• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ediyorum Allahımın izniyle bişey olmayacak bebislere ama mide bulantılarım çok kötü hiç iştahımda yok

ayyy ikizmi, bebişlerin allaha emanet, kilo versen bile bile bebekleri hiç düşünme, senden ne ihtiyacı varsa alır, ancak bi öner,de bulunamıyacağım, benim hiç bulantı ve iştah problemim olmadı, kabızım sadece, onu midesi bulananlar söylesin :)

ayyy ikizmi, bebişlerin allaha emanet, kilo versen bile bile bebekleri hiç düşünme, senden ne ihtiyacı varsa alır, ancak bi öner,de bulunamıyacağım, benim hiç bulantı ve iştah problemim olmadı, kabızım sadece, onu midesi bulananlar söylesin :)

yok cnm tek gebelik zaten henüz 19 yaşındayım tek embriyo konulmuştu kabız bende arada Bi oluyorum kayısı yiyip içiyorum

Ben transfer gunu basladim ve 4 gunde bir degistiryorum. Elimde 2 kutu vardi onlar bitince dr.um bırakabilirsin dedi. Birde gobegim killanmaya basladi bantlari cikiarinca cok aciyor cnm :)
Kıllanmalar banttan oluyor değil mi düşünüp duruyordum bende tedavi de o kadar hormon kullandım olmadı hamîlelikte oldu diyordum sayende çözdüm ;)

Günaydın :) Geceleri eskisi gibi dönemiyorum.Karnıma kramp giriyor.cok dikkatli olmak gerekiyor. Gece mutlaka 3te uyaniyorum 1saat sonra uyuyorum.Heralde dogumdan sonra emzirme saatime alisma asamasi yasiyorum.Siz nasilsiniz kizlar?
bende de var o sıkıntı. uyumak istiyorum hazır vakit varken ama olmuyo. mutlaka 3 te sonra 5 te uyanıyorum. zaten 7 de de kalkıp işe gidiyorum. gün içindede kendimi çok yorgun hissediyorum o yüzden.

Çok teşekkür ederim canım, testin adı ne acaba ? noninvazif testin yapılış şekli....
Non İnvaziv Prenatal Test (NIPT) - Panorama Test
10. haftadan sonra yapılabiliyormuş. Anneden alınan kanı ve babanın yanağının içinden alınan sürüntüyü amerikaya gönderiyorlarmış , sonuç 2-3 haftada geliyormuş.

Günaydın :) Geceleri eskisi gibi dönemiyorum.Karnıma kramp giriyor.cok dikkatli olmak gerekiyor. Gece mutlaka 3te uyaniyorum 1saat sonra uyuyorum.Heralde dogumdan sonra emzirme saatime alisma asamasi yasiyorum.Siz nasilsiniz kizlar?
Canım karnına kramp giriyorsa eğer magnesium yada kalsiyum eksikliği olabilir. Doktorunla konuş mutlaka , bunların ilaçlarını yada krampı önlemek için başka bir ilacı (örneğin tansiyon ilacı) verebilir.

ya arkadaşlar,
cumartesi 7.haftam bitecek 8.haftaya gireceğim ama ne mide bulantısı ne mide yanması ne göğüs acıması bene hiç birşey yok,
sadece regl sancısı ve bel ağrısı ara ara, bugünde batmalarım çok kasıklarıma o kadar, pazartesi doktora gidicem kontrolüm var ama tedirginim, böyle olanlar oldu mu hiç aranızda

ya arkadaşlar,
cumartesi 7.haftam bitecek 8.haftaya gireceğim ama ne mide bulantısı ne mide yanması ne göğüs acıması bene hiç birşey yok,
sadece regl sancısı ve bel ağrısı ara ara, bugünde batmalarım çok kasıklarıma o kadar, pazartesi doktora gidicem kontrolüm var ama tedirginim, böyle olanlar oldu mu hiç aranızda
arkadaşım maaşallah de kendine rahat bi hamilelik geçiren azınlığın içindesin :):) tedirgin olmana gerek yok ki sen rahatsın bebeğin de rahat işte ne güzel :):)

ya arkadaşlar,
Canım belirtiler sonradan başlıyor ve insanı istediği için pişman ettirebiliyor. Bazı şanslı gebelerde hiç belirti olmayabiliyor.
Endişeli stresli yada tedirgin olma moralini hep yüksek tut. Stresli olursan bebeğini kötü etkilersin. Eğer bebeğin sıkı tutunmuşsa ister kanama olsun isterse başka birşey olsun hiçbirşey olmuyor , bebiş sıkı tutunmamışsa eğer yapacak birşey olmuyor ve hayırlısı neyse o oluyor. Tavsiyem şudur , hamileliğinin keyfini çıkar , tabiki doktorunun söylediklerinide uygula.
Umarım sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım :nazar:

Back