• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım benim zor günlerimdeyim hamileliğimin artık midemde ağrı ve acı hissediyorum günde iki kez dramamine vuruluyorum onla kusmalarım kesiliyor en azından ama o da belli bi yere kadar dün kontrolüm vardı doktorum ense kalınlığını ölçmeye çalıştı yalnız bebeğim hareket etmedi çok dürttük azıcık hareketlendi biraz kaygılandım açıkcası acaba bulantı ve kusmalardan mı etkilendi iğne vuruldum ondan dolayı mı dedim doktorum yok bazen hareket etmeyebilirler dedi her an hareket edicekler diye bi kural yok dedi ama ne bilim işte bu hafta biraz beslenmeye başladım ama kusmalardan artık Gözlerimi açamamak inşallah tez zamanda geçer Allah sabrını versin inşallah progestanı bıraktık artık belki biraz daha rahatlarım şimdi ikili test yaptırmam gerekiyor sen nerde nasıl yaptırmıştın ??
Endiselenme cnm bazen cok hareketli oluyorlar bazen de durtuyosun durtuyosun inat yapar gibiii hiic kipirdamiyorlar.... Ben ankaradayim hrs hastanesine gidiyorum. Herseyim orda yapildi benim... Evdeysen bol bol dinlenn ben birtek bunu yapamamistim, doktorum birebir baglantili dinlenmekle demisti.... Gececekkk merak etmee.. Kusmanin bebege hic bir zarari yok hiicc merak etme...

kızlar günaydın.. günlerdir hiç tadım tuzum yok.. diş ve baş ağrısı çekiyorum çok kötü. ilaç da alamıyorum :KK43:. 20 lik dişler çok fena benim:KK12:aslında tedaviye başladığım sıralar halledeyim bunları diyordum dişçi korkumdan kaldı öyle bugün yarın derken. şimdi de ceremesini çekiyorum fazlasıyla. birde iki gündür midemin sıvısı ağzıma geliyo özellikle karnım açken. Allah yardımcımız olsun. ama hep diyorum bebişime bişe olmasın da razıyım ben sıkıntılı bi 9 aya :KK68:

Hayirli cumalar guzel anne adaylari. Bizim bugun doktor kontrolumuz var hayirlisiyla. Ben her hafta doktora gidiyorum:KK76:14.hafta bitsin 15 gunde bir olacakmis.bu kadar ultrasonun zarari olur mu sizce.birde benin mide yanmalarima ozellikle agzim8n icindeki aci suya ayva cok iyi geldi.sabah ise gelirken bir ayvayi dogruyorum biraz karariyor ama olsun.gunboyu midem yandikca yiyorum.hem bebis gamzeli olurmus:KK30:

Bugu
Tatlim benimde olmustu.sukur gecti.endiselenme lutfen.doktorum rahmin spiralli bor yapisi oldugunu.bu nedenle kucucuk bi kanaman bile olsa lekesinin gunlerce gelebilecegini soyledi.simdide rahmin icinde kanama gorunuyor ama disari cikmiyor.dr.keselerin etrafi guzel.dusuk riskin var ama hem progestan hem proluton kullaniyosun dua etmekten baska yapilacak bisey yok dedi.saglikla kucagima alabileceksem rabbim onu bana verecektir.sende buna inan.kesenin etrafinda kanama var mi[/QUOBugün gittim hayır kesenin etrafında bişi yok idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama

Endiselenme cnm bazen cok hareketli oluyorlar bazen de durtuyosun durtuyosun inat yapar gibiii hiic kipirdamiyorlar.... Ben ankaradayim hrs hastanesine gidiyorum. Herseyim orda yapildi benim... Evdeysen bol bol dinlenn ben birtek bunu yapamamistim, doktorum birebir baglantili dinlenmekle demisti.... Gececekkk merak etmee.. Kusmanin bebege hic bir zarari yok hiicc merak etme...

canım teşekkür ederim ya bişey sorucam ikili testini nerde yaptırdın kafam çok karıştı

ya kızlar bişey sorucam sizlere ikili testinizi nerede yaptırdınız?? doktorum benden hem kan testini hem de ultrasondaki ölçümü istedi nereleri önerebilirsiniz?? ben şimdi herhangi bi devlet hast.randevu alıp gitsem orada ultrasonda ölçüm yapıyorlar mı?? ay kafam allak bullak oldu ultrasondaki ölçüme sadece perinatoloji uzmanları bakıyormuş n'apmam gerek anlamadım ben ya!!!!

tatlım doktorun bir yere yönlendirmedi mi? kendisinin bağlı olduğu hastane neresiyse o git canım. Ama herhangibir kadındoğum hast gitsen de yaparlar bence..
bebişinle saglıklı günler dilerim..

canım teşekkür ederim ya bişey sorucam ikili testini nerde yaptırdın kafam çok karıştı
Hrs hastanesinden yaptırdım ben. Tüp bebek de orada yapıldı, doktorum da hala tüp bebek doktorum, bütün tetkiklerim de orada yapılıyor. Sen hangi şehirdesin?? Hrs hastanesi de kanları düzen laboratuvarına göndermiş ama raporlar oradan geldi.. Tabi ultrasound raporunu kendi doktorum yazdı.. Kanlar bir tek düzene gitmiş..

canım istanbuldayım bi hastane buldum özelde yaptırıcam canım normalde bu ultrasonda ölçümleri perinatoloji uzmanları yapıyormuş o demek yine kadın doğum uzmanı dalında ama yüksek riskli gebelik uzmanı anlamına geliyor yani bu ölçümler için özel dalda kendini yetiştirmiş doktor oluyormuş ancak onlar bu ölçümleri başarılı yapıyorlarmış benim doktorum da ölçüm yaptı ama ne diyolar sadece nt ye baktı ona da normal dedi bilemedim ki şimdi yani kadın doğum uzmanının bakacağı şey değilmiş araştırıyorum hala ... ???

ya kızlar bişey sorucam sizlere ikili testinizi nerede yaptırdınız?? doktorum benden hem kan testini hem de ultrasondaki ölçümü istedi nereleri önerebilirsiniz?? ben şimdi herhangi bi devlet hast.randevu alıp gitsem orada ultrasonda ölçüm yapıyorlar mı?? ay kafam allak bullak oldu ultrasondaki ölçüme sadece perinatoloji uzmanları bakıyormuş n'apmam gerek anlamadım ben ya!!!!
canim bende ikili testimi yaptirdim. ssk ile anlasmali ozel bir hastanede yaptirdim 30 tl odedik. sonucu 15 gun sonra alacakmisiz.

Back