• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaslar bir sey soracagim. Tup bebek yaptirdigim doktor hibor ve clione jeli 10 haftaya kadar kullan dedi ama su an bulundugum sehirdeki doktorum hiboru doguma kadar kullanacaksin dedi jelide kullanmaya devam et dedi ne yapacagimi bilemedim. Doguma kadar hiboru kullanan var mi ikiz gebeligim var 8. Haftadayim. Birde dualarinizi eksik etkeyin
canım merhaba hiboru kullanmadımka sulandırıcı o da değil mi cleaxane kullandım ben ben 12. haftada kan sulandırıcıyla crinone jeli bıraktım yani tüp bebek doktorum bıraktırdı sende tüp bebek doktorunu dinle ben başka kadın doğum doktoruna devam ediyorum şimdi o doktorda tüp bebek doktorumu dinlenememi istedi ilaçlar için ama senin ikiz ikiz olan arkadaşlar yardımcı olucaklardır hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK68:

teşekkür ederim, araştırdım biraz sadece down sendromunu söylüyormuş o test, başka test varmıdır acaba :)
Bence kafana takma yaş 28 benim riskli çıktı amiosentez vs istemiyorm şimdiki düşüncem bu 3 lü testim var Ocak'ta Rabbim evlatla imtihan etmesin kimseyi

Arkadaslar bir sey soracagim. Tup bebek yaptirdigim doktor hibor ve clione jeli 10 haftaya kadar kullan dedi ama su an bulundugum sehirdeki doktorum hiboru doguma kadar kullanacaksin dedi jelide kullanmaya devam et dedi ne yapacagimi bilemedim. Doguma kadar hiboru kullanan var mi ikiz gebeligim var 8. Haftadayim. Birde dualarinizi eksik etkeyin
Benimde ayni oldu canim tup dr um 12.haftada hatta kalp atislarini duyduğunuz anda birakabilirsiniz dedi buradaki dr uma soyledim ben basladigim hastama biraktirmiyorum dedi tercih senin ben risk almak istemedigim icin devam ediyorum

maaşallah canım maaşallah :nazar::nazar: Rabbim dualarını kabul etmiş, herkesin yuvasını şenlendirsin inşallah.. ama değerin niye düşmüş ben onu merak ettim doktorun ne dedi acaba bu duruma :)
Tüp bebek merkezimiz bursada biz balıkesirde ikamet ediyoruz tahlilllerimi burda sigortada yaptırdım. Doktorumuz bizdende şaşkındı :)

teşekkür ederim, araştırdım biraz sadece down sendromunu söylüyormuş o test, başka test varmıdır acaba :)
Canım selam. Ben de 36 yaşındayım. Ben sanıyodum ki 35 yaşın üstüne amniyo sentez mutlaka yapılıyor. Sonrasında düşük tehlikesi olduğu için de korkuyordum. Ama 40 yaşın üstüne yapılıyormuş. Ben ikili dörtlü testimi yaptırdım, ayrıntılı ultrasounda girdim. Testler de hep düşük risk çıktı, ayrıntılıda da aksi hiç bişi görülmedi çok şükür o yüzden de amniyo senteze gerek kalmadı.

Canım ben hibor 13. Haftada bıraktım ama senin ikiz gebelik bilemiyorum. o_O

Canım Down sendromunun diğer adı Trizomi 21'miş. Yani , 21. kromozom çiftinde fazladan bir kromozom bulunması durumu ve bunun sonucunda hastalık ortaya çıkma durumuymuş. Benim tüpçünün söylediğine göre Amniosentez yerine yapılan noninvaziv bir test varmış. Bu testte 13.-18.-21. kromozomlara bakılıyormuş ve %99 kesin sonuç veriyormuş. Test Türkiye'de yapılmıyormuş kanı yurtdışına gönderiyorlarmış , fiyatıda 1500 lira civarıymış.

Ben hiborun benzeri olan clexanı halen kullanıyorum canım.

Back