• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bende nette biraz araştırdım kalsiyıum ve magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş
ama onlarıda beş aylık olunca galiba veriyormuş doktor...
aynene anlattıklaın var canım ...bende bir iştahım açılıyor .şimdide mesala hafif bir bulantı var.
hayırlısı ile bir doktora gitseydim..
teşekkür ederim canım
Caanım süt içemiyorsan yoğurt peynir ye, magnezyum için de en iyisi muz. O da bazen kabız yapabiliyor, bilgin olsun:)

hatta ben tüm ilaçlarıma iğnelerime devam ediyorum. pozitifi gördükten sonra da hiçbirini kesmedi.

Benim doktorum gün aşırı 3 taneden 2 ye düşürdü. Clinone jeli de günde 2den 1 e düşürdü. Elevit günde bir aynen devam.

Neden doz azalttık dediğimde ilaçlarla tutunma sağlamanın doğru olmadığını, eğer embriyo sağlıksızsa anne karnındaki süreyi ilaçlarla uzatmanın anlamı olmadığını söyledi. Başta biraz acımasız bir yaklaşım gibi gelmişti ama şimdi mantıklı geliyor. Sağlıklı embriyo ne yaparsak yapalım kalacaktır diyor.

Aranızda hamile kaldıktan sonra Climara Forte östrojen bantlarına devam eden var mı? Hamile kalındıktan sonra bırakılmalı yazıyor prospektüste ama ben hala gün aşırı 2 tane takıyorum.
Canım Bende devam ediyorum haftada değiştiriyorum Ford olursa tek kalça normal olursa iki kalça demişti Ford aldım tek kalçada kullanıyorum

Arkadaslar bir sey soracagim. Tup bebek yaptirdigim doktor hibor ve clione jeli 10 haftaya kadar kullan dedi ama su an bulundugum sehirdeki doktorum hiboru doguma kadar kullanacaksin dedi jelide kullanmaya devam et dedi ne yapacagimi bilemedim. Doguma kadar hiboru kullanan var mi ikiz gebeligim var 8. Haftadayim. Birde dualarinizi eksik etkeyin
Ayniyiz neredeyse.bana tup bebek dr.hibora gerek yok dedi.ama buradaki dr doguma kadar kullanacaksin dedi.hatta brnim genetik tahlilim yapilmisti pihtilasma cikmamisti.ama hicbir tahlil yuzde yuz sonuc vermez riske giremem dedi.dr.riske girmedigi yerde ben hic girmem dedim.bu arada kadin dogumcu arayislarimda gittigim butun dr.lar gerek yok ama bence de kullan dedi.sanirim ne olur olmaz diye bi onlem aliyolar.ben cok arastirdim.kullanmanin hicbir sakincasi yok.zarari olmayan birseyi niye kullanmayasin ki?

mantıklı tabi de her doktorun yaklaşımı farklı heralde. bizimki tüm ilaçlara olduğu gibi devam ettiriyor. bakalım yarın ilk randevum var. belki azaltır.. her şey çekiliyo da progesatan iğneden fenalık geldi...
Çok az kalmış buluşmaya, ne heyecanlı. Ben de senden 1 gün sonra inşallah.

mantıklı tabi de her doktorun yaklaşımı farklı heralde. bizimki tüm ilaçlara olduğu gibi devam ettiriyor. bakalım yarın ilk randevum var. belki azaltır.. her şey çekiliyo da progesatan iğneden fenalık geldi...
benim doktorumda aynı şekilde ilaçlara devam dedi.
progestandan bana da fenalık geldi.

Back