- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaar bugun mide bulantisi icin tuzu kesfettim ayvayi tuzlayip yiyorum yada sade tuz ysliyorum:)sabaha nazaran daha iyim sukur:)cumartesi randovum var ikili tarama testi yapilcak benimkisi ikiz bulantim ve mide eskimesi cok iki gundur sizlerdede varmi
sagol canm amin.. rabbim sanadanasip etsin :) özel gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdımgebeliğin hayırlı olsun inş benimde ikinci denememde şansım yaver gider.nerde denedin
Bende dun gittim bendede aynisi oldu ama dr.ultrason cihazindan kaynaklaniyor yada keseler ust uste olduğu icin gorulemeyebilir dedi.Merhaba kızlar bugün doktora gittim keseler den birinde bebek var kalp atışı da var ama diğerinde görülmedi. Bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun inşallah.
Bu arada benimde ikiz ama benim5 6 gun oldu cikaramiyorum ama midem hep havadaKizlaar bugun mide bulantisi icin tuzu kesfettim ayvayi tuzlayip yiyorum yada sade tuz ysliyorum:)sabaha nazaran daha iyim sukur:)
canmm saglıkla sıhhatle kucagına al... olsun da birtane olsun sagliklı hayırlısı olsun :)Merhaba kızlar bugün doktora gittim keseler den birinde bebek var kalp atışı da var ama diğerinde görülmedi. Bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun inşallah.
Eeee neden moralin bozuk?? İki embriyo transfer edilmiş, hiç bu noktaya gelemeyenler var. Yumurta veya sperm bulunmayan veya embriyo gelişmeyen... Canım bunları düşün, moralini yüksek tut, umut et ve dua et bol bol.. Ben de hiç bir şey hissetmemiştim ama sonuç iyi oldu. Darısı başına olsun, inşallah güzel haberlerini alırız :) Güzelim burada umudumuzu yüksek tutarız :)Selam kızlar benim transfer olalı 5.günüm 2tane transfer edildi .. 2.denemem inşallah tutunurlar bebişlerimm hiç bir belirti yok
benim kese lerin ikiside görünüyor ama birinde bebek göremedik ama üzülmedim tek de olsa anne olmak çok istiyorum rabbim onu bağışlasın banaBende dun gittim bendede aynisi oldu ama dr.ultrason cihazindan kaynaklaniyor yada keseler ust uste olduğu icin gorulemeyebilir dedi.
Amiinn canim keselerin ikisini bizde gorduk seninki gibi bebegi goremedik 15 gun sonra tekrar gidicez d3digin gibi sag salim olsun tek cift fark etmezbenim kese lerin ikiside görünüyor ama birinde bebek göremedik ama üzülmedim tek de olsa anne olmak çok istiyorum rabbim onu bağışlasın bana
Yok canim benden hic bise istemedi ya. Senden ne istedi ki.Maşallah canım maşallah. AMİN diyorum dualarına. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Evet seninle aynı gidiyoruz Şimdi 10 gün daha bekliycez. Doktor benden bugün bir sürü tahlil istedi, onlarıda verdik. senden de istedimi canım?
Ins tutunurlar canim allah yardimciniz olsunSelam kızlar bende aranıza yeni katıldım bugun tansfer olalı 5.günüm 2.denemem inşallah tutunurlar bebişlerimm hiç bir belirti de yok
Eeee neden moralin bozuk?? İki embriyo transfer edilmiş, hiç bu noktaya gelemeyenler var. Yumurta veya sperm bulunmayan veya embriyo gelişmeyen... Canım bunları düşün, moralini yüksek tut, umut et ve dua et bol bol.. Ben de hiç bir şey hissetmemiştim ama sonuç iyi oldu. Darısı başına olsun, inşallah güzel haberlerini alırız :) Güzelim burada umudumuzu yüksek tutarız :)
Tatlim benimde olmustu.sukur gecti.endiselenme lutfen.doktorum rahmin spiralli bor yapisi oldugunu.bu nedenle kucucuk bi kanaman bile olsa lekesinin gunlerce gelebilecegini soyledi.simdide rahmin icinde kanama gorunuyor ama disari cikmiyor.dr.keselerin etrafi guzel.dusuk riskin var ama hem progestan hem proluton kullaniyosun dua etmekten baska yapilacak bisey yok dedi.saglikla kucagima alabileceksem rabbim onu bana verecektir.sende buna inan.kesenin etrafinda kanama var miHERGÜN SABAH LEKELERLE UYANMAYA ALIŞTIM GALİBA GÜN İÇİNDEDE AZ AZ DEVAM EDİYOR YAŞAYAN VARMI BU DURUMU... Yarın yine gidiyorum doktora KIZLAR duaya ihtiyacım var
Canım serum yemedim ama 19. haftama kadar her an mide bulantısı ile yaşadım. İlaç aldığım halde sürekli kustum. 18. haftama kadar sadece 1 kilo aldım. Artık hiç bitmeyecekmiş gibi gelmişti kiii bebeğimin ilk tırmalamalarını hisseder hissetmez ne bulantı kaldı ne kusma.. Bu kadar uzun süre kusunca bir süre de mide yanması devam etti ama o da 1 hafta 10 gün için geçti.. Arada sırada tabi hala yanma oluyor.. Bulantı ve kusma bana göre hamileliğin en zor yanıı.. Ben bir de çalışıyordum o kadar zorlandım kii.. Malesef internette yazanları yapınca azalacak veya geçecek kadar da basit yaşamadım... Ne yapsam kar etmedii... Zofran alıyordum onunla en azından su ve ilaçlarımı içmeye çalışıyodumm ama yine de midem hep havadaydıı... Serum için de doktorum vucudunu susuz bırakırsan mecburen takıcaz demişti. Ama ben su içemesem bile ayran iyi geliyordu, ayranla sıvı ihtiyacımı karşılamaya çalışıyodum. Günde 1 tane bol limonlu soda içiyordumm.. O da mideyi rahatlatıyordu.. Bu şekilde serum yemeden atlattım... 12.haftandaymışsın.. Çoğunluk 14.haftada azalıp, 16.haftada bittiğini söylüyor. İnşallah senin de öyle olur. Benim biraz daha uzun sürdüü... Ama geçiyor ve geçince rahat bir döneme giriyorsunn.. Bir de miden bulanıyor demek ki bebiş iyi :) Ben hep öyle diyordumm... Bunları düşün... Geçecekkk...