• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ben şimdilik bir park yatak alacağım. Kızım Allah nasip eder de 3 yaşına gelirse o zaman kendi seçsin odasını.
park yatak konusunda bi marka belirleyebildin mi canım..ben de park yatak almaya karar verdim ama...sağlam kolay taşınır kapanınca yer kaplamayan güvenli bi de fışırdamayan bi yatak arıyorum:) herkes ayrı birşey öneriyor bakalım neye karar vereceğiz :)

park yatak konusunda bi marka belirleyebildin mi canım..ben de park yatak almaya karar verdim ama...sağlam kolay taşınır kapanınca yer kaplamayan güvenli bi de fışırdamayan bi yatak arıyorum:) herkes ayrı birşey öneriyor bakalım neye karar vereceğiz :)
http://www.hepsiburada.com/graco-contour-prestige-park-yatak-poppy-p-AILEGRCG9D82POPE

Biz buna karar verdik canım indirim bekliyoruz. Gittim gördüm mağazada gerçekten kaliteli ve sağlam görünüyor.

http://www.hepsiburada.com/graco-contour-prestige-park-yatak-poppy-p-AILEGRCG9D82POPE

Biz buna karar verdik canım indirim bekliyoruz. Gittim gördüm mağazada gerçekten kaliteli ve sağlam görünüyor.
graco yı ben de beğeniyorum

ayyy ne güzel pembiş pembiş ..Neva hanımın yatağı ...sağlıkla huzurla uyusun büyüsün inşallah :))

Kızlar ben 7. Aydan sonra bogurtlen yapragi çayına başlayacağım. Doğu'daki kanamayı ve ağrıyı azaltiyormus. Ayrıca 8. Ayda da hurmaya başlayacağım. Umarım kolay olur dogumlarımiz.

Kızlar ben 7. Aydan sonra bogurtlen yapragi çayına başlayacağım. Doğu'daki kanamayı ve ağrıyı azaltiyormus. Ayrıca 8. Ayda da hurmaya başlayacağım. Umarım kolay olur dogumlarımiz.
Hurmayı bende duymuştum sonlara yaklaşınca yemek lazımmış rahmi açıyomuş

Merhaba şeker anneler,
hepimiz araştırmalar telaşlar içindeyiz değil mi ne alsak ne almasak... :)
Ben de aynı durumdayım,araştırmalar soruşturmalar herkesten bir fikir her kafadan bir ses..bi türlü netleştiremedim..
En azından şimdilik oda yapmayacağım o belli.Park yatak almaya karar verdim, nette okuduklarımdan da kafam karıştı,sağlam olsun ,her ihtimale sallanabilir olsun,kapanınca çok yer kaplamasın,boyundan çok eni önemliymiş bebişler dönmeye başlayınca dar gelebiliyormuş, bir de fışırdıyormuş bazı park yataklar bebekler zamanla rahatsız oluyormuş... graco chico kraftın ürünlerini incelenedim bi... kararsızım...fışırdamayan, sağlam,geniş,şart değil ama sallanabilir bir park yatak önerisi olan var mı arkadaşlar:))
Hem de ne araştırma canım:KK51:
http://m.n11.com/kraft-calipso-plus...JBCOLBHOw378hv3QvYIEUaAtcq8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Geçen sene doğum yapan kuzenim bu yataktan almış çok memnunum dedi sallanıyomuş da
Ama ben mesela sallanan park yataklarla ilgili şöyle bişey duydum altındaki demirle sallanıyo ya bi mekanizması yok onu geriye toparlıcak bebek mesela bi tarafa gidiomuş park yatakta oraya doğru eğilince bizimkiler sinek gibi yapışıp kalıyomuş yanlara :-)
Ben joie nin park yataklarının kumaşına bayıldım bi de tesadüfen chipolino mu öyle bişey gördüm onların kumaşları diğerlerine göre bi hayli kaliteli duruyodu. Joie çok sağlam ama girip çıkmak için yanda fermuarı yoktu çok elzem mi bilemedim

Hem de ne araştırma canım:KK51:
http://m.n11.com/kraft-calipso-plus...JBCOLBHOw378hv3QvYIEUaAtcq8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Geçen sene doğum yapan kuzenim bu yataktan almış çok memnunum dedi sallanıyomuş da
Ama ben mesela sallanan park yataklarla ilgili şöyle bişey duydum altındaki demirle sallanıyo ya bi mekanizması yok onu geriye toparlıcak bebek mesela bi tarafa gidiomuş park yatakta oraya doğru eğilince bizimkiler sinek gibi yapışıp kalıyomuş yanlara :-)
Ben joie nin park yataklarının kumaşına bayıldım bi de tesadüfen chipolino mu öyle bişey gördüm onların kumaşları diğerlerine göre bi hayli kaliteli duruyodu. Joie çok sağlam ama girip çıkmak için yanda fermuarı yoktu çok elzem mi bilemedim

bu modelı begendim ben de aklımda olanlardan bırı canım bakalım artık bi karar vericez :)

