İnşallah kucağına alırsın sağlıkla, ne güzel heyecan değil mi
Benim tek canım bebek göründü kalp atışı çarşamba günüİnşallah güzelim, sana da her isteyene de nasip etsin sağlıkla kucağına almayı. Bir mi iki mi hiç düşünmedik. Doktor iki transfer dedi ve ikisi de tuttu. Kısmet işte... Hem korkuyor hem heyecanlanıyorum :) Senin nasıldı?
Sağlıklı olsun hayırlısı artıkBen ekşiyi yiyip hakkıyı çıkaracak olanlardanımmm :) Hamileliğimin başından beri hiç tatlı yemedim ve oğluş bekliyorumm....
Hayırlı olsun, inşallah kucağına sağlıkla alırsın bebeğini :) Daha öncekilerin sebebi belirlendi mi, düşük engelleyici ilaç ne kullanıyorsun?Kızlar aranıza dahil olsam mı acaba??perşembe günü test günümdü ve 208.4 çıktı..bugün kontrol vardı..rabbime şükürler olsun katlanmış ve 421.5 olmuş..daha önceden iki düşüğüm olduğu için korkuyorum..İnşallah bukez hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur..Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Hmmm valla çiğ köfte yedim yaaa hiç tatlı istemiyorum :)Ben ekşiyi yiyip hakkıyı çıkaracak olanlardanımmm :) Hamileliğimin başından beri hiç tatlı yemedim ve oğluş bekliyorumm....
Bende çiğköfte yedim etsiz olandan :) bir tek onu isteyerek yedim herşey kokuyor burnumaHmmm valla çiğ köfte yedim yaaa hiç tatlı istemiyorum :)
:) benim birde dişlerim ağrıyor yaaa benim solda keseBende çiğköfte yedim etsiz olandan :) bir tek onu isteyerek yedim herşey kokuyor burnuma
inşallah çabuk geçer, diş ağrın. Benimkiler ne tarafta bilmiyorum ki :) Biri kız biri erkek diyorum sürekli :):) benim birde dişlerim ağrıyor yaaa benim solda kese
Inşallah canım ... Sağlıklı olsun da fark etmez :)inşallah çabuk geçer, diş ağrın. Benimkiler ne tarafta bilmiyorum ki :) Biri kız biri erkek diyorum sürekli :)
Benimde öyleydi taaki 5 gun onceye kadar şimdi cikaramasamda midem cookk fenasNe tatlı ne ekşi canım bir şey çekmiyor ...Allaha şükür bulantım da yok. Arada baş dönmesi, halsizlik, uyku hali filan...
Canım merhaba sana ve iki minik keseye :) Tebrik ediyorum canı gönüldenHerkese günaydın :) Dün kontrolüm vardı. İki minik kese, iki minik kalp atışı gördük eşimle ve çoook heyecanlıydı. 15 gün sonra kontrolüm var. Heyecan devam ediyor :)
Benim canım birşey çekmediği gibi öğlen yemek yemek gelmiyor aklıma sadece su içiyorum.Akşamda bir tabak yemek ve çorba.hiç birşey istemiyor canım.ne mide bulantısı var nede benzer belirti sadece ögle uyku bastırıyor,bir de çabuk yoruluyorum.hayırlısı olsunNe tatlı ne ekşi canım bir şey çekmiyor ...Allaha şükür bulantım da yok. Arada baş dönmesi, halsizlik, uyku hali filan...
İnşallah güzelim, sağlıkla büyüsün minişlerimiz :) Senin kontrolün ne zamandı? İnsan hep bir sonraki noktayı hedefliyor di mi :)Canım merhaba sana ve iki minik keseye :) Tebrik ediyorum canı gönülden,ALLAH tamamına erdirip sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.Öpüyorum
uz Tuzlu istiyorsan biri kiz biri erkek benim oyleydi tatlii hic istememisti benim canimYe eksiyi dogur ayseyi derlergaliba kiz geliyooo.benim canim tuzlu cekiyor.tatli tamam eksi tamamda tuzlu ne bilmiyorum.annem seninkiler ikiz oldugundan kafan karisiyo diyooo
Merhaba tatlı annisler.Galiba ben de araniza transfer oluyorum. Dün transferimin 10. Günü bhcg degerim 304 çıktı. Merkezi aradım 10 gün sonra kese görmeye çağırdılar. Testi tekrarlamama gerek olmadığını, degerim in çok iyi olduğunu söylediler. Önemli olan katlaması değil mi? Sizce yarın tekrar yaptirsam mi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?