Endiselenme cnm bazen cok hareketli oluyorlar bazen de durtuyosun durtuyosun inat yapar gibiii hiic kipirdamiyorlar.... Ben ankaradayim hrs hastanesine gidiyorum. Herseyim orda yapildi benim... Evdeysen bol bol dinlenn ben birtek bunu yapamamistim, doktorum birebir baglantili dinlenmekle demisti.... Gececekkk merak etmee.. Kusmanin bebege hic bir zarari yok hiicc merak etme...Canım benim zor günlerimdeyim hamileliğimin artık midemde ağrı ve acı hissediyorum günde iki kez dramamine vuruluyorum onla kusmalarım kesiliyor en azından ama o da belli bi yere kadar dün kontrolüm vardı doktorum ense kalınlığını ölçmeye çalıştı yalnız bebeğim hareket etmedi çok dürttük azıcık hareketlendi biraz kaygılandım açıkcası acaba bulantı ve kusmalardan mı etkilendi iğne vuruldum ondan dolayı mı dedim doktorum yok bazen hareket etmeyebilirler dedi her an hareket edicekler diye bi kural yok dedi ama ne bilim işte bu hafta biraz beslenmeye başladım ama kusmalardan artık Gözlerimi açamamak inşallah tez zamanda geçer Allah sabrını versin inşallah progestanı bıraktık artık belki biraz daha rahatlarım şimdi ikili test yaptırmam gerekiyor sen nerde nasıl yaptırmıştın ??
Yok canim benden hic bise istemedi ya. Senden ne istedi ki.
Tatlim benimde olmustu.sukur gecti.endiselenme lutfen.doktorum rahmin spiralli bor yapisi oldugunu.bu nedenle kucucuk bi kanaman bile olsa lekesinin gunlerce gelebilecegini soyledi.simdide rahmin icinde kanama gorunuyor ama disari cikmiyor.dr.keselerin etrafi guzel.dusuk riskin var ama hem progestan hem proluton kullaniyosun dua etmekten baska yapilacak bisey yok dedi.saglikla kucagima alabileceksem rabbim onu bana verecektir.sende buna inan.kesenin etrafinda kanama var mi[/QUOBugün gittim hayır kesenin etrafında bişi yok idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama
Endiselenme cnm bazen cok hareketli oluyorlar bazen de durtuyosun durtuyosun inat yapar gibiii hiic kipirdamiyorlar.... Ben ankaradayim hrs hastanesine gidiyorum. Herseyim orda yapildi benim... Evdeysen bol bol dinlenn ben birtek bunu yapamamistim, doktorum birebir baglantili dinlenmekle demisti.... Gececekkk merak etmee.. Kusmanin bebege hic bir zarari yok hiicc merak etme...
Hrs hastanesinden yaptırdım ben. Tüp bebek de orada yapıldı, doktorum da hala tüp bebek doktorum, bütün tetkiklerim de orada yapılıyor. Sen hangi şehirdesin?? Hrs hastanesi de kanları düzen laboratuvarına göndermiş ama raporlar oradan geldi.. Tabi ultrasound raporunu kendi doktorum yazdı.. Kanlar bir tek düzene gitmiş..canım teşekkür ederim ya bişey sorucam ikili testini nerde yaptırdın kafam çok karıştı
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bugun tansfer olalı 5.günüm 2.denemem inşallah tutunurlar bebişlerimm hiç bir belirti de yok
amin inş kucagınada alırsınbenim kese lerin ikiside görünüyor ama birinde bebek göremedik ama üzülmedim tek de olsa anne olmak çok istiyorum rabbim onu bağışlasın bana
canim bende ikili testimi yaptirdim. ssk ile anlasmali ozel bir hastanede yaptirdim 30 tl odedik. sonucu 15 gun sonra alacakmisiz.ya kızlar bişey sorucam sizlere ikili testinizi nerede yaptırdınız?? doktorum benden hem kan testini hem de ultrasondaki ölçümü istedi nereleri önerebilirsiniz?? ben şimdi herhangi bi devlet hast.randevu alıp gitsem orada ultrasonda ölçüm yapıyorlar mı?? ay kafam allak bullak oldu ultrasondaki ölçüme sadece perinatoloji uzmanları bakıyormuş n'apmam gerek anlamadım ben ya!!!!
sonuc ins iyi gelir cok tedirginim.canim bende ikili testimi yaptirdim. ssk ile anlasmali ozel bir hastanede yaptirdim 30 tl odedik. sonucu 15 gun sonra alacakmisiz.
amin cnm inşallah tutunurlar bebişlerimm cok istiyorumcanım hayırlı olsun inş tutunmustur bende 2.denememi yaptırmak istiyorum ama ceasaret edemiyorum.sen nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?