• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlaar hastaneden geldik iki kese gorundu:)birinin kalp atisini gorduk digerini goremedik doktor benim aletim gostermiyor olabilir dedi.ıvf unitesi olan bi hastane degildi diger hast.randevu bulamayinca meragimizi gidermek icin buraya gittik sonuc guzel rabbim sonunu hayretsin inşallah

Maşallah :nazar::nazar::nazar: gözün aydın canım. Allah kuzularını kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK28:

Kızlar sizin dönemdeken aman gecermi bu aylar derdim görürmüyüm 28 30 haftaları derdim şimdi ise bu haftaların içindeyim ben hiç birşey yapmadan geçirdim hamileligimi hala ayniyim 5ay annemde kaldım 1ay evde suan yine annemdeyim ne güzel güzel bir hamilelik giydim ne rahat rahat dışarıya çıkıp gezdim doguma 2 ay kalsa bile bebeğimin bir patigi bile yok tadını çıkarın eve benim gibi kendinizi mahkum etmeyin yorumlayın ama en azından gönlünüzce alış veriş yapın bende bu aya kadar bir hamile halime resmim bile yok neden bukadar durgunum bilmiyorum

Kizlaar hastaneden geldik iki kese gorundu:)birinin kalp atisini gorduk digerini goremedik doktor benim aletim gostermiyor olabilir dedi.ıvf unitesi olan bi hastane degildi diger hast.randevu bulamayinca meragimizi gidermek icin buraya gittik sonuc guzel rabbim sonunu hayretsin inşallah
maşallah canm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :):nazar::nazar::nazar:

Guzel bir perSembe gunune gunaydin guzel annisler
NaSilsiniz :KK68:
Bebiminin arkadaslarida inSallah iyidir saglikla buyusunler masallah onlara:nazar:
KiSlar zaman zaman sizlerinde korkulari oluor mu
Hani kalbinden sagligindan oturu mesela tuhaf ruyalar goruormusunuz
Randevumuz ayda bir oldugu icin ister istemez ay ortasina geldigimizde endise basLioo_O
Allahim hepimizin evlatlaRini saglikla kucagimiza almayi nasip etSin insallah

Guzel bir perSembe gunune gunaydin guzel annisler
NaSilsiniz :KK68:
Bebiminin arkadaslarida inSallah iyidir saglikla buyusunler masallah onlara:nazar:
KiSlar zaman zaman sizlerinde korkulari oluor mu
Hani kalbinden sagligindan oturu mesela tuhaf ruyalar goruormusunuz
Randevumuz ayda bir oldugu icin ister istemez ay ortasina geldigimizde endise basLioo_O
Allahim hepimizin evlatlaRini saglikla kucagimiza almayi nasip etSin insallah
Ah canım o korkular hep oluyor hep... Hissetseydim diye kaygılar başlayor niye hala hareket etmedi diye... o küçük pıt pıt hareketleriyle dünyalar senin oluyor. Ama bu defada hareketlerini bi kere hissetmeye başlayıncada hergün bekliyorsun bugün niye hareket etmedi dün bu saatte etmişti çikolatalar vs :) eşim uyuyordur rahat bırak şu çocuğu diyo hep bana :) ama kaygımı anlatamıyorum işte konuşuyorum oğlumla nolur annecim diyorum korkutma beni küçük pıt pıtlarıyla cvp veriyor bana denedim bunu. Yani canım kısacası o kaygılar rüyalar hiç bitmiyor. Dualarla rahatlıyor insan en güzeli . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah hepimizin meleklerini :)

:nazar::nazar::nazar::KK76:herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıkla :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46:bebeklerimize kavusuruz

gebeliğin hayırlı olsun inş benimde ikinci denememde şansım yaver gider.nerde denedin