Öğretmen arkadaşlarım vardı baya sanırım ya bu doğum öncesi iznini sonrasına aktarma durumu Nasıl olacak bizde bir bilen var mı acaba

Bizim yaz tatili olduğu icin gidiyor galiba canım ya nasıl olacak ben de tam bilmiyorum.Ama 32haftamizda doktordan belgeyi alıp vermek gerekiyormus yaz tatili de olsa hesaplama yapılması açısından.O zaman çalışabilir raporu alacağım yani inşallah.37.hafta zaten mecburi ayrılmamız gereken hafta.37.den sayıcaz iznimizi sanırım değil mi?

Doğum öncesi verilen 8haftalık tatili doğum sonrasına aktarabilmek için filen çalışman gerekiyormuş. Bizimkisi yaz tatile geldiği için doğum sonrasına aktarılmıyormuş ne yazıkki. Doğum sonrası 8hafta kullanabileceğiz.

Doğum öncesi verilen 8haftalık tatili doğum sonrasına aktarabilmek için filen çalışman gerekiyormuş. Bizimkisi yaz tatile geldiği için doğum sonrasına aktarılmıyormuş ne yazıkki. Doğum sonrası 8hafta kullanabileceğiz.
Yok canim aktarabiliriz

İyi olmadı bu doğum iZni olayı öncesi 8haftayı kullanamıyoruz napalım kısmet

Bir alinti yapiyorum

arkadaşlar insanın başına gelmeyince bilmiyor normal olarak memura doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izin veriyorlar hatta doğum öncesi kullanmadığın iznide doğum sonrasına aktarıyorsun... bu öğretmen olunca bir de yaz tatiline denk gelirse bunu kullanamıyorsun... kanun açık ve net görevinin başında olma şartı arıyor. ayrıca sadece son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun 8 haftalık iznin 5 ini kullanıyorsun 3 ünü kullanamıyorsun....okul 15 eylülde açılacak diyelim 1 eylüldede seminer dönemi başladı göreve başlamış oluyorsunuuz doğumda 21 eylül olsun son 3 hafta olmuş oluyor... 1 eylülden 23 eylüle 3 hafta kullanıldı. 5+8= 13 hafta kullanıyorsunuz. ama doğum 21 eylül değilde 31 ağustos olsaydı görevin başında olma şartı yerine gelmediği için o 3 hafta yanıyordu. 13 hafta doğumdan sonrasına aktarıyorsunuz.tabi bunlar normal şartlar altında... allahın işine karışılmaz ne zaman doğar onu allah bilir.:):):)

Yani benim anladigim dogum sonrasina 13 hafta aktariliyor ama dogum agustos 15teyse. Dogumdan sonra iki hafta daha tatile gitmis oluyor

Çıkışta bilgi verirsen sevinirim benimde çarşamba şeker yüklemem var
168 çıktı diyete başlandı :( bir hafta boyunca günde 4 kez aç tok ölçüm var diyetle düşerse doğuma kadar diyet. Düşmezse insilün + diyet :( zaten zayıf hamile kalmıştım 42 kiloydum şimdi 52-53 üm. Kilo alıyorum diye sevinirken şeker çıktı

168 çıktı diyete başlandı :KK43: bir hafta boyunca günde 4 kez aç tok ölçüm var diyetle düşerse doğuma kadar diyet. Düşmezse insilün + diyet :KK43: zaten zayıf hamile kalmıştım 42 kiloydum şimdi 52-53 üm. Kilo alıyorum diye sevinirken şeker çıktı

Kaçlık yükleme yapıldı? Bir de diyette neler yasak?

Kaçlık yükleme yapıldı? Bir de diyette neler yasak?
50 lik yapıldı canım yüklemedne önce 81, yüklemeden 1 saat sonra sonra 168 çıktı. 140 üstü sıkıntı dedi dr.

Diyet deyince sadece tatlıyı kesmek vs olarak düşündüm. Ama diyabet hemşiresi ve diyetisyen ile görüştüm. Bildiğin zayıflamaya çalışanların diyeti :( Makarna, pilav, patates,tatlı,beyaz ekmek,şeker vs yasak
Öğünlerimdeki miktarlar az. 3 ara öğün var, meyve - süt yada yoğurt- kuruyemiş gibi.

Back