Caanım süt içemiyorsan yoğurt peynir ye, magnezyum için de en iyisi muz. O da bazen kabız yapabiliyor, bilgin olsun:)bende nette biraz araştırdım kalsiyıum ve magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş
ama onlarıda beş aylık olunca galiba veriyormuş doktor...
aynene anlattıklaın var canım ...bende bir iştahım açılıyor .şimdide mesala hafif bir bulantı var.
hayırlısı ile bir doktora gitseydim..
teşekkür ederim canım
Aranızda hamile kaldıktan sonra Climara Forte östrojen bantlarına devam eden var mı? Hamile kalındıktan sonra bırakılmalı yazıyor prospektüste ama ben hala gün aşırı 2 tane takıyorum.
hatta ben tüm ilaçlarıma iğnelerime devam ediyorum. pozitifi gördükten sonra da hiçbirini kesmedi.
Canım Bende devam ediyorum haftada değiştiriyorum Ford olursa tek kalça normal olursa iki kalça demişti Ford aldım tek kalçada kullanıyorumAranızda hamile kaldıktan sonra Climara Forte östrojen bantlarına devam eden var mı? Hamile kalındıktan sonra bırakılmalı yazıyor prospektüste ama ben hala gün aşırı 2 tane takıyorum.
Ayniyiz neredeyse.bana tup bebek dr.hibora gerek yok dedi.ama buradaki dr doguma kadar kullanacaksin dedi.hatta brnim genetik tahlilim yapilmisti pihtilasma cikmamisti.ama hicbir tahlil yuzde yuz sonuc vermez riske giremem dedi.dr.riske girmedigi yerde ben hic girmem dedim.bu arada kadin dogumcu arayislarimda gittigim butun dr.lar gerek yok ama bence de kullan dedi.sanirim ne olur olmaz diye bi onlem aliyolar.ben cok arastirdim.kullanmanin hicbir sakincasi yok.zarari olmayan birseyi niye kullanmayasin ki?Arkadaslar bir sey soracagim. Tup bebek yaptirdigim doktor hibor ve clione jeli 10 haftaya kadar kullan dedi ama su an bulundugum sehirdeki doktorum hiboru doguma kadar kullanacaksin dedi jelide kullanmaya devam et dedi ne yapacagimi bilemedim. Doguma kadar hiboru kullanan var mi ikiz gebeligim var 8. Haftadayim. Birde dualarinizi eksik etkeyin
Ben 12.haftaya kadar devam etmistim.Aranızda hamile kaldıktan sonra Climara Forte östrojen bantlarına devam eden var mı? Hamile kalındıktan sonra bırakılmalı yazıyor prospektüste ama ben hala gün aşırı 2 tane takıyorum.
Çok az kalmış buluşmaya, ne heyecanlı. Ben de senden 1 gün sonra inşallah.mantıklı tabi de her doktorun yaklaşımı farklı heralde. bizimki tüm ilaçlara olduğu gibi devam ettiriyor. bakalım yarın ilk randevum var. belki azaltır.. her şey çekiliyo da progesatan iğneden fenalık geldi...
yoğurt yiyorum ama yeterli değil.......Caanım süt içemiyorsan yoğurt peynir ye, magnezyum için de en iyisi muz. O da bazen kabız yapabiliyor, bilgin olsun:)
benim doktorumda aynı şekilde ilaçlara devam dedi.mantıklı tabi de her doktorun yaklaşımı farklı heralde. bizimki tüm ilaçlara olduğu gibi devam ettiriyor. bakalım yarın ilk randevum var. belki azaltır.. her şey çekiliyo da progesatan iğneden fenalık geldi...
Ben de kasık ağrısı var. Bir de göğüslerim çok acıyor. Onun dışında birşey yok. Bulantı olmasın zaten inşallah.yoğurt yiyorum ama yeterli değil.......
muzuda yiyicm bakalım..
sende belirti yok mu canım
göğüslerim benimde acıyor....Ben de kasık ağrısı var. Bir de göğüslerim çok acıyor. Onun dışında birşey yok. Bulantı olmasın zaten inşallah.
Çok normal canım. Sonuçta bizim vucudumuz alışkın olmadığı bir durumla karşı karşıya, alışmaya çalışıyor, tepki veriyor:) Versin versin güzel tepkiler bunlar.göğüslerim benimde acıyor....
yorgunluk çok var bende
benim sekiz günüm vaaaar buluşmaya.Çok az kalmış buluşmaya, ne heyecanlı. Ben de senden 1 gün sonra inşallah.
bende razıyım canım bunlara:)))))))Çok normal canım. Sonuçta bizim vucudumuz alışkın olmadığı bir durumla karşı karşıya, alışmaya çalışıyor, tepki veriyor:) Versin versin güzel tepkiler bunlar.
Bir de bal tarçın karışımı ye canım, enerji verir.yoğurt yiyorum ama yeterli değil.......
muzuda yiyicm bakalım..
sende belirti yok mu canım
tamam canım.Bir de bal tarçın karışımı ye canım, enerji verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?