- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 133
tamam canım, dikkat et aman, hiç bir yere uzanma sakın, inşallah kazasız atlatırsın..
ediyorum Allahımın izniyle bişey olmayacak bebislere ama mide bulantılarım çok kötü hiç iştahımda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım, dikkat et aman, hiç bir yere uzanma sakın, inşallah kazasız atlatırsın..
ediyorum Allahımın izniyle bişey olmayacak bebislere ama mide bulantılarım çok kötü hiç iştahımda yok
Korkma cnm jel yapiyormus bazen kahve renginden de korkma kontrolde dr.una mutlaka bildir cnm.Ceviz büyüklüğünde crinone jel topağı düştü az önce. İçinde minik minik kahverengi lekeler var. Normal mi ya 6 haftalık hamileyim bu arada.
ayyy ikizmi, bebişlerin allaha emanet, kilo versen bile bile bebekleri hiç düşünme, senden ne ihtiyacı varsa alır, ancak bi öner,de bulunamıyacağım, benim hiç bulantı ve iştah problemim olmadı, kabızım sadece, onu midesi bulananlar söylesin :)
yok cnm tek gebelik zaten henüz 19 yaşındayım tek embriyo konulmuştu kabız bende arada Bi oluyorum kayısı yiyip içiyorum
tüp için çok erken değilmi, kayısı da yiyorum ama crinone kullanıyorum, kabızlığımı çok artırıyor, en son kavun buldum, onunla çözüm buldum,
Yok cnm Ankaradayım Hakan şatıroğlu doktorum sen istanbuldasın sanırımYapacaktir kendisi muhakkak :) ist. Damisin
Kıllanmalar banttan oluyor değil mi düşünüp duruyordum bende tedavi de o kadar hormon kullandım olmadı hamîlelikte oldu diyordum sayende çözdümBen transfer gunu basladim ve 4 gunde bir degistiryorum. Elimde 2 kutu vardi onlar bitince dr.um bırakabilirsin dedi. Birde gobegim killanmaya basladi bantlari cikiarinca cok aciyor cnm :)
bende de var o sıkıntı. uyumak istiyorum hazır vakit varken ama olmuyo. mutlaka 3 te sonra 5 te uyanıyorum. zaten 7 de de kalkıp işe gidiyorum. gün içindede kendimi çok yorgun hissediyorum o yüzden.Günaydın :) Geceleri eskisi gibi dönemiyorum.Karnıma kramp giriyor.cok dikkatli olmak gerekiyor. Gece mutlaka 3te uyaniyorum 1saat sonra uyuyorum.Heralde dogumdan sonra emzirme saatime alisma asamasi yasiyorum.Siz nasilsiniz kizlar?
Non İnvaziv Prenatal Test (NIPT) - Panorama TestÇok teşekkür ederim canım, testin adı ne acaba ? noninvazif testin yapılış şekli....
Benimde böyle olmuştu bir kere , tüpçüme sormuştum , akşam yaparsın demiştiYaa sabah ise gelirken jeli yapmayi unuttum bisi olurmuki
Canım karnına kramp giriyorsa eğer magnesium yada kalsiyum eksikliği olabilir. Doktorunla konuş mutlaka , bunların ilaçlarını yada krampı önlemek için başka bir ilacı (örneğin tansiyon ilacı) verebilir.Günaydın :) Geceleri eskisi gibi dönemiyorum.Karnıma kramp giriyor.cok dikkatli olmak gerekiyor. Gece mutlaka 3te uyaniyorum 1saat sonra uyuyorum.Heralde dogumdan sonra emzirme saatime alisma asamasi yasiyorum.Siz nasilsiniz kizlar?
arkadaşım maaşallah de kendine rahat bi hamilelik geçiren azınlığın içindesin :):) tedirgin olmana gerek yok ki sen rahatsın bebeğin de rahat işte ne güzel :):)ya arkadaşlar,
cumartesi 7.haftam bitecek 8.haftaya gireceğim ama ne mide bulantısı ne mide yanması ne göğüs acıması bene hiç birşey yok,
sadece regl sancısı ve bel ağrısı ara ara, bugünde batmalarım çok kasıklarıma o kadar, pazartesi doktora gidicem kontrolüm var ama tedirginim, böyle olanlar oldu mu hiç aranızda
Canım belirtiler sonradan başlıyor ve insanı istediği için pişman ettirebiliyor. Bazı şanslı gebelerde hiç belirti olmayabiliyor.ya arkadaşlar,
cumartesi 7.haftam bitecek 8.haftaya gireceğim ama ne mide bulantısı ne mide yanması ne göğüs acıması bene hiç birşey yok,
sadece regl sancısı ve bel ağrısı ara ara, bugünde batmalarım çok kasıklarıma o kadar, pazartesi doktora gidicem kontrolüm var ama tedirginim, böyle olanlar oldu mu hiç aranızda