- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
park yatak konusunda bi marka belirleyebildin mi canım..ben de park yatak almaya karar verdim ama...sağlam kolay taşınır kapanınca yer kaplamayan güvenli bi de fışırdamayan bi yatak arıyorum:) herkes ayrı birşey öneriyor bakalım neye karar vereceğiz :)Ben şimdilik bir park yatak alacağım. Kızım Allah nasip eder de 3 yaşına gelirse o zaman kendi seçsin odasını.
http://www.hepsiburada.com/graco-contour-prestige-park-yatak-poppy-p-AILEGRCG9D82POPEpark yatak konusunda bi marka belirleyebildin mi canım..ben de park yatak almaya karar verdim ama...sağlam kolay taşınır kapanınca yer kaplamayan güvenli bi de fışırdamayan bi yatak arıyorum:) herkes ayrı birşey öneriyor bakalım neye karar vereceğiz :)
graco yı ben de beğeniyorumhttp://www.hepsiburada.com/graco-contour-prestige-park-yatak-poppy-p-AILEGRCG9D82POPE
Biz buna karar verdik canım indirim bekliyoruz. Gittim gördüm mağazada gerçekten kaliteli ve sağlam görünüyor.
ayyy ne güzel pembiş pembiş ..Neva hanımın yatağı ...sağlıkla huzurla uyusun büyüsün inşallah :))http://www.hepsiburada.com/graco-contour-prestige-park-yatak-poppy-p-AILEGRCG9D82POPE
Biz buna karar verdik canım indirim bekliyoruz. Gittim gördüm mağazada gerçekten kaliteli ve sağlam görünüyor.
Amin canım inşallah kuzularimizi sağlıkla yatırmak nasip olsun.graco yı ben de beğeniyorum
ayyy ne güzel pembiş pembiş ..Neva hanımın yatağı ...sağlıkla huzurla uyusun büyüsün inşallah :))
Hurmayı bende duymuştum sonlara yaklaşınca yemek lazımmış rahmi açıyomuşKızlar ben 7. Aydan sonra bogurtlen yapragi çayına başlayacağım. Doğu'daki kanamayı ve ağrıyı azaltiyormus. Ayrıca 8. Ayda da hurmaya başlayacağım. Umarım kolay olur dogumlarımiz.
Hem de ne araştırma canımMerhaba şeker anneler,
hepimiz araştırmalar telaşlar içindeyiz değil mi ne alsak ne almasak... :)
Ben de aynı durumdayım,araştırmalar soruşturmalar herkesten bir fikir her kafadan bir ses..bi türlü netleştiremedim..
En azından şimdilik oda yapmayacağım o belli.Park yatak almaya karar verdim, nette okuduklarımdan da kafam karıştı,sağlam olsun ,her ihtimale sallanabilir olsun,kapanınca çok yer kaplamasın,boyundan çok eni önemliymiş bebişler dönmeye başlayınca dar gelebiliyormuş, bir de fışırdıyormuş bazı park yataklar bebekler zamanla rahatsız oluyormuş... graco chico kraftın ürünlerini incelenedim bi... kararsızım...fışırdamayan, sağlam,geniş,şart değil ama sallanabilir bir park yatak önerisi olan var mı arkadaşlar:))
Hem de ne araştırma canım
http://m.n11.com/kraft-calipso-plus...JBCOLBHOw378hv3QvYIEUaAtcq8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Geçen sene doğum yapan kuzenim bu yataktan almış çok memnunum dedi sallanıyomuş da
Ama ben mesela sallanan park yataklarla ilgili şöyle bişey duydum altındaki demirle sallanıyo ya bi mekanizması yok onu geriye toparlıcak bebek mesela bi tarafa gidiomuş park yatakta oraya doğru eğilince bizimkiler sinek gibi yapışıp kalıyomuş yanlara
Ben joie nin park yataklarının kumaşına bayıldım bi de tesadüfen chipolino mu öyle bişey gördüm onların kumaşları diğerlerine göre bi hayli kaliteli duruyodu. Joie çok sağlam ama girip çıkmak için yanda fermuarı yoktu çok elzem mi bilemedim
Yok canim aktarabilirizDoğum öncesi verilen 8haftalık tatili doğum sonrasına aktarabilmek için filen çalışman gerekiyormuş. Bizimkisi yaz tatile geldiği için doğum sonrasına aktarılmıyormuş ne yazıkki. Doğum sonrası 8hafta kullanabileceğiz.
İyi olmadı bu doğum iZni olayı öncesi 8haftayı kullanamıyoruz napalım kısmetDoğum öncesi verilen 8haftalık tatili doğum sonrasına aktarabilmek için filen çalışman gerekiyormuş. Bizimkisi yaz tatile geldiği için doğum sonrasına aktarılmıyormuş ne yazıkki. Doğum sonrası 8hafta kullanabileceğiz.
168 çıktı diyete başlandıÇıkışta bilgi verirsen sevinirim benimde çarşamba şeker yüklemem var
168 çıktı diyete başlandıbir hafta boyunca günde 4 kez aç tok ölçüm var diyetle düşerse doğuma kadar diyet. Düşmezse insilün + diyet zaten zayıf hamile kalmıştım 42 kiloydum şimdi 52-53 üm. Kilo alıyorum diye sevinirken şeker çıktı
50 lik yapıldı canım yüklemedne önce 81, yüklemeden 1 saat sonra sonra 168 çıktı. 140 üstü sıkıntı dedi dr.Kaçlık yükleme yapıldı? Bir de diyette neler yasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?