü
Ben ekşiyi yiyip hakkıyı çıkaracak olanlardanımmm :) Hamileliğimin başından beri hiç tatlı yemedim ve oğluş bekliyorumm....
Sağlıklı olsun hayırlısı artık

Hayırlı olsun, inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebeğini :) Daha öncekilerin sebebi belirlendi mi, düşük engelleyici ilaç ne kullanıyorsun?

Lekeler bitti şükür gerçi bu seferde idrar yolu enfeksiyonun var dedi ilaç vermedi doktor bol su iç dedi az sarı lekeler var bukelamun gibiyim maşallah ama morelim yerine geldi kızlar hep kaygı hep kaygı kuzumun kalp sesini yine duydum gittiğiniz her doktora tüp olduğunu söyleyin daha özen gösteriyorlar kızlar hani şöyle bir inanış var 7 8 9 haftalarda ultrasonda bebek kesenin sağındaysa kız solunda ise erkek :) sizde ne tarafta ?

Herkese günaydın :) Dün kontrolüm vardı. İki minik kese, iki minik kalp atışı gördük eşimle ve çoook heyecanlıydı. 15 gün sonra kontrolüm var. Heyecan devam ediyor :)
Canım merhaba sana ve iki minik keseye :) Tebrik ediyorum canı gönülden,ALLAH tamamına erdirip sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.Öpüyorum

Ne tatlı ne ekşi canım bir şey çekmiyor ...Allaha şükür bulantım da yok. Arada baş dönmesi, halsizlik, uyku hali filan...
Benim canım birşey çekmediği gibi öğlen yemek yemek gelmiyor aklıma sadece su içiyorum.Akşamda bir tabak yemek ve çorba.hiç birşey istemiyor canım.ne mide bulantısı var nede benzer belirti sadece ögle uyku bastırıyor,bir de çabuk yoruluyorum.hayırlısı olsun

Canım merhaba sana ve iki minik keseye :) Tebrik ediyorum canı gönülden,ALLAH tamamına erdirip sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.Öpüyorum
İnşallah güzelim, sağlıkla büyüsün minişlerimiz :) Senin kontrolün ne zamandı? İnsan hep bir sonraki noktayı hedefliyor di mi :)
Ha bir de öğlen yemeyi unutuyorum yazmışsın, bebiş için yersin , unutmazsın annesi

Merhaba tatlı annisler. Galiba ben de araniza transfer oluyorum. Dün transferimin 10. Günü bhcg degerim 304 çıktı. Merkezi aradım 10 gün sonra kese görmeye çağırdılar. Testi tekrarlamama gerek olmadığını, degerim in çok iyi olduğunu söylediler. Önemli olan katlaması değil mi? Sizce yarın tekrar yaptirsam mi testi

Tebrik ederim sonucun süper çıkmış ama bence yine de p.tesi tekrarla testi içine sinsin. Bi zararı yok sonuçta. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…