• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar ya progesten iğneyi kesti hap verdi doktor ama bir saat sonra başım dönüyo ağzım kuruyo ellerim titriyo kullananınız var mı ?
benim doktorumda iğneyi kesip progestan hap verdi, günde bir kere içiyorum ama gece yatmadan önce al dedi bana, bu ilaç böyle yan etkiler yapıyormuş ama bende gece yatmadan önce aldığım için çok şükür bende birşey yapmadı,
sende doktoruna sorup öyle içebilirsin.

kızlar ya progesten iğneyi kesti hap verdi doktor ama bir saat sonra başım dönüyo ağzım kuruyo ellerim titriyo kullananınız var mı ?
Progestan 200mg hap kullaniyorum bende ictikten 2 saat sonra fena kafa yapiyor ve uyutuyor. Yan etkilerine bak cnm anormal bisey varsa dr.na ara mutlaka.

kızlar ben şimdi beş haftalık sayılırım.
ben de acayip bir yorgunluk hali sanki akşama kadar yol yürümüşüm gibi.
bel ağrısı oluyor.ayakta kalmaya gelemiyorum.......bugün sol kalçamada bir ağrı giridi....her hareket ettiğim de ağrıyor.
acaba diyorum vitamin eksikliğinden olabilir mi.
sütte içemiyorum....
sizlerdede ilk haftalarda böyle oldu mu

bel ağrısı oluyor.ayakta kalmaya gelemiyorum.......bugün sol kalçamada bir ağrı giridi....her hareket ettiğim de ağrıyor.
sütte içemiyorum....
canım bende ilk haftalarda olmadı ama bu anlattıklarının hepsi şimdi var :(:( ütü yaparken kollarım çok çabuk yoruuly, bacaklarım ağrıyo, belim zaten çok ağrıyo ne zamandır ben de vitamin eksikliğinden diye düşünüyorum gittiğmide doktora sorucam :(:( bi de hızlı kilo aldım ondan da olabilir tabi benim ki ...

canım bende ilk haftalarda olmadı ama bu anlattıklarının hepsi şimdi var :KK43::KK43: ütü yaparken kollarım çok çabuk yoruuly, bacaklarım ağrıyo, belim zaten çok ağrıyo ne zamandır ben de vitamin eksikliğinden diye düşünüyorum gittiğmide doktora sorucam :KK43::KK43: bi de hızlı kilo aldım ondan da olabilir tabi benim ki ...

bende nette biraz araştırdım kalsiyıum ve magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş
ama onlarıda beş aylık olunca galiba veriyormuş doktor...
aynene anlattıklaın var canım ...bende bir iştahım açılıyor .şimdide mesala hafif bir bulantı var.
hayırlısı ile bir doktora gitseydim..
teşekkür ederim canım

bende nette biraz araştırdım kalsiyıum ve magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş
ama onlarıda beş aylık olunca galiba veriyormuş doktor...
aynene anlattıklaın var canım ...bende bir iştahım açılıyor .şimdide mesala hafif bir bulantı var.
hayırlısı ile bir doktora gitseydim..
teşekkür ederim canım
doktora gittiğinde mutlaka söylersin durumu ona göre belki beslenme şeklini falan değiştirir ilaç vermese de..

sütte içemiyorum....

cnm ben de 6 haftanın içindeyim. ben de çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyku hali. vitaminsizlikten falan olduğunu sanmıyorum. Sanırım vücut yabancı bir şeyin varlığına alışık değil;)

cnm ben de 6 haftanın içindeyim. ben de çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli uyku hali. vitaminsizlikten falan olduğunu sanmıyorum. Sanırım vücut yabancı bir şeyin varlığına alışık değil:KK66:
kolum kanadm klkmıyor.
uyku hali mide kazınmasını hiç demiyorum.sanki hiç doymuyorum gibi:)))
aradada mnide bulantısıda oluyor
inşallah dediğin gibidir canım:)))

kolum kanadm klkmıyor.
uyku hali mide kazınmasını hiç demiyorum.sanki hiç doymuyorum gibi:)))
aradada mnide bulantısıda oluyor
inşallah dediğin gibidir canım:)))
bende mide bulantısı çok şükür daha yok ama etraftan maşallah bu ne iştah sesleri yükselmeye başladı. utanıyorum valla:KK39:

Back