Ah canım o korkular hep oluyor hep... Hissetseydim diye kaygılar başlayor niye hala hareket etmedi diye... o küçük pıt pıt hareketleriyle dünyalar senin oluyor. Ama bu defada hareketlerini bi kere hissetmeye başlayıncada hergün bekliyorsun bugün niye hareket etmedi dün bu saatte etmişti çikolatalar vs :) eşim uyuyordur rahat bırak şu çocuğu diyo hep bana :) ama kaygımı anlatamıyorum işte konuşuyorum oğlumla nolur annecim diyorum korkutma beni küçük pıt pıtlarıyla cvp veriyor bana denedim bunu. Yani canım kısacası o kaygılar rüyalar hiç bitmiyor. Dualarla rahatlıyor insan en güzeli . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah hepimizin meleklerini :)
sen böyle yazınca aklıma geldi.
benim oğlum hergün sabah ezanıyla birlikte hareketlenirdi.içerden ayağını bi ittirirdi ben uyanırdım.
ço değişik bir his gerçekten.böyle gerinir gibi hareketler yapardı.tabi biraz daha büyüktü seninkinden:))
her sabah beklerdim hareketlenmesini ben de.
korkulara gelince ilkinde yaşamadığım tüm endişeleri korkuları yaşıyorum ben.
ikiz olmasının da etkisiyle endişelerim tavan yapmış durumda.
dertleşecek kimsem de yok yakınımda.anlatamıyorum da kimseye.
Allaha emanetler artık.Sağl salim sıhhatle doğmalarını niyaz etmekten başka elden bişey gelmiyor.
günaydınnn kızlar nasılsınız??
bugün öksürükle uyandım ve gece boyunca da öksürmüşüm miniklerime bir zararı olmaz dimi hasta oluyorum sanırım:110:
geçmiş olsun canım.
bişey olmaz merak etme ama çok şiddetlenirse tabi dr. unla görüşmelisin.
geçmiş olsun

kızlar benim gibi mide bulantısı ve aşırı kusma yaşayıp da serum ve iğneyle ancak kendine gelebilenler var mı?
Canım serum yemedim ama 19. haftama kadar her an mide bulantısı ile yaşadım. İlaç aldığım halde sürekli kustum. 18. haftama kadar sadece 1 kilo aldım. Artık hiç bitmeyecekmiş gibi gelmişti kiii bebeğimin ilk tırmalamalarını hisseder hissetmez ne bulantı kaldı ne kusma.. Bu kadar uzun süre kusunca bir süre de mide yanması devam etti ama o da 1 hafta 10 gün için geçti.. Arada sırada tabi hala yanma oluyor.. Bulantı ve kusma bana göre hamileliğin en zor yanıı.. Ben bir de çalışıyordum o kadar zorlandım kii.. Malesef internette yazanları yapınca azalacak veya geçecek kadar da basit yaşamadım... Ne yapsam kar etmedii... Zofran alıyordum onunla en azından su ve ilaçlarımı içmeye çalışıyodumm ama yine de midem hep havadaydıı... Serum için de doktorum vucudunu susuz bırakırsan mecburen takıcaz demişti. Ama ben su içemesem bile ayran iyi geliyordu, ayranla sıvı ihtiyacımı karşılamaya çalışıyodum. Günde 1 tane bol limonlu soda içiyordumm.. O da mideyi rahatlatıyordu.. Bu şekilde serum yemeden atlattım... 12.haftandaymışsın.. Çoğunluk 14.haftada azalıp, 16.haftada bittiğini söylüyor. İnşallah senin de öyle olur. Benim biraz daha uzun sürdüü... Ama geçiyor ve geçince rahat bir döneme giriyorsunn.. Bir de miden bulanıyor demek ki bebiş iyi :) Ben hep öyle diyordumm... Bunları düşün... Geçecekkk...

Geçmiş olsun canım. Merak etme hiç bir şey olmaz :KK66: Onlar annelerine sıkı sıkı bağlılar.
Ben de geçen hafta öyleydim canım. Bir öksürük krizi tutuyordu ki 50 dakika sürüyordu. Korktumm baya. Sabaha doktorumu aradım. Burnum için deniz suyu, öksürük için de noc 15 diye bir ilaç verdi.. Bol bol sütlü nişasta içtim. Her kriz tuttuğunda 3 yudum alıyordumm.. Başucumda hep durduu.. Çok kaynar olmasınn dikkat et.. 5 gün içinde geçti.. İlaç alamayınca zor atlattımm.. Hala da gıcık gibi tek tek öksürüyorum ama karnıma basınç yapacak kadar falan değil.. Geçmiş olsunn.. Salgınmış bu aralarrr.. Bir de dinlenmeden kesinlikle geçmiyor. 3 gün evde dinlendimmm..

Back